Medorowa Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Jagoda*']Madzia, spokojnie, wszystko się wyciszy...;) Dwa szalejące psiaki, to piękny widok, a potem jaki błogi spokój...:evil_lol: ;) A no piękny, piękny, nie przeczę:lol!: Tylko, że ten błogi spokój trwa baaaardzoo krrótko;) [quote name='clockwork']ale że co??? my ci działamy na nerwy?? nie wchodź TAM gdzie ci działaja ino tu do nas :loveu: Gdzie Wy, jak jo Wos kochom:loveu:;) [quote name='clockwork']aaaa... i czekam na foty :grins: w telefonu tez nie masz aparatu???? :razz::razz: No w obecnym mam, ale nie mam odpowiedniego kabla:roll: [quote name='Alicja']:razz::razz: no poka Ich Troje :loveu::loveu::loveu: W przyszłym tygodniu;) [quote name='evaxon']no wiesz co MAdź...teraz to ja sie poczułam nie kochana:-( Effcia, kochom ciem diamenciku:loveu:;) [quote name='clockwork']Ewuncia!!!! jesteś :grins: :multi::multi::multi: [quote name='evaxon']buahahaha a ty bedziesz juz tak zawsze mnie wypatrywac??:diabloti: no juz ic ic ic do domku:loveu: ;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Kurcze, miałam odpisane na resztę postów, ale nie chcący skasowałam:mdleje: U małego wszystko w porządku - dalej rozrabia:evil_lol::mdleje::mdleje: Dinek ma go ochotę zeżreć, a Medor, no cóż, czasami też już wychodzi z siebie;) Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Medorowa napisał(a): Effcia, kochom ciem diamenciku:loveu:;) łiiiiiiiii ja ciebie tesz:loveu::evil_lol: Medorowa napisał(a):Kurcze, miałam odpisane na resztę postów, ale nie chcący skasowałam:mdleje: U małego wszystko w porządku - dalej rozrabia:evil_lol::mdleje::mdleje: Dinek ma go ochotę zeżreć, a Medor, no cóż, czasami też już wychodzi z siebie;) buahahahahah biedactwa oćcie do cioteczki:loveu: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 medoroffa... to ty??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty żyjesz :multi::multi::multi: jak to ni masz aparata, masz telefona, ni masz kabla.... czy ja ci mom nakopać do żici??????? :mad::mad::mad: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nakop a fest coby jej do musku doszło ...do tych resztek musku ;-) i foty w koncu dała;-) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 .......ciąg z tym aparatem do tej reklamancji :diabloti:......bo po żici oberwiesz :mad::mad::mad: Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']medoroffa... to ty??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty żyjesz :multi::multi::multi: jak to ni masz aparata, masz telefona, ni masz kabla.... czy ja ci mom nakopać do żici??????? :mad::mad::mad: [quote name='Alicja'].......ciąg z tym aparatem do tej reklamancji :diabloti:......bo po żici oberwiesz :mad::mad::mad: To są "groźby karalne"...:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Jagoda*']To są "groźby karalne"...:evil_lol: :roll:...no co ty .......przecie nikt tu nie grozi :eviltong::eviltong::loveu: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Jagoda*']To są "groźby karalne"...:evil_lol: a co gorsza jede do medorowej uskutecznić te groźby:mad::mad::evil_lol: medorowa... kochom cie jak diobli ziomalko ze zTych ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork'] medorowa... kochom cie jak diobli ziomalko ze zTych ;) :hmmmm: a jak kochają diobli :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :razz::razz::razz: [CENTER]:multi::multi::multi: [RIGHT]:loveu::loveu::loveu:[/RIGHT] [/CENTER] Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a jak kochają diobli :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale diobli?? czy diobli z Tych?? :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']:razz::razz::razz: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: aaaaaaaaa to już bede wiedzieć .... :bigcool: :bigcool: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']ale diobli?? czy diobli z Tych?? :razz::razz: nooooo i te i tamte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='evaxon']łiiiiiiiii ja ciebie tesz:loveu::evil_lol: buahahahahah biedactwa oćcie do cioteczki:loveu: Bier małego:diabloti::diabloti: [quote name='apple']...........:obrazic:............... No nie fochaj:loveu::loveu: [quote name='clockwork']medoroffa... to ty??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty żyjesz :multi::multi::multi: jak to ni masz aparata, masz telefona, ni masz kabla.... czy ja ci mom nakopać do żici??????? :mad::mad::mad: Zyję i mam sie dobrze:grins: Z glancura,mhmmm dawaj [quote name='zuzolandia']nakop a fest coby jej do musku doszło ...do tych resztek musku ;-) i foty w koncu dała;-) Bez obaw, nie ma do czego dojść;):evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Jagoda*']Witaj, Madziu, jak dogadują się pasiaki? mały jest straszny:crazyeye::crazyeye: To diabeł wcielony, Dinek ma go ochotę zeżreć, z dnia nma dzień coraz bardziej, medor wczoraj po raz pierwszy zawarczał na niego "poważnie":crazyeye: Gdy mały próbował kopulować z jego łapą:roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='Alicja'].......ciąg z tym aparatem do tej reklamancji :diabloti:......bo po żici oberwiesz :mad::mad::mad: [quote name='Jagoda*']To są "groźby karalne"...:evil_lol: [quote name='Alicja']:roll:...no co ty .......przecie nikt tu nie grozi :eviltong::eviltong::loveu: :roll::roll: Bo znowu zniknę:roll:buhahahahahahaa;) idę Was poodwiedzać:multi: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa'] idę Was poodwiedzać:multi: odpisalam Ci u mnia;) Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Medorowa'] Z glancura,mhmmm dawaj No no no Medorwa jaką masz zgrabna doopa :diabloti: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']No no no Medorwa jaką masz zgrabna doopa :diabloti: ale na środku poślady ma blade :roll::oops: Quote
apple Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alicja']ale na środku poślady ma blade :roll::oops:Noooo solarka musowo solarka :roll: Quote
malawaszka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :mdleje: uhahahahahaha ale się ubawiłam tam haha boszzz ale żenada :shake: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Noooo solarka musowo solarka :roll: na blachę przysiednie ;) [quote name='malawaszka']:mdleje: uhahahahahaha ale się ubawiłam tam haha boszzz ale żenada :shake: temu napisałam coś u sia ;) Quote
Medorowa Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork'] a co gorsza jede do medorowej uskutecznić te groźby:mad::mad::evil_lol: medorowa... kochom cie jak diobli ziomalko ze zTych ;) Mhmmmm Ty robaczku tii tii:multi::evil_lol: I JO CIE TYSZ, jak aniołek:diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: a jak kochają diobli :roll: :evil_lol: [quote name='clockwork']:razz: :multi: :loveu: [quote name='clockwork']ale diobli?? czy diobli z Tych?? :razz: [quote name='Alicja'] aaaaaaaaa to już bede wiedzieć .... :bigcool: :bigcool: :loveu: [quote name='Alicja'] nooooo i te i tamte :evil_lol: Buhahahahhaaaa:evil_lol: [quote name='Alicja'] odpisalam Ci u mnia;) ;) [quote name='apple']No no no Medorwa jaką masz zgrabna doopa :diabloti: A jakże, trochę dużawa:siara:, ale ogólnie pierwsza klasa:B-fly::B-fly: Quote
Recommended Posts