Medorowa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Iza i Fidel napisał(a):patrze wlasnie,ze to chyba moj aparat robil.. http://img358.imageshack.us/img358/5996/fm15ll.jpg Patrze,patrze i mysle co to za nowy fajny bokser jest w Rio :) no,ale !! znam ta obrozke !!!! Kiedys,100 lat temu Fidek mial taka !! No jasne,Medorowa wykopala spod ziemi zdjecia :evil_lol: Buhahhahaa:evil_lol::evil_lol::oops: No co:siara: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol: foty z kopalni odkrywkowej :razz::razz: :siara: Ważne, że są:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klaudia :-) napisał(a):śliczny Medorek:-) Dzięki:loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Heja No nie weirze, foty sa:-o:crazyeye: A no są:grins::grins: clockwork napisał(a):a co ty takim histerycznym tonem :razz::razz::diabloti: Buhahahhaaa:roflt::roflt::roflt:Od Ali mi się przyjęło:roflt: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a): :crazyeye::crazyeye::roll:................................:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: odzyskałas już kompa z rąk brata :razz::razz: Jużem dawno, od środy jest znowu tylko mój, mój, mój, mójjjj:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 BeaC napisał(a):.widziałam twojego chomika...............sprzed półtora roku:mad::mad::mad: ty,może ty już nie masz tych zwierzów co:razz::diabloti::diabloti::diabloti: masz cos u mnie:eviltong: Chomik teraz czy sprzed półtora roku:siara: Co za różnica:siara::siara::diabloti: Idem ... apple napisał(a):Cześć Magdaleno - okaż no się :razz: Mam się obnażyć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:No wiesz co:roll: Cze ludziska:loveu::loveu: Mamy taką piękną pogodę, że aż żal w domu siedzieć:loveu: Szczęśliwej nowej niedzieli;):multi: Quote
e.v.a Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oo nie... chyba mam wysoka goraczke i omamy wzrokowe:lying::lying: Madziula foty wstawila:lying: witaj iskierko:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witaj, Madziula, zdjęcia zaliczone...:razz: Quote
emdziolek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witanko!:multi: teraz ja, teraz ja: FOTY NA WSTECZKU!:grins: Quote
tygra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć Madziu :) widziałam foty -te z 911stronki :) śliczny Medorek :) Quote
Evra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wpadłyśmy w odwiedzinki! :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='evaxon']oo nie... chyba mam wysoka goraczke i omamy wzrokowe:lying::lying: Madziula foty wstawila:lying: witaj iskierko:loveu: Madziunia foty zarąbała:grins::grins: [quote name='Jagoda*']Witaj, Madziula, zdjęcia zaliczone...:razz: ;)witojta:loveu::loveu::loveu: [quote name='emdziolek']Witanko!:multi: teraz ja, teraz ja: FOTY NA WSTECZKU!:grins: Dzięki za pomoc:multi::evil_lol::evil_lol::multi: [quote name='tygra']Cześć Madziu :) widziałam foty -te z 911stronki :) śliczny Medorek :) A no śliczny:grins::grins: [quote name='Evra']Wpadłyśmy w odwiedzinki! :loveu::loveu::loveu: Witanko:multi::multi: Quote
Fuga*** Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 o, fotki :-) jakie fajne i mogłoby już być lato :-) tego wam też zyczymy Quote
Medorowa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Fuga*** napisał(a):o, fotki :-) jakie fajne i mogłoby już być lato :-) tego wam też zyczymy :p:p:p A no mogłoby:roll: Witamy:loveu::loveu: Doberek w ten słoneczny dzionek:multi::multi::multi::loveu: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Medorowa witaj!:loveu: znalazłam twoja fote w necie :razz: Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć prawie tak śliczna jak ja :loveu: Fotki widziałam ;) Quote
