Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='emdziolek']Witanko Madziu!!:loveu: Cześć:hand: [quote name='drzalka']CZesc Madzia :loveu: Witajciee:multi: [quote name='Jagoda*']Madzia...hej...! Hello:loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']ooooooooooMadzialenoooooooo !!!!!!!!!!!!!hihihihih witam siem juzem wrocona na slunsk hihihihih Cze wrócona ciocia Rudo na ślunsk, co to rozdaje prezenty:loveu::loveu: [quote name='apple']Hej hej kobieto o wątpliwym talencie muzycznym:grins::loveu: Rzekłabym nawet bardzo wątpliwym:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']Madziu :loveu:....nie marnuj się na tym KARAOKE ....jedź na EUROWIZJĘ ... ;)...a potem wracaj TU ku NOM :multi::loveu::multi: Myślałam już nad tym, ale nie chcę odbierać szansy innym:roflt::roflt: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahaha:roflt: Ala aleś pojechała......:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Fuga***']heeeejka :-) Witajcie Fugunie:loveu::loveu: [quote name='Alicja'] no so:razz::razz::razz::razz::razz:...o so Ciebie chodzi :hmmmm:......................................:eviltong: ;) [quote name='apple']O nic:roll:........ zupełnie o nic:shake:......buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: :roll: [quote name='caroolcia']madziu madziu dzisiaj piąteczek A dziś sobota;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']ja wiem że to jeszcze środek nocy ale przyszłam pocichutku powiedzieć doberek :roll::roll::roll: D O B E R E K:scream7: [quote name='Alicja']o paczaj ...ciężko się Ci dmie a to ja dostałam skierowanie na RTG ...:hmmmm: a to dlaczemu ... czy pani dr ogladała w necie foty z dmuchania mateaca :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='basia2202']bry dzioneczek Medorowa :multi: Witajcie:loveu::loveu: [quote name='evaxon']cze Madziucha:multi::multi: Cześć słoneczko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Heja A z ta Erowizja to superasny pomysl No na pewno:evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']No cześć - to możesz być Dodą :razz::evil_lol:jak nie chcesz Britney Spears:evil_lol: Ino sie już nie fochaj i fracaj:loveu: :mdleje: Buuu, koniec naszej dogoprzyjaźni:obrazic::obrazic: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Medoreczkowa ....kombeknij :loveu: Bekłam:oops::oops::oops: [quote name='clockwork']ujawnij sie moja ty ziomalko :loveu::loveu: A kuku:errrr::errrr: Doberek w ten cudowny dzionek:loveu::loveu: Zostałam zbudzona, bo niektórzy ludzie nie wiedzą, że kultura wymaga tego, by do Magdy K. nie dzwonić przed godziną dwunastą:mdleje: Ale to nic:loveu: Zapraszam na kawusie (tylko weźcie swój cukier:diabloti:) i sniadanko ( a na śniadanko, co kto sobie przyniesie:B-fly:):bigok::diabloti: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 uwielbiam jak bekasz :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa'] Doberek w ten cudowny dzionek:loveu::loveu: Zostałam zbudzona, bo niektórzy ludzie nie wiedzą, że kultura wymaga tego, by do Magdy K. nie dzwonić przed godziną dwunastą:mdleje: Ale to nic:loveu: Zapraszam na kawusie (tylko weźcie swój cukier:diabloti:) i sniadanko ( a na śniadanko, co kto sobie przyniesie:B-fly:):bigok::diabloti: jest po 12....przyjszłam do Cia z kaffą :grins: posłodziłam se Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']uwielbiam jak bekasz :loveu::loveu::loveu: :roll::roll:To chyba jakieś zboczenie... :roll::diabloti: [quote name='Alicja']jest po 12....przyjszłam do Cia z kaffą :grins: posłodziłam se Bardzo się cieszę:evil_lol::evil_lol::loveu: Chyba już wszystkich odwiedziłam:hmmmm::mdleje: A teraz uciekamy z Rudym mym cudownym kundlem na psacer:loveu: Seniora bym wzięła, bo ładna pogoda, ale się boję, że później znowu bedzie kulał:roll: On po długich spacerkach jest bardzo szczęśliwy, ale widać jak bardzo się męczy:roll::roll: No i łapki odmawiają już posłuszeństwa ... Quote
BeaC Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 wziełam kaff posłodzona pośmietanioną a śniadanie już jadłam nawet dwa...... to co? ze własnym wiktem poge se posiedzieć?? o tutaj w kaciku koło Alicji?? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']:roll::roll:To chyba jakieś zboczenie... :roll::diabloti: nie no... po prostu sie ciesze że zaglądłaś do siebie... nawet bekanie mnie zadowala :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witaj psacerowana Madziu K obudzona brutalnie przez kogos tam ;-) hihihihihih Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 To Agilera może? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='BeaC']wziełam kaff posłodzona pośmietanioną a śniadanie już jadłam nawet dwa...... to co? ze własnym wiktem poge se posiedzieć?? o tutaj w kaciku koło Alicji?? :diabloti::diabloti::diabloti: Znaj moją dobroć TAK:loveu: [quote name='clockwork']nie no... po prostu sie ciesze że zaglądłaś do siebie... nawet bekanie mnie zadowala :evil_lol::evil_lol: Małoś Ty wymagająca mła robaczyco:loveu: [quote name='evaxon']czesc promyczku:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']Witaj psacerowana Madziu K obudzona brutalnie przez kogos tam ;-) hihihihihih Witoj Rudo co to po świcie jeździ:loveu::multi::multi::multi: [quote name='apple']To Agilera może? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje:Ranisz me zacne uczucia(o ile uczucia w ogóle mogą być zacne:hmmmm::evil_lol:):roll::roll::roll::roll: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 My już wyspacerkowani:multi::multi: Ale cudowna pogoda, aż chce się żyć:loveu: Wyszalałam sie z Medorkiem, mam całe zielone jeansy, ale to nic, bo było naprawdę cudownie w tych promieniach słonca, cudowne było jak Medor przeciągnął mnie po polanie, cudowne było jak zahaczył mnie zębem, aż mi krew poleciała, cudownie:loveu: A najcudowniejsze jest to, że się tak strasznie kochamy:loveu::loveu::loveu: Jak widzę tę jego radość w oczach, szał - wtedy wiem, że kto nie ma psa, choćby miał fortunę, jest tak naprawdę biedny:roll: I żal mi tych ludzi:shake::shake::shake: Kocham te moje dwa kundle najmocniej pod słońcem i nie zamieniłabym żadnego z nich, nawet na najlepszego championa:shake::shake::shake::loveu:Achh kocham takie dni jak ten, naprawdę, CHCE SIĘ ŻYĆ:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa'] :mdleje:Ranisz me zacne uczucia(o ile uczucia w ogóle mogą być zacne:hmmmm::evil_lol:):roll::roll::roll::roll: No to juszzz nie wiem:roll:............ Może Rodowicz? He?:hmmmm::evil_lol: Quote
Kiłi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witamy Madzialenke po długiej nieobecności. Jak tam z prawkiem? Zdałaś?:razz: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']Jak widzę tę jego radość w oczach, szał - wtedy wiem, że kto nie ma psa, choćby miał fortunę, jest tak naprawdę biedny:roll: I żal mi tych ludzi:shake::shake::shake: Kocham te moje dwa kundle najmocniej pod słońcem i nie zamieniłabym żadnego z nich, nawet na najlepszego championa:shake::shake::shake::loveu: :loveu::loveu::loveu:.. o o o o ... właśnie to zawsze chciałam napisać ino nie potrafiłam znaleźć odpowiednich słów :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']My już wyspacerkowani:multi::multi: Ale cudowna pogoda, aż chce się żyć:loveu: Wyszalałam sie z Medorkiem, mam całe zielone jeansy, ale to nic, bo było naprawdę cudownie w tych promieniach słonca, cudowne było jak Medor przeciągnął mnie po polanie, cudowne było jak zahaczył mnie zębem, aż mi krew poleciała, cudownie:loveu: A najcudowniejsze jest to, że się tak strasznie kochamy:loveu::loveu::loveu: Jak widzę tę jego radość w oczach, szał - wtedy wiem, że kto nie ma psa, choćby miał fortunę, jest tak naprawdę biedny:roll: I żal mi tych ludzi:shake::shake::shake: Kocham te moje dwa kundle najmocniej pod słońcem i nie zamieniłabym żadnego z nich, nawet na najlepszego championa:shake::shake::shake::loveu:Achh kocham takie dni jak ten, naprawdę, CHCE SIĘ ŻYĆ:multi::loveu::loveu::loveu: szkoda ze nie masz fotasa jak ciem przeciągnął :loveu::loveu::loveu: Otóż to DOMEK BEZ PSA TO PUSTY DOM .... Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja'] Otóż to DOMEK BEZ PSA TO PUSTY DOM .... i ubogi... bez miłości ........ Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='apple']No to juszzz nie wiem:roll:............ Może Rodowicz? He?:hmmmm::evil_lol: Niet:lol!: Jestem po prostu zwyczajnie niezwyczajną Madzieleną, która ma troszkę namieszane "pod sufitem":loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Kiłi']Witamy Madzialenke po długiej nieobecności. Jak tam z prawkiem? Zdałaś?:razz: Jeszcze nie, ale zdam:grins::grins:Podchodzę już trzeci raz:crazyeye::crazyeye: [quote name='clockwork'] :loveu::loveu::loveu:.. o o o o ... właśnie to zawsze chciałam napisać ino nie potrafiłam znaleźć odpowiednich słów :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:I to się nazywa MIŁOŚĆ:loveu: [quote name='Alicja'] szkoda ze nie masz fotasa jak ciem przeciągnął :loveu::loveu::loveu: Otóż to DOMEK BEZ PSA TO PUSTY DOM .... Hie hie, nie miałabym nawet jak wttedy focić;):evil_lol::evil_lol: :thumbs: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']i ubogi... bez miłości ........ amen:p:p:p Dlatego w moim domu zawsze będą psy, duuuużżo psów:loveu: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']amen:p:p:p Dlatego w moim domu zawsze będą psy, duuuużżo psów:loveu: a nie chcesz papugi?? :razz::razz: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']a nie chcesz papugi?? :razz::razz: Moja miłość aż tak wielka nie jest:diabloti: Quote
Kiłi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Medorowa napisał(a): Jeszcze nie, ale zdam:grins::grins:Podchodzę już trzeci raz:crazyeye::crazyeye: Za trzecim razem zdasz na pewno:razz: Tylko jeszcze największy stres przed Tobą:diabloti: Wsiąść samej do auta już z prawkiem, bez instruktora:diabloti: Ja jeszcze się przełamuje, żeby pojechać do centrum autkiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Medorowa napisał(a):Moja miłość aż tak wielka nie jest:diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts