Rinuś Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Medorowa']Ojojoj:evil_lol::loveu::loveu: Teraz mi to mówisz;) Teraz też jest czas:diabloti: chociaż ja najpierw idę walczyć z farbowaniem włosów:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [FONT=Arial]a ja mam na łbie ciemny brąz ...bo i tak wychodzi prawie czarny :diabloti::evil_lol:... dziś tez dusisz komara :razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Doberek robaczki:multi::loveu::loveu::loveu: Dziś mija równo osiem lat od kiedy Medorek zamieszkał z nami:loveu::loveu: Jak ten czas leci, tak sobie dzisiaj z matulką wspominałyśmy, jak go przyniosłam, jak oszczekał moją mamę i od razu podbił serca wszystkich domowników:loveu: No, początkowo z wyjątkiem Dinusia;) Quote
tygra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witaj Widzisz jak ten czas leci. Ja jestem w szoku, mój Tygrulec jest z nami od 3 lat, Brendzia prawie od 15. Łukasz we wrześniu do szkoły idzie :), a ja znów szukam pracy :( Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Doberek Robaczku :grins: [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 majoka napisał(a):Medorowa aparat Ci ukradli???? Gdzie tam - leży od jakiś, hmmm prawie dwóch lat (czyli praktycznie od kiedy go kupiłam;)) zepsuty:grins:;) Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 tygra napisał(a):Witaj Widzisz jak ten czas leci. Ja jestem w szoku, mój Tygrulec jest z nami od 3 lat, Brendzia prawie od 15. Łukasz we wrześniu do szkoły idzie :), a ja znów szukam pracy :( Dinuś też już 15 lat z nami:crazyeye::crazyeye::multi: Ojj z tą pracą to jest masakra jakaś...trymam kciuki, żebyś szybko znalazła i tą taką, do której będziesz chodzić z uśmiechem na twarzy;) Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Witam się z Wami bardzo serdecznie:loveu::multi::multi::multi: Pogoda za oknem okropna; deszcz, burza się chyba nawet zbliża:hmmmm: Jednym słowem dupiasta:p Nic mi się nie chce, niechciej panuje, a muszę całe mieszkanie posprzątać:placz: Quote
Medorowa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 tygra napisał(a):dziękuję,zaczynam szukać od poniedziałku :kciuki::kciuki:Trzmam z całych sił:kciuki: Ja zastanawiam się nad wyjazdem za granice, chociażby na okres wakacji, bo kasa potrzebna, a tu jej nima:niewiem: Quote
Rinuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Cześc Mordo :loveu: sprzątnełaś mieszkanie?:diabloti: Quote
mar....ka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 a właśnie jak w Legnicy z pracą, kuzynka mi mówiła,że w Jeleniej porobiła się tragedia. Na razie mam spokój, ale za dwa lata pewnie będę bidolic, do banku nie chcę wracac, ale z braku laku , to i pewnie powrót byłby dla mnie szczęściem. Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial]:roll:...ktoś mówił o fotkach :razz::razz: cześć :loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 czescmoja ty najukochańsza dogociółko :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: tęskniłaś prawda???:loveu: Quote
Medorowa Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='majoka']a właśnie jak w Legnicy z pracą, kuzynka mi mówiła,że w Jeleniej porobiła się tragedia. Na razie mam spokój, ale za dwa lata pewnie będę bidolic, do banku nie chcę wracac, ale z braku laku , to i pewnie powrót byłby dla mnie szczęściem. Powiem Ci, że sama nie wiem:roll::roll::roll::oops: Ja teraz nakręcam sobie robotę w dojczlandzie;) I będę bogata, bogata:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: bynajmniej przez jakiś czas:roll::evil_lol: Witam wszystkich kochających mnie odwiedzających:b-fly: Z nowości w mym życiorysie, to tyle, że z własnej, nie przymuszonej woli zaczęłam uczyć się gotować:oops: Teraz już potrafię zrobić więcej niż jajecznicę, frytki czy też postawić wodę na kawke:grins::oops: No, ale że ja z natury skromna jestem, to nie będę się przechwalać:eviltong: Ostatnio byłam na wycieczce w górach i jak tylko dostane foty, to Wam pokaże - foty moje, nie piesów, bo się na ową wycieczkę nie załapały. To by było na tyle - buziaki:loveu: Quote
Vectra Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 umiesz gotować? przyjedź do mnie na wakacje :diabloti: Quote
Alicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:zaprosicie mnie z Vectrą na wyżerke :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 hahaha i już się sępy zleciały - i ja w dobrym momencie trafiłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha i już się sępy zleciały - i ja w dobrym momencie trafiłam :evil_lol: [FONT=Arial]no to jak .....jedziemy :razz::razz:;)[/FONT] Quote
Recommended Posts