Medorowa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']To trza było napisać że za opłata to bym się nie hustala :roll: :roll::roll::roll:No...no... trudno, już po fakcie:grins: [quote name='emdziolek']Witanko!!:multi::multi: Hejo:multi::multi::multi: My mykamy na psacer:hand: Quote
basia2202 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='apple']To trza było napisać że za opłata to bym się nie hustala :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś się dała naciągnąć :cool3: a Medorowa pewnie z 5 zetów za minutę bierze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz nie będziesz miała na karmę dla pieska, bo Ci się bujania chciało :diabloti::eviltong: Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Medorowa, chciałam Cię poinformować, ze ja te fotki to już widziałam, powterzasz się kobieto, weź no ukradnij coś nowszego :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć piękna kogoś ci przyprowadzilam :eviltong: Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ooooo foczki :evil_lol: http://img346.imageshack.us/img346/3415/fm77zl.jpg Madzik jedziesz w marcu na grzene pifko ze mna :cool3: Quote
agbar Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 czesc piekna i madra....ale nie tak piekna i tak madra jak ja:loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :hand: czy ty wrócias już z tego psacerku :hmmmm: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='evaxon']czesc zarąbywująca:loveu::loveu: Cze pracusiu:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='basia2202']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś się dała naciągnąć :cool3: a Medorowa pewnie z 5 zetów za minutę bierze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz nie będziesz miała na karmę dla pieska, bo Ci się bujania chciało :diabloti::eviltong: Skąd wiesz, widziałaś cennik:hmmmm::hmmmm::diabloti: [quote name='Imbirka']Medorowa, chciałam Cię poinformować, ze ja te fotki to już widziałam, powterzasz się kobieto, weź no ukradnij coś nowszego :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jak nic nowszego nie ma do ukradzenia:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Cześć piękna kogoś ci przyprowadzilam :eviltong: Oooo księciunio:loveu::loveu::loveu: Tylko jakiś taki niemrawy:evil_lol: [quote name='caroolcia']ooooo foczki :evil_lol: http://img346.imageshack.us/img346/3415/fm77zl.jpg Madzik jedziesz w marcu na grzene pifko ze mna :cool3: A kaj sie wybierasz:cool3::cool3: [quote name='agbar']czesc piekna i madra....ale nie tak piekna i tak madra jak ja:loveu: Witaj marzycielko:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='Alicja']:hand: czy ty wrócias już z tego psacerku :hmmmm: No, wczoraj;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek w ten już nie wiosenny dzionek:placz::placz::placz: A ja się muszę brać za sprzątanie, co wcale mi się nie podoba:roll: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :hmmmm: a komu podoba się sprzątanie :roll::razz: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a komu podoba się sprzątanie :roll::razz: Znam taką osobę:roll::roll: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witanko:loveu: Oj niV sprzatj, bo i tak sie nabrudzi:evil_lol::evil_lol: Ja tez nie lubie sprzatac:shake::multi: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Znam taką osobę:roll::roll: ...to poslij ją do mła :razz::razz: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko:loveu: Oj niV sprzatj, bo i tak sie nabrudzi:evil_lol::evil_lol: Ja tez nie lubie sprzatac:shake::multi: Chyba masz rację;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']...to poslij ją do mła :razz::razz: Hi hi powiem jej, ale czy się zgodzi;);) Tych fotek chyba jeszcze nie było:hmmmm::niewiem: Dziękuję za uwagę:B-fly::B-fly: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mam de ja vu:crazyeye: - u Medorowej znów foty - taki ostatnio aplauz dostała że się dziewczę rozochociło :evil_lol: Kochany niunias:loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 coz za piekny pycholek :loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Medorowa znaj hamskie serce- pożyczam :lol: Jak bedą potrzebne to się zgłosze po nie :mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :multi::multi::multi:wow fotaski i to takie ...niepowtarzające się ;) Quote
caroolcia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Medorowa znaj hamskie serce- pożyczam :lol: Jak bedą potrzebne to się zgłosze po nie :mad::evil_lol: buhahaha jeszcze nie dostała a jush pożycza...:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='caroolcia']buhahaha jeszcze nie dostała a jush pożycza...:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No jak nie dostałam - przyniosłaś do mojej galerii, zostawiłaś i powiedziałaś że dla mnie to jak nie dostałam co?:mad: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Mam de ja vu:crazyeye: - u Medorowej znów foty - taki ostatnio aplauz dostała że się dziewczę rozochociło :evil_lol: Kochany niunias:loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg No, raz na jakiś czas coś mi odbija i wstwiam fotki:roll::roll::roll: Beez obwa, to długo nie potrwa:B-fly: [quote name='caroolcia']coz za piekny pycholek :loveu: http://img515.imageshack.us/img515/2140/med2ci6.jpg Pikny, bo mój:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Medorowa znaj hamskie serce- pożyczam :lol: Jak bedą potrzebne to się zgłosze po nie :mad::evil_lol: Ale teraz będę kaczi:cool1::cool1::cool1::multi: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wow fotaski i to takie ...niepowtarzające się ;) też jestem w szoku:multi::multi: [quote name='caroolcia']buhahaha jeszcze nie dostała a jush pożycza...:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bozia kazała się dzielić:obrazic::obrazic: [quote name='apple']No jak nie dostałam - przyniosłaś do mojej galerii, zostawiłaś i powiedziałaś że dla mnie to jak nie dostałam co?:mad: Ot właśnie:lol: I zagadały mi foty, gaduły jedne:diabloti::roll::roll::roll: FOTKI STRONĘ WCZEŚNIEJ - niepowtarzalne;) Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no proszę, troszkę Cię przycisnąć i są fotki i to jakie... nie powtarzające się :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Medorowa dla ciebie cała noc pracowałam :diabloti: Quote
Recommended Posts