basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a): P.S. czuje pismo nosem - dzisiaj bedą problemy z Dogo non stop mnie wywala :angryy: wiedźma!! :evil: jak wykraczesz będzie na Ciebie!! :turn-l: :eviltong: Medorowa napisał(a):Już nie chcę palić, naprawdę nie chcę:roll::roll: Wczoraj koleżanka przy mnie paliła, no i się skusiłam... ale, ale, wzięłam tylko cztery maszki i wcale mi się przyjemnie nie zrobiło:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:więc fajkę jej oddałam:bigcool::bigcool: nie wolno Ci się kusić:shake: goopolu Ty!! :-x chcesz znowu palić?? nie wolno mówię!! i już!! :nono: :no-no-no: pomyśl.... przestaniesz palić... i będziesz wtedy niosła jeszcze większe piękno :loveu: :loveu: :loveu: (to motywacja miała być :cool3: :diabloti:) Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hihihi kochana łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: ja mam tez takie momenty, że juz nie wytrzymuję i wiczorkiem sobie pozwole na buszka, ale to i tak postęp, prawda? może dłużej potrwa, ale byle do celu... i fujjj ten smród fajek teraz czuje blehhh ale i tak je kocham i uwielbiam i przez nie świat staje się piękniejszy :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Rzucanie palenia podobno nie jest trudne, gorzej z wytrwaniem...;) Wierzę w Was, Dziewczyny, wspieram duchowo...:lol: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 caroolcia napisał(a):hihihi kochana łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: ja mam tez takie momenty, że juz nie wytrzymuję i wiczorkiem sobie pozwole na buszka, ale to i tak postęp, prawda? może dłużej potrwa, ale byle do celu... i fujjj ten smród fajek teraz czuje blehhh ale i tak je kocham i uwielbiam i przez nie świat staje się piękniejszy :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co ja czytam :mad::mad:- a ja taka dumna z ciebie byłam :cool1: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co ja czytam :mad::mad:- a ja taka dumna z ciebie byłam :cool1: Każda metoda jest dobra, która wiedzie do celu...;) Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jagoda* napisał(a):Każda metoda jest dobra, która wiedzie do celu...;) No właśnie nie bardzo do celu........:cool1: a rzekła bym że raczej w odwrotna stronę :cool1: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Ja nie kracze tylko stwierdzam fakty.... dzisiaj już cztery razy sie nie mogłam dostać :angryy: Może dogo Cie nie lubi:niewiem: :diabloti: Alicja napisał(a):cze Smoczyco :loveu::razz::razz: ........już wiem skąd u Ciebie ten zwierzęcy magnetyzm :evil_lol: Buhahahahi wszystko jasne:grins::grins: basia2202 napisał(a):wiedźma!! :evil: jak wykraczesz będzie na Ciebie!! :turn-l: :eviltong: nie wolno Ci się kusić:shake: goopolu Ty!! :-x chcesz znowu palić?? nie wolno mówię!! i już!! :nono: :no-no-no: pomyśl.... przestaniesz palić... i będziesz wtedy niosła jeszcze większe piękno :loveu: :loveu: :loveu: (to motywacja miała być :cool3: :diabloti:) I spalimy ją na stosie:loveu::loveu::loveu: A tak szczerze, to przemówił do mnie fakt, że mojej najlepsiejszej przyjaciółki tato ma podejrzenie raka płuca:-(:roll::roll::roll: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 caroolcia napisał(a):hihihi kochana łączę się z Tobą w bólu:evil_lol: ja mam tez takie momenty, że juz nie wytrzymuję i wiczorkiem sobie pozwole na buszka, ale to i tak postęp, prawda? może dłużej potrwa, ale byle do celu... i fujjj ten smród fajek teraz czuje blehhh ale i tak je kocham i uwielbiam i przez nie świat staje się piękniejszy :eviltong: No a dzisiaj spaliłam pół fajeczki, ale i tak jestem z siebie dumna. Pewnie, że postępy, wiem co to znaczy;) Damy radę;););) Niestety masz rację:roll: Jagoda* napisał(a):Rzucanie palenia podobno nie jest trudne, gorzej z wytrwaniem...;) Wierzę w Was, Dziewczyny, wspieram duchowo...:lol: A na dodatek wszyscy moi znajomi palą:roll::roll::roll: I to będzie dla mnie ogromnym wyzwaniem wytrzymać, gdy dookoła wszyscy będą palić:crazyeye: apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No co ja czytam :mad::mad:- a ja taka dumna z ciebie byłam :cool1: A ze mnie:diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Jagoda* napisał(a):Każda metoda jest dobra, która wiedzie do celu...;) Ot, ja od dawna wiedziałam, że Jagoda to mądra kobieta jest:) apple napisał(a):No właśnie nie bardzo do celu........:cool1: a rzekła bym że raczej w odwrotna stronę :cool1: Ee tam Dżapuszkowa pitolisz:evil_lol::evil_lol:I tak Ciem koffam;):loveu: My już wyPSAcerkowani:mdleje: Mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach i dzisiejszym spacerze, ale czuję się wyśmienicie:multi::multi::multi: Zbędne kilogramy uciekajcie:loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):No a dzisiaj spaliłam pół fajeczki, ale i tak jestem z siebie dumna. Pewnie, że postępy, wiem co to znaczy;) Damy radę;););) Niestety masz rację:roll: A na dodatek wszyscy moi znajomi palą:roll::roll::roll: I to będzie dla mnie ogromnym wyzwaniem wytrzymać, gdy do okoła wszyscy będą palić:crazyeye: A ze mnie:diabloti::cool1::cool1::cool1:A to z jakiego powodu niby?:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):No właśnie nie bardzo do celu........:cool1: a rzekła bym że raczej w odwrotna stronę :cool1: Jaki ma cel Madzia, wie tylko ONA...:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 witanko Zycze wytrwalosci w zucaniu palenia Quote
mia_mia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 witam:) jak Medorkowa łapa? probowaliscie juz z rowerem? co do palenia - RZUĆ W CHOLERE!! mnie sie po 5latach udało i gwarantuje ze teraz jest o niebo lepiej.. no i nie śmierdze:cool3: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Jagoda* napisał(a):Jaki ma cel Madzia, wie tylko ONA...:evil_lol: Buhaha ot cała tajemnica:evil_lol: Izabela124. napisał(a):witanko Zycze wytrwalosci w zucaniu palenia Nie dziękuję;):loveu: mia_mia napisał(a):witam:) jak Medorkowa łapa? probowaliscie juz z rowerem? co do palenia - RZUĆ W CHOLERE!! mnie sie po 5latach udało i gwarantuje ze teraz jest o niebo lepiej.. no i nie śmierdze:cool3: Jeszcze nie, a to z tego względu, że a) rower stoi w stanie... hmmm w bardzo złym stanie;) b)muszę zakupić nowy rower, ale myślę, ze marzec/kwiecień sobie jakiś sprezentuje;) Ja palę już ponad... sześć lat:oops: A zaczęło się dla szpanu, ot tak, by stać się doroślejszą:roll: Wierzę i bardzo chciałabym rzucić:roll::roll::roll: Własnie się dowiedziałam, że boksiui mojej kumpeli ma raka i jest nie do uratowania... w wieku czterech lat:mdleje::flaming::flaming::flaming: Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a): Własnie się dowiedziałam, że boksiui mojej kumpeli ma raka i jest nie do uratowania... w wieku czterech lat:mdleje::flaming::flaming::flaming: W takim wieku? :shake: Tak mi przykro... Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ................cze prawie nie paląca i jak zwykle piękna:razz::razz: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Jagoda* napisał(a):W takim wieku? :shake: Tak mi przykro... Mi też:-(:-( Mam gdzieś jego zdjęcia ...jak znajdę to wstawię:roll::roll: BeaC napisał(a):................cze prawie nie paląca i jak zwykle piękna:razz::razz: Cze prawie paląco-niepaląca, piękna posiadaczko psa topciela piłek:grins: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 I zdjęcie owego boksia... oby żył jeszcze jak najdłuzej, bez bólu i cierpienia ... Quote
BoJa2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Duuużo zdrówka dla boksia:loveu: Medorkowa ty się nie wygupiej i nie kurz więcej:roll: Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ojejku........mam nadzieje że jednak jakoś sie ułozy i piesio ozdrowieje......ja wierze;) Quote
e.v.a Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cze złotko:loveu: biedny boxiu:-( trymamy mocno kciukasy zeby sie bidula nie meczyl Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):I zdjęcie owego boksia... oby żył jeszcze jak najdłuzej, bez bólu i cierpienia ... http://img515.imageshack.us/img515/2941/nestiti3.jpg cudeńko :loveu:..........:-(:-(:-( Madzik ....Harley odszedł jak miał 4 lata i 3 miesiące :-( Quote
Imbirka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cześć Mamcia:multi::multi::multi::multi: Walentynkowe buziaki ślemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts