Medorowa Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 evaxon napisał(a)::lying::lying::lying::lying: ja przepraszam ....chyba bloga pomylilam Nic się nie stało, jakoś to przeżyjemy:roll::roll::roll: :loveu: Aga a Ty spac nie możesz:crazyeye::evil_lol: Alu, u mnie fotki to norma:roll::cool1::cool1::cool1: Witajcie robale:loveu: Medek coś mi zaczął kuleć na łapke i ją lizać, ale nie ma nic wbitego, ani skaleczonego, bo sprawdzałam:roll: Tzn. dzisiaj już nie kuleje, ale nie wiem czy zabierać go nadłuższy spacer?? Kulał, co prawda lekko, ale dwa dni:roll: A tak poza tym, to u kruszynek wszystko oki;):loveu: U mnnie w miare też wszystko do przodu;) KWM;):loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Madzik , możliwe ze źle stąpnął i dlatego kuleje :razz: Quote
Aga K Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Madziu, jakies fotki by sie przydaly ;) aaa, moge spac po nocach ;) tylko dogo nadrabialam ;) :buzi: Quote
Medorowa Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Czaicie, dwa tygodnie siedziałam grzecznie na dupie w domu - jaka jestem z siebie dumna:multi::evil_lol::evil_lol::roll: Za to jutro nadrobię;):lol: Medek ma sie już ok, wczoraj byliśmy na dłuższym spacerku i wszystko gra:) Czy ktoś tu się zna na prawie, bo potrzebuję porady:roll: Quote
Izabela124. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Hej:multi: O matko ja tu fotki widzę :crazyeye::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej:multi: O matko ja tu fotki widzę :crazyeye::multi::multi::multi: :siara::siara::siara: A czy to jakaś nowość:cool1: Z tego względu, iż aż ponieważ, dopierdzieliło się do mnie, wcale nie proszone, jakieś przeziębienie, burki, a raczej większy burek nie ma długich spacerów, no to żeby się psina za bardzo nie nudziła, postanowiłam urządzić mecz piłki nożnej w domu:evil_lol: Było bardzo wesoło, dopóty, dopóki nie przyszła sąsiadka z dołu:evil_lol::evil_lol: Ale ogólnie kobiecina bardzo ok:p Nawet Dinuś przyłączył się ze szczenięcym zapałem:lol::multi: Miałam dzisiaj jechać na Juwenalia i dupa bladź:angryy: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Century Gothic]Przyszłam Ci dokopac do tej twojej zgrabnej doopy żebyś się wiecej nie przechwalała:mad::diabloti:[/FONT] Quote
Rinuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cześć mała :loveu: a co to za choroba się przypałętała ? :cool3::cool3: łazisz szlajasz się i coś się zawinęło :evil_lol: moja sąsiadka mieszkająca nade mną jak tylko puszczę głosniej muzę w ciągu dnia to nawala mi w sufit żebym ściszyła, a laska ma z jakieś 35 lat...kretynka :roll: U nas już po juwenaliach :multi: Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam Ci dokopac do tej twojej zgrabnej doopy żebyś się wiecej nie przechwalała:mad::diabloti:[/FONT] Kop, kop będzie jędrniejsza:loveu::multi::multi::diabloti: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Medorowa']Kop, kop będzie jędrniejsza:loveu::multi::multi::diabloti: [FONT=Century Gothic]I do tego ten kolorek:razz:......mówią że fiolet jest w modzie:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='Rinuś']Cześć mała :loveu: a co to za choroba się przypałętała ? :cool3::cool3: łazisz szlajasz się i coś się zawinęło :evil_lol: moja sąsiadka mieszkająca nade mną jak tylko puszczę głosniej muzę w ciągu dnia to nawala mi w sufit żebym ściszyła, a laska ma z jakieś 35 lat...kretynka :roll: U nas już po juwenaliach :multi: Głupie przeiębienie:angryy::angryy::angryy: No nic, do wekendu na pewno wyzdrowieje haha:diabloti: O kurcze, ja mam naprawdę fajnych sąsiadów, nie zamieniłabym na innych:grins::loveu::loveu: Albo to ja jestem taka fajna i dlatego wszyscy są dla mnie tacy mili:hmmmm:::diabloti:: Quote
Medorowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I do tego ten kolorek:razz:......mówią że fiolet jest w modzie:diabloti:[/FONT] Wydaje mi się, że na moim OPALONYM tyłku, ciężko go będzie wydobyć:diabloti: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Medorowa']Wydaje mi się, że na moim OPALONYM tyłku, ciężko go będzie wydobyć:diabloti: [FONT=Century Gothic]Podejmuję wyzwanie:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Podejmuję wyzwanie:diabloti:[/FONT] Jest ryzyko, jest zabawa:bigcool: Ale nie mocno ok, bo jak się później będę lansować w bikini:diabloti: Dzień Dobry bardzo:Cool!: Ale pogoda dupna, ino spać się chce:roll: Quote
apple Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Medorowa']Jest ryzyko, jest zabawa:bigcool: Ale nie mocno ok, bo jak się później będę lansować w bikini:diabloti: [FONT=Century Gothic]a co to koncert życzeń?:roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a co to koncert życzeń?:roll:[/FONT] KOCHAM CIĘ MISIU, WIESZ??:loveu: Quote
Vectra Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Medorowa'] Albo to ja jestem taka fajna i dlatego wszyscy są dla mnie tacy mili:hmmmm:::diabloti:: tak tak :diabloti: pan doktor kazał przytakiwać :loveu: Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Vectra napisał(a):tak tak :diabloti: pan doktor kazał przytakiwać :loveu: Mundry i fajny pan duktor:loveu::loveu::loveu: Wiatj siostro mła:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Rinuś']Dzień dobry bejbe :loveu: Cze imprezowiczka:multi::loveu::loveu: a co to się stało, że w piątkowy wieczór w domu:cool3: Quote
Medorowa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Zrobiłabym jakiś zamęt:roll:, a tu nie ma z kim...:roll: kaj się szlajocie...:roll::diabloti: Quote
Rinuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Medorowa']Cze imprezowiczka:multi::loveu::loveu: a co to się stało, że w piątkowy wieczór w domu:cool3: jakoś odkąd jestem w związku to siedzę w domu :evil_lol: ja chcem zrobić zamęt...to gdzie idziem ? :diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [FONT=Arial]:hand: kaj żeście som :razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Rinuś']jakoś odkąd jestem w związku to siedzę w domu :evil_lol: ja chcem zrobić zamęt...to gdzie idziem ? :diabloti: Ojojoj:evil_lol::loveu::loveu: Teraz mi to mówisz;) Quote
Medorowa Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: kaj żeście som :razz::razz:[/FONT] Już dawno dusiałam komara;):lol: doberek kochani:loveu: czyż życie nie jest piękne:loveu::loveu: Życzę Wam kochani udanego weekendu:multi: Quote
Recommended Posts