Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']My som wszędzie...jak zarazki:diabloti: teraz już wiem czego Mnie coś łapie :razz::razz:jakaś zaraza ... Fidelowa nie bądź :mad::mad::mad: dawaj fotki ;) Cześć Madziuniu :grins: Quote
e.v.a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Medorowa napisał(a):Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu::loveu: Kurcze jak mnie denerwuje brak wielokrotnego cytowania. U nas jakoś leci, pogoda dupna, więc i spacery ograniczone. A poza tym to mnie znowu jakaś deprecha zimowa lapie:flaming::flaming: Dobranoc robaczki:hand::loveu: uch biedactwo :roll::roll::roll: a mnie nie łapie :razz: wrecz przeciwnie:eviltong: pomimo ze uwaliłąm architekture :mdleje: i nie mam pojecia jak ja zalicze hehehe Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 cześć goopolku :loveu: kaj polazłaś? :razz: Quote
Medorowa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Żyjemy:multi::multi::multi::loveu: Ostatnio nie miałam dostępu do kompa:roll::roll: Ale ogólnie to zagladamy do Was codziennie, ino weny brak do pisania:roll::oops: W ten weekend czeka mnie trruddddna rozmowa, więc trzymajcie kciuki;) Quote
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Siemka Bombelki :multi::multi::multi: nio to przynajmnjiej ja trzymam kciuki, hmmmm,a jaka rozmowa ? oprocz tego, ze trudna ;> Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Medorowa... przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... Aleksandrów Łódzki zaginal husky Quote
e.v.a Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czesc Madziucha :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Fidel Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Co to za rozmowa??? I co,doszlas na agility? Quote
Medorowa Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Witamy się:hand::p Aga K:hand: basia2202:p :kciuki: Ewcia:loveu: Izabelo;):loveu: Nie dotarliśmy niestety na agility:shake: Jak się spotkamy, to Ci powiem. Ale i tak do owej rozmowy nie doszło, bo Madzia, jak to Madzia na weekendy imprezuje:roll::oops::roll::evil_lol: Dzisiaj pogoda rewelacja, ale oczywiście ja pół dnia przeleżałam w łóżku, regenerując siły:mdleje: A teraz piję sobie pyszne piwko, wcięłam pizze(dieta cud:B-fly::megagrin:) i jest mi taaaak dobrze:razz::loveu: Ha ha, mam obiecany prezent na Walentynki w postaci... Chihuahua:mdleje: Przyjaciel wziął sobie bardzo do serca mój żarcik i teraz muszę to odkręcić, bo on nie rzuca słów na wiatr:shake::evil_lol::evil_lol: To tyle kizi mizi robaczki:loveu: Quote
rwpb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Tak, a mnie to nikt nie wita :evil_lol: [quote name='Medorowa']Ha ha, mam obiecany prezent na Walentynki w postaci... Chihuahua[/quote] Gratuluję trafnego wyboru :diabloti: Pozdrawiamy Quote
zuzolandia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oooooooo Madzia i cziłała :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zaplułam ekrana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrowionka koffana i odkrecaj odkrecaj bo Cie na osiedlu wysmieją :eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 nasza mała Paris :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 rwpb napisał(a):Tak, a mnie to nikt nie wita :evil_lol: Gratuluję trafnego wyboru :diabloti: Pozdrawiamy Witamy:multi::multi::multi::multi: Dziękujemy:diabloti: Alicja napisał(a):......................:hand: Witaj:loveu::loveu: zuzolandia napisał(a):oooooooo Madzia i cziłała :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zaplułam ekrana :evil_lol::evil_lol: pozdrowionka koffana i odkrecaj odkrecaj bo Cie na osiedlu wysmieją :eviltong::eviltong: :B-fly: A ja się widzę z takim kurduplem:roll::roll:Poważnie - takie to małe i ...hmmmm małe:diabloti: No na pewno to :hmmmm:to coś ma jeszcze jakieś zalety:siara: Kiedyś na pewno:p Zaplułaś mi ekran, to bier ściere i ścieraj:grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 evaxon napisał(a):nasza mała Paris :loveu::loveu::loveu::loveu: :icon_roc::icon_roc::icon_roc: Witaj o Ewo:loveu: Witajcie o wszyscy:multi::multi::multi::loveu: Dziś rano zawitał u mnie komornik:roll: Nie wiedziałam, że tak szybko przylezą - no i chciał, nie chciał, muszę wyrzucić kolejną stówkę za moją głupotę:placz: A miałabym już z tego jakiś ciuszek:roll: Do doopy :cool1: Ogólnie wczoraj była wiosna <yupi>, a dziś, wstaję patrzę prtzez okno i nie wierzę... :smhair2: zima:shake: Wczoraj poszłam opalać se dooopalona do solarium i było mi taaaaak dobrze:loveu::loveu::loveu: od razu się człowiekowi humor poprawia:loveu: Oczy mam na zapałki, bo dzisiaj obudziłam się o 3:30 i zasnęłam około 6:30... później pobudka przed 9:placz:sadyzm:cool1: Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 hej Madzienka ;) chichuachua - nono ;) rwpb - ja ciem witalam na moim watku :P Pozdrowki imprezowiczko ;) Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nie no - pieska chyba odmowila jako prezentu :evil_lol: Quote
agbar Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Medorowa co jak co ale na nude to nie narzekasz chyba?:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Aga K napisał(a):hej Madzienka ;) chichuachua - nono ;) rwpb - ja ciem witalam na moim watku :P Pozdrowki imprezowiczko ;) Witaj:loveu::loveu::loveu::multi: rwpb napisał(a):Witamy opaloną Jak nowy piesek? Witam serdecznie:loveu: Nie ma:grins: Aga K napisał(a):nie no - pieska chyba odmowila jako prezentu :evil_lol: jasne, że odmówiłam:shake: Ja nie chcę (oprócz tych dwóch kundli, które zatruwają mi życie), żadnych innych zwierząt, dopóki nie będę na swoim, nie ustabilizuję się:roll: Quote
Medorowa Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 agbar napisał(a):Medorowa co jak co ale na nude to nie narzekasz chyba?:diabloti::evil_lol: No jakoś niespecjalnie:diabloti::siara: Witam wszystkie robaczki:loveu::loveu: Kuźwa, kuźwa i jeszcze raz kuźwa:placz::placz: Wiecie co jest jutro... piątek, a wiecie co jest pojutrze...sobota-ostatki...a ja się rochorowałam:roll::mdleje: Faszeruję się od wczoraj końską dawką antybiotyku:grins:;) Zima dookoła, pinkna zima, ale zimna zima:angryy: A ja jestem cholernie ciepłolubna:shake: Medor staje się psychiczny:mdleje: Zawsze chodził za mną krok w krok, ot żadna nowość... ale teraz na dodatek jak tylko zamknę drzwi i nie daj Bog nie wpuszczę go do pokoju, zaczyna piszczeć, i tak dopóki go nie wpuszczę:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Recommended Posts