Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='BellaLab']Witamy się po raz pierwszy;)
Kiedy się zdjęcia zrobią i pokażą? :lol::mad:
U mnie foty, to tak jak prawdopodobieństwo trafienia w lotto albo złowienia złotej rybki:oops:
[quote name='Rinuś']Jedziesz tam?

dawaj foty kundli :diabloti:

Jade tam:diabloti:

Żarty sobie robisz ze mnie:cool1::evil_lol:
Zapraszam na 1str:grins::grins:
[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wow no brawo .....a kiedy wyjeżdżasz :razz:
Czekam na papiery, ale coś w okolicach początku sierpnia;)

Ale mam zajebiaszcze zakwasy na brzuchu, dupie etc.:grins:
Sie wzięłam za cwiczenia:cool1:
Tak w sumie to nie będę bogata, bo całą kase, no prawie całą;), wydam na przeznaczony cel;) Ale przynajmniej moje marzenia zacną sie spełniać :kciuki:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

:cool1: dwaj mężczyźni! :mad: nie pogadasz :evil_lol:

i u was fotki dużo stron wczesniej! :evil_lol:
ktoś tu chyba w balona leci!
Domagam sie nowości!

A ja sobie galerię nadrobię, jak mi na to dogomania pozwoli :evil_lol:

Posted

cześć złe psy i piękna panienko :multi: :evil_lol:

czy mnie się dobrze o uchi obiło, że Ty do Deutschlanda się wybierasz? :razz:

buziamy Was :loveu: ja - panna "młoda" :evil_lol: i Zuz - rekonwalescentka ;)

Posted

[quote name='Rinuś']Nie no to jest jakaś kpina żeby mnie odsyłać na 1 stronę:mad::onfire:
:loveu:Tysz Cię kocham:loveu:
[quote name='agbar']A gdzie ty do tych Niemcow jedziesz heee??:razz:
Blizutko, koło Berlina - a co chcesz mnie odwiedzić:cool3::loveu:
[quote name='Yana']Witamy się :loveu:
:hand::loveu:
[quote name='Kamila i Heksa']:cool1: dwaj mężczyźni! :mad: nie pogadasz :evil_lol:

i u was fotki dużo stron wczesniej! :evil_lol:
ktoś tu chyba w balona leci!
Domagam sie nowości!

A ja sobie galerię nadrobię, jak mi na to dogomania pozwoli :evil_lol:
Ojj mimo wielkich chęci ciężko bedzie, ale obiecuję, że jeszcze w tym tygodniu postram sie coś wstawić:loveu:;)
[quote name='Kitka20']Po długiej nieobecności witamy i pozdrawiamy:) całą trójką:P
:loveu:
[quote name='basia2202']cześć złe psy i piękna panienko :multi: :evil_lol:

czy mnie się dobrze o uchi obiło, że Ty do Deutschlanda się wybierasz? :razz:

buziamy Was :loveu: ja - panna "młoda" :evil_lol: i Zuz - rekonwalescentka ;)
Jakie one złe, złe to one tylko mają maniery, ciapy chodzące moje prywatne:loveu:

Ta i to w bardzo niedalekiej przyszłości;)

Że co, że jak:crazyeye:Idem sprawdzić :grins:

Posted

W poniedziałek jadę zarabiać miliardy:roll::evil_lol:
Wrócę, o ile wytrzymam, w połowie września:mdleje:
No i mam straszny mętlik w głowie, miałam narazie o tym nie pisać, no ale ...
koniec września, poczatek października przeprowadzam się do Wrocławia... tak, tak, zaczynam studia-do trzech razy sztuka:evil_lol::grins::grins::grins:
Miałam mieszkać w akademiku, no ale, ja bez Medora, jak bez powietrza:oops::grins:
Więc mieszkanie w samym centrum:grins:, niby wszystko ok( no chyba, że życie po raz kolejny udowodni mi, że ''marzenia dobra rzecz'';) ), ale czy ja go tym nie skrzywdze:placz:
Będę mieszkać z bratem i jego narzeczoną - oni pracują po 12 godz., nie codziennie, 15 dni w miesiącu - niby ok:roll:
Ale jeżeli akurat wypadnie mi, w dni ich pracy, że ja będę musiała większość/cały dzień spędzić na uczelni:crazyeye:
Jestem naprawdę w totalnej kropce:niewiem:
Zostawię go w domu, bedzie miał dobrze, może nie aż takie "wycieczki", jakie wspólnie odbywamy, ale patrząc obiektywnie, lepiej niż we Wrocławiu:roll:
Tylko, że ja bez niego, on beze mnie... Krótko, zwięźlę i skromnie podsumowując, moglibyśmy być przykładem, jak wielka więź może połączyć psa z jego człowiekiem:loveu::loveu:
Nie wiem, co zrobić, stwierdziłam, że najpierw wyjadę sama, na 1-2 tyg. i wtedy oszacuję jak to bedzie u nas z czasem i co bedzie najlepszego dla niego:roll::roll:

A tak w ogóle, to lata u mnie w pokoju krwiożercza bestia, która wyssysa ze mnie bezlitośnie krew:placz: Jak dorwe, to nogi z dupy powyrywam:placz:

