Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Imbirka']no proszę, troszkę Cię przycisnąć i są fotki i to jakie... nie powtarzające się :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::diabloti: :oops:Jak ce to potrafiem:grins: [quote name='apple']Medorowa dla ciebie cała noc pracowałam :diabloti: No brawo, brawo, jestem z Ciebie dumna:loveu::loveu::loveu::multi: Doberek:multi::multi: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']No jak nie dostałam - przyniosłaś do mojej galerii, zostawiłaś i powiedziałaś że dla mnie to jak nie dostałam co?:mad: buhaha no jush dobrze dobrze:evil_lol: oczekuj UPS-a:p [quote name='Medorowa'] Bozia kazała się dzielić:obrazic::obrazic: podziel się ze mną....... czymś :razz: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']buhaha no jush dobrze dobrze:evil_lol: oczekuj UPS-a:p Oczekuje ...... a jak :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']buhaha no jush dobrze dobrze:evil_lol: oczekuj UPS-a:p podziel się ze mną....... czymś :razz: Długami:razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witanko Fotki, fotki:multi::multi::multi::multi: caluski:loveu: Quote
Fuga*** Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 śliczny pysio http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Medorowa']Długami:razz::razz: łeeee to juz mam sama w nadmiarze :eviltong: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']witanko Fotki, fotki:multi::multi::multi::multi: caluski:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Fuga***']śliczny pysio http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg Dziękujemy;):multi::multi::multi: [quote name='caroolcia']łeeee to juz mam sama w nadmiarze :eviltong: No to nic więcej do zaoferowania nie mam:cool1::cool1::diabloti: Idę na ten spacer, bo się nigdy nie wybiorę:roll: Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 słodziarski pysiu :loveu::loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg czeeć Medorki :multi: ale tu u Was zamieszanie:eviltong: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Helga&Ares']słodziarski pysiu :loveu::loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg czeeć Medorki :multi: ale tu u Was zamieszanie:eviltong: Jaki właściciel, taki blogas:eviltong::eviltong:;):evil_lol: My już po psacerku:multi::multi::multi: Medor spotkał na spacerze swojego nowego wroga:roll::roll: Z którym zażarcie walczył, obszczekiwał go i próbował złapać/ugryźć:roll: Owym wrogiem był kawałek zderzaka z samochodu:mdleje: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Medorowa napisał(a): My już po psacerku:multi::multi::multi: Medor spotkał na spacerze swojego nowego wroga:roll::roll: Z którym zażarcie walczył, obszczekiwał go i próbował złapać/ugryźć:roll: Owym wrogiem był kawałek zderzaka z samochodu:mdleje: Ale mnie rozsmiszylas :roflt::roflt::roflt: Quote
Paulina. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Widzę, ze Meduś wdał się Pancię :evil_lol: Widziałam fotki :loveu: Quote
e.v.a Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Medorowa napisał(a): My już po psacerku:multi::multi::multi: Medor spotkał na spacerze swojego nowego wroga:roll::roll: Z którym zażarcie walczył, obszczekiwał go i próbował złapać/ugryźć:roll: Owym wrogiem był kawałek zderzaka z samochodu:mdleje: :grin: buahahahahha foty widzialam :loveu: Quote
BeaC Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg miodziuś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 biegłam tu szybciutko żeby powiedzieć dobry wieczór :loveu::multi: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale mnie rozsmiszylas :roflt::roflt::roflt: ;):evil_lol: [quote name='Paulinaaa']Widzę, ze Meduś wdał się Pancię :evil_lol: Widziałam fotki :loveu: Po czym wnosisz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']:grin: buahahahahha foty widzialam :loveu: Cześć rozbawiony cukiereczku;):loveu::loveu::loveu: [quote name='BeaC']http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg miodziuś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że jesteś [SIZE=-1]usatysfakcjonowana;) Ale mi net muli:mdleje::mdleje: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja']biegłam tu szybciutko żeby powiedzieć dobry wieczór :loveu::multi: Dobry wieczór Alu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Medorowa napisał(a): Po czym wnosisz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po pięknie zewnętrzym :loveu: Tym pięknym pysiu :loveu: .... i nienawiści do samochodów :loveu: Albo tylko do zderzaków :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Paulinaaa napisał(a):Po pięknie zewnętrzym :loveu: Tym pięknym pysiu :loveu: .... i nienawiści do samochodów :loveu: Albo tylko do zderzaków :evil_lol: Buhahahahha no i oplułam monitor:roflt::roflt: Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='malawaszka'] O rany, podgląda Madzię...;) Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='malawaszka'] Kaj Ty łokiem łupiesz:roll::diabloti: [quote name='Jagoda*']O rany, podgląda Madzię...;) Czuję się podglądana;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sebastian Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Siemka!, dlaczego ja mam tak mało czasu:wallbash: Buziaki dla ekipy rządzącej;)!!! patrzcie na nr postu!!! łaaaa szałłłł!!! Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Sebastian Książk napisał(a):Siemka!, dlaczego ja mam tak mało czasu:wallbash: Buziaki dla ekipy rządzącej;)!!! patrzcie na nr postu!!! łaaaa szałłłł!!! Witamy się:multi::multi:i pozdrawiamy:loveu: To one... te gaduły...:roll:;) Quote
Recommended Posts