Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p U mnie posty też zaczeły znikać:mad: A u mnie znikają i się pojawiają:crazyeye:Hej:loveu::loveu: paula_z napisał(a):Elo ziąą :evil_lol: Joł joł :hand: zuzolandia napisał(a):Hellloooo LALA;-) WITAMY I PRZYTULAMY OBA PSIOCZKI !!!!! BUZIOLE Doberek:cool3:My również mizianko dla piesia przesyłamy:cool3::loveu::loveu: Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p Kurcze ale dogo muli-normalnie nie nie mam jak pooglądać peseczków:placz: :placz: Pozdrowionka M nie muli, ale nie działa jak powinno:shake::shake:Witam:loveu: dealer napisał(a):Madziuniaaaaaaaaaa:diabloti: jestem u ciebie moja kochana:) Cześć mła robaczynko:loveu: Doberek wszyściutkim:multi::multi::multi: Lecę z piechami na poranne siq:lol: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Bosshhhh:angryy::angryy:Poznikały posty:angryy:Ja się chwilowo poddaję:angryy: Witam wszystkich, których witałam i tych których nie witałam;), ale nie ma po tym nawet śladu(:angryy:) :hand: Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dzieńdoberek Magdanelek :) Wpadłam uściskać siostrzeńców :loveu: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cześć Sisterko:hand::hand::hand: Nie wysilam się, bo i tak pewnie zaraz zniknie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cio Wy tak szalejecie wszysycy,... mi tam nic nie znika, nic nie muli :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cio Wy tak szalejecie wszysycy,... mi tam nic nie znika, nic nie muli :eviltong: Zazdraszczam:-( Już nie muli:shake::shake:ale posty znikają, a ja już tracę cierpliwość:placz: Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :razz:nie pisze za wiele bo kradna literki:mad: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Witam Ale i Fioneczki:hand: Byndzie, czy nie byndzie, o to jest pytanie:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Pozdrawiamy, uciekamy... Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie pisze za wiele bo kradna literki:mad: Nie tylko literki, zdjęcia tyż:mad: ... Quote
Magda-Amir Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cio Wy tak szalejecie wszysycy,... mi tam nic nie znika, nic nie muli :eviltong: no właśnie mi też nic sie z dogo nie dzieje :evil_lol: jeszcze nic mi nie zniknelo nigdzie :cool3: pozdrawiamy gorąco :p Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pozdrawiamy, uciekamy... Nie tylko literki, zdjęcia tyż:mad: ... To ONI0X Magda-Amir napisał(a):no właśnie mi też nic sie z dogo nie dzieje :evil_lol: jeszcze nic mi nie zniknelo nigdzie :cool3: pozdrawiamy gorąco :p Witamy:lol::lol::lol:Ale Wam fajnie:roll: AlKil napisał(a):Mnie też ukradli.... dzień dobry!!! Po dogo grasują złodzieje:cool1::evil_lol::evil_lol: Witam wszystkich:multi: My zaraz wybieramy się na grilla, choć ja w ogóle nie mam ochoty, ale jak mi zaczęli robić wyrzuty, no to nie miałam już wyjścia :shake:A mi się naprawdę nie chce iść:shake::roll: Boli mnie głowa jeszcze po wczorajszym ...:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :placz: :placz: Sister... nie griluj....wracaj naprawiać dogo !!!!!!! Znika, all znika :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :lol: Jak grilek? :razz: Grillek zakończył się pobytem w barze:diabloti: A jutro znowu będę cierpieć, tym bardziej, że , muszę wcześniej wstać, bo obiecałam znjomej, że pojadę z nią po łóżeczko dla jej bejbusia;):lol::lol: Kate I Luka napisał(a)::placz: :placz: Sister... nie griluj....wracaj naprawiać dogo !!!!!!! Znika, all znika :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Powiem szczerzę, że teraz jak mam wejść na dogo, to aż mnie skręca:shake::shake:Ale nałogi robią swoje:loveu: evaxon napisał(a):witanko :p :p Doberek:p:p:p:p Quote
monikasobczak Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 jak widac kazdy Medor to super pies;))))POZDRAWIAMY !!! Quote
Medorowa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 monikasobczak napisał(a):jak widac kazdy Medor to super pies;))))POZDRAWIAMY !!! O witamy Medorki;):loveu::loveu: A czy Twój Medziu ma już galerię:cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Tylko dlatego, że Was tak bardzo lubię, czekałam cirepliwie, aż się otworzycie:razz: . Witajcie, u nas słoneczko, troszkę chłodniej, ale spacerowo - super :lol: . Quote
Medorowa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tylko dlatego, że Was tak bardzo lubię, czekałam cirepliwie, aż się otworzycie:razz: . Witajcie, u nas słoneczko, troszkę chłodniej, ale spacerowo - super :lol: . Ależ nas zaszczyt kopnął:cool1::evil_lol::evil_lol: Witaj kochana:loveu: Mi dogo działa w miarę szybko, ale posty znikają :shake: Przed chwilą u Was napisałam kolejnego i znowu go nima:niewiem: Quote
Alicja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :multi::multi::multi:witam się niedzielnie ...mam nadzieje że nie zakoszą:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Widzę Cię Alu, widzę:multi::multi::multi: Witaj:loveu: Quote
Recommended Posts