Cimi Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Medorowa'] To u mnie będą jakieś zawody??:oops:[/QUOTE] Tak, - agility :lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cimi']Tak, - agility :lol:[/QUOTE] :oops:A gdzie i o której - proszę o szczegółowe informacje - bo ja ostatnio w psich tematach, to mało obcykana jestem;) Quote
Cimi Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/f206/mistrzostwa-polski-agility-2009-a-147603/ ;) Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cimi']A tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/f206/mistrzostwa-polski-agility-2009-a-147603/ ;) A to już wszystko wiem, a Wy startujecie w sobotę, czy niedzielę i o ktorej ? Quote
Cimi Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 w oby dwa dni ;), a o której to ciężko powiedziec, generalnie są 3 biegi, a dokładnie o której to zależy od rozpiski kto zaczyna, kiedy przerwa no i zawsze w czasie zawodów mogą byc zmiany ;) Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cimi']w oby dwa dni ;), a o której to ciężko powiedziec, generalnie są 3 biegi, a dokładnie o której to zależy od rozpiski kto zaczyna, kiedy przerwa no i zawsze w czasie zawodów mogą byc zmiany ;)[/QUOTE] Znajdę Was;) Quote
Medorowa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Jagoda1 napisał(a):Witaj, pozdrawiam.....:lol: A doberek, doberek robaczki:loveu: I Wam też:B-fly: Mój Medorek ma ostatnio bardzo dalekie wędrówki i znów widzę w nim szczeniaczka:loveu::loveu: Fakt, że później pada w domu na pysk, ale ....aaaaaa normalnie kizi mizi hahahaha:loveu: A w ogóle robię sobie kolejny tatuaż... tylko muszę się do Klockowej łanie uśmiechnąć, żeby mi coś "poradziła";) No i mam tydzień wolnego od szkoły...ja mam, nie moja szkoła;) Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nie moze to byc ze sie MadziazTych odezwała :diabloti::diabloti: witaj maniaczko tatoooo ..a gdzie se chcesz strzelic owe cudo? :evil_lol: buziowanko :loveu: Quote
Medorowa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia']Nie moze to byc ze sie MadziazTych odezwała :diabloti::diabloti: witaj maniaczko tatoooo ..a gdzie se chcesz strzelic owe cudo? :evil_lol: buziowanko :loveu: MadziazTych jest zawsze, ino nie zawsze jest czas i wena do "skrobania" w klawiaturę;) Na karczychu;) :loveu:No i witaj:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 hmmmmmmm a co by to mialo byc?:cool3: Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='zuzolandia']hmmmmmmm a co by to mialo byc?:cool3: Jak zrobię i będę miała tylko możliwość, to się pochwale;) Quote
Cimi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Medorowa napisał(a): Na karczychu;) To tak jak ja :lol:, wzór mam wstępnie wybrany ale kiedy zrobię to nie wiem :roll: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Bylam tuuu.......masz juz cosik nowego zrobionego??? Quote
Medorowa Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Jeszcze niet, cholera, ale mama nadzieję, że w najbliższym czasie ulegnie to zmianie;) Doberek wszystkim:multi: Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt;):loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Buziak świątecznego popoludnia przesyłam ;-) Quote
Medorowa Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Doberek;) Święta, Świeta i po świętach:modla:;) Mnie dopadło jakieś grypsko i lecę na prochach, bo jakoś tak za bardzo nie lubię chorować w okresie "przedsylwestrowym";) Medorek ma chore oczka i nic nie pomaga... W sobotę idziemy zbadać trzustkę... Będzie miał chyba również zabieg pod narkozą:( Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego dobrego w tym nowym roku ;-) i jak tam po nocy sylwestrowej? Quote
Recommended Posts