agbar Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Na pewno ze mna tesknilas:loveu:wiec o to jestem:multi: Quote
caroolcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):No właśnie:roll:Wiedziałam, że picie zimnego piwa, to nie jest dobry pomysł:roll: Wiedziałam:roll:I co z tego, że wiedziałam:evil_lol::oops::oops::oops: No i dziś musiałam wziąść strepsils, ale jest już ok;) Witajcie:loveu::loveu: Później postaram się Was poodwiedzać, bo mam dzisiaj trochę roboty, a zaraz jeszcze jadę do Legnicy:roll::hand: grzane pifko z soczkiem polecam serdecznie, a najlepiej na stoku :eviltong: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):No właśnie:roll:Wiedziałam, że picie zimnego piwa, to nie jest dobry pomysł:roll: Wiedziałam:roll:I co z tego, że wiedziałam:evil_lol::oops::oops::oops: No i dziś musiałam wziąść strepsils, ale jest już ok;) Zimne pifko jest dobre na wszystko - nie miej wyrzutów:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 clockwork napisał(a):cze... wpadłam z nadzieją że są foty.:diabloti:.. ale nie ma... ide wróce jak bede :roll::roll::roll: To zobaczenia w marcu:hand::hand::hand::diabloti: agbar napisał(a):Na pewno ze mna tesknilas:loveu:wiec o to jestem:multi: Pewno, ze tęskniłam mła miła:loveu::loveu: caroolcia napisał(a):grzane pifko z soczkiem polecam serdecznie, a najlepiej na stoku :eviltong: Chętnie bym wypróbowała, szczególnie na stoku:loveu::loveu: Jagoda* napisał(a):Wypij ze mną kawkę... Pijem:grins::grins: apple napisał(a):Zimne pifko jest dobre na wszystko - nie miej wyrzutów:diabloti::evil_lol: Ale ja nie mam żadnych wyrzutów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i nic nie załatwiłam/ nie pojechałam, ale, co się odwlecze, to nie uciecze, choć w tym przypadku czas jest bardzo ważny:roll: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko Jak tam zdrowko? Mam nadzieje, z ejuz elpeij A z tym marcem i fotkami to zartowals mam nadzieje hihi Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Jak tam zdrowko? Mam nadzieje, z ejuz elpeij A z tym marcem i fotkami to zartowals mam nadzieje hihi A dziękuję, lepiej:p:p:p No nie żartowałam:roll::oops::oops: Ale może coś pokombinujemy wcześniej;) apple napisał(a):Cześć Gwiazdo :loveu: Cześć Japuszkowa;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nie wiem czy te fotki były, czy nie:niewiem::niewiem::niewiem: Ukradłam Fidelowej:errrr: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Oooooo foty:crazyeye: u Medorowej:-o:-o:-o.......musze sprawdzić czy weszłam do dobrej galerii:hmmmm:.......................eeeeeeeeeeee no dobra galeria.................coś niesamowitego :eviltong: Ale z Medusia pływak ho ho..................mój Kronos to tylko wtedy do wody wejdzie jak grunt czuje- bohater :cool1: http://img96.imageshack.us/img96/781/m41ap.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Oooooo foty:crazyeye: u Medorowej:-o:-o:-o.......musze sprawdzić czy weszłam do dobrej galerii:hmmmm:.......................eeeeeeeeeeee no dobra galeria.................coś niesamowitego :eviltong: Ale z Medusia pływak ho ho..................mój Kronos to tylko wtedy do wody wejdzie jak grunt czuje- bohater :cool1: http://img96.imageshack.us/img96/781/m41ap.jpg :loveu::loveu::loveu: No jasne, że foty, co w tym dziwnego:hmmmm::hmmmm::niewiem: :diabloti: FOTY SĄ NA WSTECZU:cool1::cool1: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 matkobosko- srodek zimy a psy sie kąpią:mdleje: :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: fotasy u Medorowej ....wszelki duch ......jament....:diabloti:..... te tabletki jej zaszkodziły :placz::placz::placz: a swoją drogą :razz::razz: fajny ten Medorek :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a): a swoją drogą :razz::razz: fajny ten Medorek :loveu::loveu: a który to??? bo pierwszy raz widze więc nie wiem :cool1::cool1: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):a który to??? bo pierwszy raz widze więc nie wiem :cool1::cool1: tooo.... to TEN....no ....pies :razz::razz: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):matkobosko- srodek zimy a psy sie kąpią:mdleje: :diabloti: Hartują się:diabloti: Alicja napisał(a)::crazyeye: fotasy u Medorowej ....wszelki duch ......jament....:diabloti:..... te tabletki jej zaszkodziły :placz::placz::placz: a swoją drogą :razz::razz: fajny ten Medorek :loveu::loveu: Myślisz, że to przez te tablety:hmmmm::hmmmm::diabloti: A no fajny:p clockwork napisał(a):a który to??? bo pierwszy raz widze więc nie wiem :cool1::cool1: No ten, no rudy:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Alicja napisał(a):tooo.... to TEN....no ....pies :razz::razz: No, dokładnie ten:grins::grins: FOTY STRONĘ WCZEŚNIEJ:grins::grins::grins::diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 patrze wlasnie,ze to chyba moj aparat robil.. http://img358.imageshack.us/img358/5996/fm15ll.jpg Patrze,patrze i mysle co to za nowy fajny bokser jest w Rio :) no,ale !! znam ta obrozke !!!! Kiedys,100 lat temu Fidek mial taka !! No jasne,Medorowa wykopala spod ziemi zdjecia :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Iza i Fidel napisał(a):patrze wlasnie,ze to chyba moj aparat robil.. http://img358.imageshack.us/img358/5996/fm15ll.jpg Patrze,patrze i mysle co to za nowy fajny bokser jest w Rio :) no,ale !! znam ta obrozke !!!! Kiedys,100 lat temu Fidek mial taka !! No jasne,Medorowa wykopala spod ziemi zdjecia :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: foty z kopalni odkrywkowej :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Heja No nie weirze, foty sa:-o:crazyeye: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Medorowa napisał(a): FOTY STRONĘ WCZEŚNIEJ:grins::grins::grins::diabloti: a co ty takim histerycznym tonem :razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):a co ty takim histerycznym tonem :razz::razz::diabloti: :crazyeye::crazyeye::roll:................................:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: odzyskałas już kompa z rąk brata :razz::razz: Quote
BeaC Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 .widziałam twojego chomika...............sprzed półtora roku:mad::mad::mad: ty,może ty już nie masz tych zwierzów co:razz::diabloti::diabloti::diabloti: masz cos u mnie:eviltong: Quote
Recommended Posts