Paulina. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja tez widzialam te fotki, co to tam ostatnio były :cool3::cool3: Kawał ładnego chłopa z Medka :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Medorowa witaj!:loveu: znalazłam twoja fote w necie :razz: Mmmm te oczy:loveu:;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Pysia']Cześć prawie tak śliczna jak ja :loveu: Fotki widziałam ;) Cze kobieto, której się wydaje, że jest pięknijesza ode mnie:B-fly::diabloti::diabloti: [quote name='Paulinaaa']Ja tez widzialam te fotki, co to tam ostatnio były :cool3::cool3: Kawał ładnego chłopa z Medka :loveu::loveu: Cieszę się;):multi::multi: Mój Ci on:grins: Spadamy na psacer:hand: Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 łooohoooooo ale trafiłam!!!! foty!!!! i to dwóch bokserów aaaaapsiiiiikkkkkkkk :mdleje: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='malawaszka']łooohoooooo ale trafiłam!!!! foty!!!! i to dwóch bokserów aaaaapsiiiiikkkkkkkk :mdleje: nie kichaj bo zarażasz Bereczek Medoreczkowa :grins: Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Magdaleno moja robaczywa, wspaniala witam cie ja najwspanialsza wsrod wspanialych:loveu: malawaszka napisał(a):łooohoooooo ale trafiłam!!!! foty!!!! i to dwóch bokserów aaaaapsiiiiikkkkkkkk :mdleje: no popatrz jaka ona zlosliwa.:cool1:.to ja specjalnie fot nie daje bo sie martwie o ciebie i twoja alergie a ona....wstydz sie Medorowa:diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześć Medorowa:loveu: ktoś ci zawiesił huśtawkę to se pomyślałam że się pohuśtam Quote
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 o matko przenajświętsza!! :crazyeye: (to nie do Ciebie Medorowa :eviltong: to przerywnik ;) :evil_lol:) zaglądłam i nie wierzę!! foty były!! :crazyeye::diabloti: a już myślałam, że mnie oka mylą :cool3: i to takie en face nawet :cool3: http://img358.imageshack.us/img358/5996/fm15ll.jpg Medorowa... no pod wrażeniem jestem :p nie wiem... chyba Ci dyploma zrobię :roll: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='malawaszka']łooohoooooo ale trafiłam!!!! foty!!!! i to dwóch bokserów aaaaapsiiiiikkkkkkkk :mdleje: Na zdrowie:grins::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja'] nie kichaj bo zarażasz Bereczek Medoreczkowa :grins: Berek Alutkowa:hand::hand: [quote name='agbar']Magdaleno moja robaczywa, wspaniala witam cie ja najwspanialsza wsrod wspanialych:loveu: no popatrz jaka ona zlosliwa.:cool1:.to ja specjalnie fot nie daje bo sie martwie o ciebie i twoja alergie a ona....wstydz sie Medorowa:diabloti: Witaj marzycielko:loveu::loveu::loveu::cool1: Wstydam:roll::oops::oops::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Cześć Medorowa:loveu: ktoś ci zawiesił huśtawkę to se pomyślałam że się pohuśtam Huśtaj się, opłatę pobiorę później:lol!::lol!: [quote name='Izabela124.']Witanko :):) :hand::hand: [quote name='basia2202']o matko przenajświętsza!! :crazyeye: (to nie do Ciebie Medorowa :eviltong: to przerywnik ;) :evil_lol:) zaglądłam i nie wierzę!! foty były!! :crazyeye::diabloti: a już myślałam, że mnie oka mylą :cool3: i to takie en face nawet :cool3: http://img358.imageshack.us/img358/5996/fm15ll.jpg Medorowa... no pod wrażeniem jestem :p nie wiem... chyba Ci dyploma zrobię :roll: :evil_lol: No bo już się wystraszyłam;):evil_lol: No to rób:grins::evil_lol: Cze i czołem kluchy z rosołem:multi::multi::loveu: Nudyyyy... więc idę sobie:diabloti: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Medorowa']Huśtaj się, opłatę pobiorę później:lol!::lol!: :hand::hand: To trza było napisać że za opłata to bym się nie hustala :roll: Quote
Recommended Posts