Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hey Medorku :multi: to masz takie samo zdanie jak i ja ;) paczki ci przytachalam :) :grins: Quote
BeaC Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 nie wiem co u ciebie ale witnąc się przyszłam:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Aga dzięki za pączunie:lol: Witaj Jagódko:loveu::loveu: rwpb witamy - nie wiem czy lepiej, ale żyję;) Witaj Luśkowo-Dyźkowa:loveu::loveu: No i dziś rano skończyłam ostatki:roll::mdleje::evil_lol::oops: Ledwo żyję:roll: Dalej jestem chora, może nawet i bardziej niż wcześniej, ale damy radę;;) Pogoda dupna, ale dłuższy spacer dziś zaliczymy. No i zrobiłam sobie tatuaż:grins::roll: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Medorowa Madzia ma tatuaza !!!!! :mdleje: oczywiscie boli co ??? :razz: skorka schodzi itp :diabloti: zdjecia tatuazyka prosimy noo, i przystojniakow koniecznie :mad: Quote
e.v.a Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Medorowa napisał(a): No i dziś rano skończyłam ostatki:roll::mdleje::evil_lol::oops: Ledwo żyję:roll: Dalej jestem chora, może nawet i bardziej niż wcześniej, ale damy radę;;) Pogoda dupna, ale dłuższy spacer dziś zaliczymy. No i zrobiłam sobie tatuaż:grins::roll: zapewne króliczka playboya :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tegooooooooo tatuażaaaaaa!!!!!!!! doberek imprezowiczko :loveu: Quote
Medorowa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga K napisał(a):Medorowa Madzia ma tatuaza !!!!! :mdleje: oczywiscie boli co ??? :razz: skorka schodzi itp :diabloti: zdjecia tatuazyka prosimy noo, i przystojniakow koniecznie :mad: Nie boli:grins::grins: Nimam zdjęć:placz: Quote
Medorowa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 evaxon napisał(a):zapewne króliczka playboya :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Że też na to wcześniej nie wpadłam:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 zuzolandia napisał(a):pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tegooooooooo tatuażaaaaaa!!!!!!!! doberek imprezowiczko :loveu: Nimam jak:niewiem: Witaj:multi::loveu::loveu: Doberek w ten ponury dzionek:roll: Mam lenia.... Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Century Gothic]Nie przyjde tu więcej dopóki nie pokażesz tatuażu:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]poka tattoo ...[SIZE=2]ja mojego pokazałam ......nooooo pokaaaaaaaaa[/FONT] Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Nie przyjde tu więcej dopóki nie pokażesz tatuażu:cool1: Ale nimam jak:placz::placz: Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Alicja napisał(a):poka tattoo ...[SIZE=2]ja mojego pokazałam ......nooooo pokaaaaaaaaa Nie ma jak. Ale to jest mały tatuaż, w planach mam jeszcze trzy, w tym dwie małe pipidówy i jeden konkretny;) A dlaczego ja Twojego nie widziałam??:oops: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Medorowa napisał(a):Ale nimam jak:placz::placz: nie masz komórki:mad: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):nie masz komórki:mad: to samo mialam napisac :diabloti: a co to za tatoo?? Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple']nie masz komórki:mad: Mam, ale to NEC i nie mam jak zgrać zdjęć, nimam kabla ani nic:roll: Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):to samo mialam napisac :diabloti: a co to za tatoo?? A pfii:roll: Gwiazdka na nadgarstku:grins: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Medorowa napisał(a):A pfii:roll: Gwiazdka na nadgarstku:grins: dla jednej małej gwiazdki walczymy o fote:mdleje: mozna wyslac na maila fote z komorki ;) Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Medorowa napisał(a):Spadaj:obrazic: Od czegoś trzeba zacząć:grins: no oć utulam Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 evaxon napisał(a):dla jednej małej gwiazdki walczymy o fote:mdleje: mozna wyslac na maila fote z komorki ;) Spadaj:obrazic: Od czegoś trzeba zacząć:grins: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Medorowa']Nie ma jak. Ale to jest mały tatuaż, w planach mam jeszcze trzy, w tym dwie małe pipidówy i jeden konkretny;) A dlaczego ja Twojego nie widziałam??:oops: boś siem opierdzielała ...:cool1: szukaj w postach u Mnie z 5 grudnia i 31 grudnia ;) Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Doberek :loveu: ale sie chami z tym tatooo :eviltong: Quote
Recommended Posts