Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Ojojoj:evil_lol::loveu::loveu:
Teraz mi to mówisz;)
Teraz też jest czas:diabloti: chociaż ja najpierw idę walczyć z farbowaniem włosów:evil_lol:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Doberek robaczki:multi::loveu::loveu::loveu:

Dziś mija równo osiem lat od kiedy Medorek zamieszkał z nami:loveu::loveu:
Jak ten czas leci, tak sobie dzisiaj z matulką wspominałyśmy, jak go przyniosłam, jak oszczekał moją mamę i od razu podbił serca wszystkich domowników:loveu: No, początkowo z wyjątkiem Dinusia;)

Posted

Witaj
Widzisz jak ten czas leci. Ja jestem w szoku, mój Tygrulec jest z nami od 3 lat, Brendzia prawie od 15. Łukasz we wrześniu do szkoły idzie :), a ja znów szukam pracy :(

Posted

tygra napisał(a):
Witaj
Widzisz jak ten czas leci. Ja jestem w szoku, mój Tygrulec jest z nami od 3 lat, Brendzia prawie od 15. Łukasz we wrześniu do szkoły idzie :), a ja znów szukam pracy :(

Dinuś też już 15 lat z nami:crazyeye::crazyeye::multi:
Ojj z tą pracą to jest masakra jakaś...trymam kciuki, żebyś szybko znalazła i tą taką, do której będziesz chodzić z uśmiechem na twarzy;)

Posted

Witam się z Wami bardzo serdecznie:loveu::multi::multi::multi:
Pogoda za oknem okropna; deszcz, burza się chyba nawet zbliża:hmmmm:
Jednym słowem dupiasta:p
Nic mi się nie chce, niechciej panuje, a muszę całe mieszkanie posprzątać:placz:

Posted

tygra napisał(a):
dziękuję,zaczynam szukać od poniedziałku

:kciuki::kciuki:Trzmam z całych sił:kciuki:
Ja zastanawiam się nad wyjazdem za granice, chociażby na okres wakacji, bo kasa potrzebna, a tu jej nima:niewiem:

Posted

a właśnie jak w Legnicy z pracą, kuzynka mi mówiła,że w Jeleniej porobiła się tragedia. Na razie mam spokój, ale za dwa lata pewnie będę bidolic, do banku nie chcę wracac, ale z braku laku , to i pewnie powrót byłby dla mnie szczęściem.

Posted

[quote name='majoka']a właśnie jak w Legnicy z pracą, kuzynka mi mówiła,że w Jeleniej porobiła się tragedia. Na razie mam spokój, ale za dwa lata pewnie będę bidolic, do banku nie chcę wracac, ale z braku laku , to i pewnie powrót byłby dla mnie szczęściem.
Powiem Ci, że sama nie wiem:roll::roll::roll::oops:
Ja teraz nakręcam sobie robotę w dojczlandzie;)
I będę bogata, bogata:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: bynajmniej przez jakiś czas:roll::evil_lol:

Witam wszystkich kochających mnie odwiedzających:b-fly:
Z nowości w mym życiorysie, to tyle, że z własnej, nie przymuszonej woli zaczęłam uczyć się gotować:oops: Teraz już potrafię zrobić więcej niż jajecznicę, frytki czy też postawić wodę na kawke:grins::oops: No, ale że ja z natury skromna jestem, to nie będę się przechwalać:eviltong:
Ostatnio byłam na wycieczce w górach i jak tylko dostane foty, to Wam pokaże - foty moje, nie piesów, bo się na ową wycieczkę nie załapały.
To by było na tyle - buziaki:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha i już się sępy zleciały - i ja w dobrym momencie trafiłam :evil_lol:

[FONT=Arial]no to jak .....jedziemy :razz::razz:;)[/FONT]