Posted

[quote name='Medorowa']
Jakie one złe, złe to one tylko mają maniery, ciapy chodzące moje prywatne:loveu:

ja tam nie wiem :eviltong:
napisane, że groźne :cool3: a jak groźne, to muszą być i złe :evil_lol:

a z Wrockiem dasz sobie radę;)
będzie gites:)

buzia:)

Posted

[quote name='Medorowa']W poniedziałek jadę zarabiać miliardy:roll::evil_lol:
Wrócę, o ile wytrzymam, w połowie września:mdleje:
No i mam straszny mętlik w głowie, miałam narazie o tym nie pisać, no ale ...
koniec września, poczatek października przeprowadzam się do Wrocławia... tak, tak, zaczynam studia-do trzech razy sztuka:evil_lol::grins::grins::grins:
Miałam mieszkać w akademiku, no ale, ja bez Medora, jak bez powietrza:oops::grins:
Więc mieszkanie w samym centrum:grins:, niby wszystko ok( no chyba, że życie po raz kolejny udowodni mi, że ''marzenia dobra rzecz'';) ), ale czy ja go tym nie skrzywdze:placz:
Będę mieszkać z bratem i jego narzeczoną - oni pracują po 12 godz., nie codziennie, 15 dni w miesiącu - niby ok:roll:
Ale jeżeli akurat wypadnie mi, w dni ich pracy, że ja będę musiała większość/cały dzień spędzić na uczelni:crazyeye:
Jestem naprawdę w totalnej kropce:niewiem:
Zostawię go w domu, bedzie miał dobrze, może nie aż takie "wycieczki", jakie wspólnie odbywamy, ale patrząc obiektywnie, lepiej niż we Wrocławiu:roll:
Tylko, że ja bez niego, on beze mnie... Krótko, zwięźlę i skromnie podsumowując, moglibyśmy być przykładem, jak wielka więź może połączyć psa z jego człowiekiem:loveu::loveu:
Nie wiem, co zrobić, stwierdziłam, że najpierw wyjadę sama, na 1-2 tyg. i wtedy oszacuję jak to bedzie u nas z czasem i co bedzie najlepszego dla niego:roll::roll:

A tak w ogóle, to lata u mnie w pokoju krwiożercza bestia, która wyssysa ze mnie bezlitośnie krew:placz: Jak dorwe, to nogi z dupy powyrywam:placz:

sama zobaczysz co lepiej znosi, rozłąkę z Tobą czy siedzenie samemu w domu... w sumie jak też sobie nie wyobrażam, że mogłabym gdzieś... bez mojej małpy...:evil_lol:

u mnie lata całe stado krwiopijców, prawdziwa plaga u nas :cool3:

Posted

Cześć Robaczki:loveu::multi::multi::multi:

Ja tylko na chwilę przyleciałam Wam powiedzieć "Cześć" i bajos:hand::loveu:

Za około dwie godzinki wyjeżdżam, więc stwierdziłam, że najwyższy czas zacząć się pakować:evil_lol::evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Doberek;)
Przyszłam się zameldować - u mnie praktycznie bez zmian, no może oprócz tego, że teraz mieszkam we Wrocławiu, studiuje i sobie żyje;)
Zdjęć, oczywiście nie ma i nie będzie:evil_lol:
To buziaki:loveu:;)

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek;)
Przyszłam się zameldować - u mnie praktycznie bez zmian, no może oprócz tego, że teraz mieszkam we Wrocławiu, studiuje i sobie żyje;)
[FONT=Century Gothic]No to powiedziała co wiedziała:cool1:[/FONT]

Posted

Medorowa napisał(a):
Doberek;)

a gdzie Medor ? :razz:

Posted

jak to gdzie, pewnie mamie zostawiła. Autostradą z Wrocka do Złotory....(jak zwykle nie wiem) skok przez płot, więc pewnei odwiecza. No właściwie bedzie, na razie pewnei rozkoszuje się wolnością hehe

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to powiedziała co wiedziała:cool1:[/FONT]
Czyli zgodnie z wiedzą, niezawiele :grins:
[quote name='Yana']a gdzie Medor ? :razz:
Narazie w domu rodzinnym:p
[quote name='majoka']jak to gdzie, pewnie mamie zostawiła. Autostradą z Wrocka do Złotory....(jak zwykle nie wiem) skok przez płot, więc pewnei odwiecza. No właściwie bedzie, na razie pewnei rozkoszuje się wolnością hehe
Haha można powiedzieć, że dalej mieszkam w Złotoryi - we wrocławiu jestem tylko środa, czwartek i znowu wracam - ale to już ostatni tydzień takiej swawolki;):placz::placz:
Medorka "ściągnę" w najbliższym czasie, jak tylko znajde odpowiednie mieszkanie, bo w obecnym niestety nie można, ale już zaczęłam poszukiwania, właśnie ze względu na kundla:lol:

Boshh, niech mi ktoś powie, jak się uczyć, bo ja już wyszłam z wprawy:crazyeye::crazyeye: