clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Fidel']Jak nie 2 kochana:) Bo czesto teraz jest tak ,ze cos ma 2 lata gwarancji. Napewno ,na bank ma rok od daty sprzedazy. no tos zawaliła.... tera medorowa bedzie następny rok zwlekać... :mdleje: też sie mi tak wydaje bo wg. przepisów unijnych gwarancja jest na 99%towarów 2 lata... ale Madziu nie bierz se tego do serca leć z tą reklamacją.... i tak zawaliłaś.. bo jak ci naprawią i siądzie ci tydzień po reklamacji to dupa, bo juz by było po terminie :cool1: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja bym go Stasio nazwała:roll::roll::roll: hej hej Medowa:loveu: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Siemka Medorwa jak tam maly szcurek sie ma ?? :diabloti: Quote
mia_mia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 jejq.. kope i kope i nawet jednej malutkiej fotki nabytku nie znalazlam.. wystarczy na tydzien stracic dostep do netu i juz sie czlowiek gubi.. poprosze w skrocie i lopatologicznie co to za cudo wyratowalas? Quote
Medorowa Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Doberek wszystkim:hand::hand::loveu: Ich troje ;) ma sie dobrze:p:p:p Mały dziś zrobiły kupke i sisiu na dworze:B-fly: Oczywiście pierwsze co po pobudce małego, zerwałam się z łóżka, zarzuciłam tlko kurtke i spodnie dresowe, i poleciałam z nim do ogródka:lol::lol: I nawet dał mi trochę dłużej pospać;) :loveu: Szaleństwa z Medorem nie mają końca:lol: Dinek dalej olewa małego, choć gdy tamten przesadza ( a przesadza cały czas:hmmmm::diabloti:), Dinek pokazuje maluchowi swoje niepełne uzębienie, co na malcu nie robi większego wrażenia;):diabloti::diabloti::diabloti: mia mia ni to pies, ni to Chi, ni to nietoperz, ni to szczur;) Stwierdziłam wczoraj, że ograniczę moje wizyty na dogo do minium, za bardzo się tu ostatnio wqrwiam:p Pozdrawiam Wos i kochom:oops: ;):hand::hand: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] No ta znowu na mnie ataki przypuszcza..........:roll: Quote
Jagoda1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Madzia, spokojnie, wszystko się wyciszy...;) Dwa szalejące psiaki, to piękny widok, a potem jaki błogi spokój...:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ale że co??? my ci działamy na nerwy?? nie wchodź TAM gdzie ci działaja ino tu do nas :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 aaaa... i czekam na foty :grins: w telefonu tez nie masz aparatu???? :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :razz::razz::razz: no poka Ich Troje :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 no wiesz co MAdź...teraz to ja sie poczułam nie kochana:-( Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='evaxon'].................... Ewuncia!!!! jesteś :grins: :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']Ewuncia!!!! jesteś :grins: :multi::multi::multi: buahahaha a ty bedziesz juz tak zawsze mnie wypatrywac??:diabloti: no juz ic ic ic do domku:loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='evaxon']buahahaha a ty bedziesz juz tak zawsze mnie wypatrywac??:diabloti: no juz ic ic ic do domku:loveu: no ffidzisz ...teraz już wiesz że najpierw musisz do Tigrowego blogaska biegać bo tam Klocusiowa czeka gotowa do wyjścia Quote
agbar Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Medorowa napisał(a): Stwierdziłam wczoraj, że ograniczę moje wizyty na dogo do minium, za bardzo się tu ostatnio wqrwiam:p Pozdrawiam Wos i kochom:oops: ;):hand::hand: Magdaleno....nie wqurwiaj sie ...sa ludzie i gumowe parapety i....harcerzyki:diabloti: Quote
anetta Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Zobaczyłabym w końcu tego małego glutka :cool3: :evil_lol: Załatwiaj tego aparata :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']no ffidzisz ...teraz już wiesz że najpierw musisz do Tigrowego blogaska biegać bo tam Klocusiowa czeka gotowa do wyjścia [:lol: no i teraz tak bede robic:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='evaxon'][:lol: no i teraz tak bede robic:evil_lol: :calus: no widzisz Effunia jak się szybko uczysz :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']:calus: no widzisz Effunia jak się szybko uczysz :loveu::loveu: achh jaka ja zdolna:errrr::errrr::errrr: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Medorowa gffiazdo ty oć TU -no bo ja cie chyba nie wqur........m:diabloti: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 cho no tu medorowo... wracaj mie tu natentychmias jo cie kochom, tensknie, nie śpiem po nocach.... dobra foty nieistotne:roll:... ciebie mi brak :grins: P.S. a chociaż 1 fotka??? Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko piekna, zapsiona:multi: Nadrobilam te 25 stron:roll: Cudny masz nowy nabytek, jaki slodziutki, no i wracaj do nas z masa fotek:cool3:, caluski:loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='evaxon']achh jaka ja zdolna:errrr::errrr::errrr: :hmmmm: ciekawam po kim Medorkowa :loveu:...kombeknij tukej tudej .....smutno bez cia :razz::razz: Quote
Recommended Posts