Medorowa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Sie nie wstydzi, się nie wstydzi:diabloti: Ino chyba muszę iść poprawić, bo tak jakby mi trochę wyblakł...ponoć to wpływ alkoholu, ale co ja poradzę, ze zrobiłam sobie akurat na ostatki:niewiem::oops::oops::roll: Uwaga, uwaga... Mamy zajebistą wiosnę:bigcool::bigcool::bigcool: Wybieramy się dziś na dłuuuugi wiosenny spacerek, ja, kolega, pies nr1, pies nr 2, piwko....achhh aż chce się znów żyć człowiekowi:multi: Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Alicja! Cos ty my się nigdy nie doczekamy....ta gwiazda prędzej calkiem wyblakinie niż my ją ujrzymy:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):No poka te zwiozde wreszcie :razz::razz: Nimam jak:niewiem: Jak szczele poprawke, to coś wymyśle;) Quote
Medorowa Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 apple napisał(a):Alicja! Cos ty my się nigdy nie doczekamy....ta gwiazda prędzej calkiem wyblakinie niż my ją ujrzymy:evil_lol: Ha ha, nie przecze:roll::evil_lol::evil_lol::eviltong: Zyjemy, niechciej nadal góruje... biorę się za odgruzowywanie mieszkania, bo mnie jakaś wena dziś dopadła:p:p Quote
zuzolandia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :evil_lol:pokożżżżżżżżzz tatuażaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też pszątam :p Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Medorowa napisał(a):Ha ha, nie przecze:roll::evil_lol::evil_lol::eviltong: BESZCZELNA:roll: Zyjemy, niechciej nadal góruje... biorę się za odgruzowywanie mieszkania, bo mnie jakaś wena dziś dopadła:p:p Odgruziłaś?:roll: Quote
e.v.a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 cze Medowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='zuzolandia']:evil_lol:pokożżżżżżżżzz tatuażaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol: Pokazywałam jak byłam mała...teraz się wstydzę:oops: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też pszątam :p Ja miaąłm wielkie zamiary...i na zamiarach się skończyło:B-fly::p Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='apple'] BESZCZELNA:roll: Odgruziłaś?:roll: Z natury:grins::grins::grins: :siara: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 evaxon napisał(a):cze Medowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cze łysolku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dlaczego życie jest takie do dupy, dlaczego, dlaczego, dlaczego.....:placz::placz::placz: Mam dzisiaj takiego doła, że... nie kiedyś był tyko dół, "teraz jest dół, 20m syfu i dopiero ja";) Piję sobie drugiego browarka, ale skończyły mi się papierochy i będę musiała się znowu ubierać i lecieć do sklepu:placz: ale może to i dobrze, kupię sobie 3 browarka;);) Quote
e.v.a Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cze zdołowana :loveu::loveu::loveu: mi tez jakos nie tak :roll: niby super ale z 2 strony ..... i na dodatek nie mam browara :roll: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 evaxon napisał(a):cze zdołowana :loveu::loveu::loveu: mi tez jakos nie tak :roll: niby super ale z 2 strony ..... i na dodatek nie mam browara :roll: Oć, ja się z Tobą podziele:calus: Quote
e.v.a Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Medorowa napisał(a):Oć, ja się z Tobą podziele:calus: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ty to jednak jestes Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ty to jednak jestes No jestem, jestem cały czas od 86r plus 9 miesięcy:grins: Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Alicja']przyszłam se pogwizdać :siara: To ja se pogwiżdżem z Tobą:grins: Quote
e.v.a Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Medorowa napisał(a):No jestem, jestem cały czas od 86r plus 9 miesięcy:grins: ho ho ho to cie niezle juz tu jest Quote
Medorowa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Żyjemy:multi: Dupnie trochę jest, ale będzie dobrze:lol:;) Pogoda lipna, kundle się nudzą - i to by było na tyle;) Quote
apple Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Medorowa napisał(a):Żyjemy:multi: Dupnie trochę jest, ale będzie dobrze:lol:;) Pogoda lipna, kundle się nudzą - i to by było na tyle;)jak się nudzisz to se wyczyść skrzynkę:cool1::angryy: Quote
Medorowa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 apple napisał(a):jak się nudzisz to se wyczyść skrzynkę:cool1::angryy: Mówisz i masz:grins: Quote
Recommended Posts