Alicja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Arial]no jak sie uczyć ... :hmmmm: ...weź kajet i ołówek i pisz :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Medorowa'] Boshh, niech mi ktoś powie, jak się uczyć, bo ja już wyszłam z wprawy:crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]jak to jak....siadać i ryć:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nie ma to jak złote i niezawodne rady:loveu::loveu::loveu: Co ja bym bez Was zrobiła:roll: Quote
apple Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Medorowa']Nie ma to jak złote i niezawodne rady:loveu::loveu::loveu: Co ja bym bez Was zrobiła:roll: [FONT=Century Gothic]zawsze do usług:diabloti:[/FONT] Quote
bonita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kup sobie lecytynke coby Ci lepiej do główki wchodziło:diabloti: Heloł córko Ty moja:cool1: Quote
zuzolandia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 czlowiek sie całe zycie uczy a i tak gooopi umiero :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu::loveu: ale jestem maupaa co nie ?:diabloti: ale i tak ci przaja :loveu::loveu: Quote
agbar Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Medorowa napisał(a): Boshh, niech mi ktoś powie, jak się uczyć, szybko:cool1: Czesc gupia:loveu: Quote
Medorowa Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]zawsze do usług:diabloti:[/FONT] :loveu::roll::roll::roll: [quote name='bonita']Kup sobie lecytynke coby Ci lepiej do główki wchodziło:diabloti: Heloł córko Ty moja:cool1: I chyba sobie kupię;) :loveu::loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']czlowiek sie całe zycie uczy a i tak gooopi umiero:evil_lol::evil_lol::evil_lol: doberek :loveu::loveu: ale jestem maupaa co nie ?:diabloti: ale i tak ci przaja :loveu::loveu: Zgadzam się w 100% ( z jednym i drugim faktem:diabloti:):loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 e.v.a napisał(a):czesc stjudentko :loveu::loveu::loveu: Cze Łewulku Tyy Tiii mój ti:loveu::loveu::loveu::loveu: agbar napisał(a):szybko:cool1: Czesc gupia:loveu: Szybko i bezboleśnie:cool1: :loveu::loveu::loveu: Doberek Łobaczki:loveu::loveu::loveu: Gardło mnie napindala, że mówić nie mogę, głowa mnie boli równie mocno, aczkolwiek to z innej przyczyny:siara:, a tak poza tym, to wszystko OK;) Quote
apple Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Medorowa']Cze Łewulku Tyy Tiii mój ti:loveu::loveu::loveu::loveu: Szybko i bezboleśnie:cool1: :loveu::loveu::loveu: Doberek Łobaczki:loveu::loveu::loveu: Gardło mnie napindala, że mówić nie mogę, głowa mnie boli równie mocno, aczkolwiek to z innej przyczyny:siara:, a tak poza tym, to wszystko OK;) [FONT=Century Gothic]Znaczy stara nuda:diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Rinuś']trzeba było nie pić :diabloti: A no trzeba było, za każdym razem sobie to powtarzam:shake::roll::roll::roll: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Znaczy stara nuda:diabloti:[/FONT] :evil_lol:He he dokładnie:cool1: [quote name='e.v.a']kuci kuci stara dupo :loveu: Kuci kuci młoda dupo:loveu: [quote name='Izabela124.']Hejos banana:lol: :roll::roll::roll:... :evil_lol: Przyjechałam sobie wczoraj wieczorkiem, do domku, a już dziś mam ochotę wracać:loveu::loveu: Dopadła mnie deprecha jesienna i wszystko jest takie do dupy:roll: Ja chcę wiosnę, słoneczko, ciepełko:placz: Niestety Medorka w najbliższym czasie nie zabiorę, nawet jeżeli znalazłabym inne mieszkanie, gdyż ponieważ, zaczynam pracę:mdleje: I całe weekendy będę poza domem...żyć nie umierać:mdleje: Quote
Izabela124. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witaj powrócona A Ty kiedyś naprawisz aparat lub kupisz sobie nowy?:cool3::lol::eviltong: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Arial]:glaszcze: nie ty jedna za słonkiem tęsknisz [/FONT] Quote
Cimi Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tu też mnie dawno nie było :evil_lol: A co szanowna studentka studiuje :cool3: ? ;) Ja sobie przyjeżdżam do Złotoryi w weekend 14-15 :eviltong: Quote
Medorowa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Izabela124.']Witaj powrócona A Ty kiedyś naprawisz aparat lub kupisz sobie nowy?:cool3::lol::eviltong: KIEDYŚ na pewno:eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: nie ty jedna za słonkiem tęsknisz [/FONT] Wiem, ale mimo to, malo to dla mnie pocieszajace:shake:;) [quote name='Cimi']Tu też mnie dawno nie było :evil_lol: A co szanowna studentka studiuje :cool3: ? ;) Ja sobie przyjeżdżam do Złotoryi w weekend 14-15 :eviltong: Kosmetologię - właśnie mam 2 koła w środę, jedno w czwartek i zamiast się uczyć, to ja dalej imprezuje:mdleje: Ahh, to życie studenckie:oops::eviltong: No to nie ma ch*** we wsi, żebyśmy się nie spotkały!:lol: Aż przyjadę specjalnie dla Ciebie:B-fly: A co Ty tu zamierzasz robić:niewiem: Dzień Dobry cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem;) Quote
zuzolandia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Przybyła z zaświatów :diabloti::diabloti: i odpowiednią pore sobie wybrała :evil_lol: buziaczki imprezostudenciaro :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Arial]:cool1:imprezantka [/FONT]:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='zuzolandia']Przybyła z zaświatów :diabloti::diabloti: i odpowiednią pore sobie wybrała :evil_lol: buziaczki imprezostudenciaro :eviltong::eviltong: Zarówno każda pora, jak i każda okazja jest dobra:cool1::cool1::cool1: Hello:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:imprezantka [/FONT]:diabloti::evil_lol: Koniec imprez, koniec funduszy... czas wydorośleć:roll:;) Pamiętacie jak kiedyś Wam wspominałam (jakieś ponad pół roku temu:oops:), że chyba mam w ręce szkło... no to właśnie wczoraj dokturek wyciągnął mi trzy kawałki...:mdleje: I teraz chodzę z jakimiś "nitkami" w ręce :siara:. Quote
Cimi Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No to powodzenia na jutrzejszym kolosie :) A sobie z psem zwiedzamy Polske :evil_lol: - będziemy na zawodach :eviltong: Quote
Medorowa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Alicja']Medorowa :mdleje:[/QUOTE] :niewiem:No co... :siara: [quote name='Cimi']No to powodzenia na jutrzejszym kolosie :) A sobie z psem zwiedzamy Polske :evil_lol: - będziemy na zawodach :eviltong:[/QUOTE] To u mnie będą jakieś zawody??:oops: Quote
Recommended Posts