clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 o jasna cholera... Madzialeno... od wczoraj 19:06 nikt cie nie kocha :crazyeye::crazyeye: masz tak to jest.. jak człowiek w pełni sił to aż huczy tak towarzysko, a jak padalec... to udają że nie znają bo jeszcze byś zejszła i zaś wieniec trzaby kupić :shake::shake: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):o jasna cholera... Madzialeno... od wczoraj 19:06 nikt cie nie kocha :crazyeye::crazyeye: masz tak to jest.. jak człowiek w pełni sił to aż huczy tak towarzysko, a jak padalec... to udają że nie znają bo jeszcze byś zejszła i zaś wieniec trzaby kupić :shake::shake:Jesteś okrutna Madziu...... czyli standard:diabloti: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 apple napisał(a):Jesteś okrutna Madziu...... czyli standard:diabloti: :grins: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a)::grins: :diabloti::diabloti::diabloti: :watpliwy:.......................................................................:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a)::grins: :diabloti::diabloti::diabloti: nie susz zębów tylko dawaj do ściepy :diabloti: cze Medorowa :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pomoge w poszukiwaniach :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):pomoge w poszukiwaniach :evil_lol::evil_lol: wiedziałam ze na cię mogę liczyć :loveu:i mnie pomożesz :grins: Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A to Medorowa zaginęła :hmmmm:.............Ja myśle że ona szlifuje repertuar na dzisiejsze karaoke:evil_lol: Cześć Medorkowa gwiazdo klubów karaoke:loveu: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a może ją spalili na stosie za.. śpiewanie :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):a może ją spalili na stosie za.. śpiewanie :hmmmm: :razz::razz:podcięli struny głosowe ...poobcinali paluszki :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Alicja napisał(a): :razz::razz:podcięli struny głosowe ...poobcinali paluszki :diabloti::diabloti: aaaaaaaaaaa.... i to wszystko tłumaczy... medorowa płacze nad uciętymi tipsikami :placz::placz: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):aaaaaaaaaaa.... i to wszystko tłumaczy... medorowa płacze nad uciętymi tipsikami :placz::placz: :placz::placz::placz:tymi różowymi z brokatem :-( Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):a może ją spalili na stosie za.. śpiewanie :hmmmm: Alicja napisał(a): :razz::razz:podcięli struny głosowe ...poobcinali paluszki :diabloti::diabloti: Sadystki..........Medorowa z kim ty sie zadajesz :crazyeye: Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Medorowa napisał(a):Doberek wszystkim:loveu::loveu: Przyszłam zawiadomić, że żyję, choć ledwo:mdleje: Mam gorączkę, a gardło tak mnie napindala, że nawet słowa nie mogę powiedzieć... Idę z powrotem do łóżka:hand: o no masz.... :shake: a mówiłam... mówiłam tyle razy... nie biegać na bosaka i z gołym dupskiem po tych kałużach :diabloti::diabloti::diabloti: no nie słuchało się... ech.... :roll: hmm.. z ciepłych piersi okłady dla Ciebie to może tak nie teges... :razz: aale.. może z czego innego w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Medorowa mająca te złe piesy ;) :loveu: Quote
Medorowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 DORRAG napisał(a):Zdrówka życzę :p Dziek:loveu: clockwork napisał(a):o jasna cholera... Madzialeno... od wczoraj 19:06 nikt cie nie kocha :crazyeye::crazyeye: masz tak to jest.. jak człowiek w pełni sił to aż huczy tak towarzysko, a jak padalec... to udają że nie znają bo jeszcze byś zejszła i zaś wieniec trzaby kupić :shake::shake: jak to nikt - ja siebie kocham, wciąż i nieustająco i z dnia coraz to bardziej:multi: Nooo, tacy dogociele:roll: Fuga*** napisał(a):o co biega? gdzie Medorki figurują?? A tu se my:lol!: Alicja napisał(a):nie susz zębów tylko dawaj do ściepy :diabloti: cze Medorowa :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Medorowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Izabela124. napisał(a):Cze Medorowa zdrwoiej kochana Dziękówa:loveu: Alicja napisał(a): szukam Medorowej ....... Tutej se jezdem... a kuku:errrr::errrr::errrr::errrr: clockwork napisał(a):pomoge w poszukiwaniach :evil_lol::evil_lol: Taki czymś mi muusssska szukali... bez efektów:roll::roll: apple napisał(a):A to Medorowa zaginęła :hmmmm:.............Ja myśle że ona szlifuje repertuar na dzisiejsze karaoke:evil_lol: Cześć Medorkowa gwiazdo klubów karaoke:loveu: Nie idem na karaoke:roll::roll::roll::roll: Quote
Medorowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a):a może ją spalili na stosie za.. śpiewanie :hmmmm: Wtedy to bym dopiero piszczała, nie chcieli ryzykowac:lol!::lol!: Alicja napisał(a): :razz::razz:podcięli struny głosowe ...poobcinali paluszki :diabloti::diabloti: Ale za co paluszki:roll::roll: tygra napisał(a):Witaj Madzialena:) :multi::multi::multi::multi: clockwork napisał(a):aaaaaaaaaaa.... i to wszystko tłumaczy... medorowa płacze nad uciętymi tipsikami :placz::placz: To wcale nie jest smieszne:placz::placz: Alicja napisał(a): :placz::placz::placz:tymi różowymi z brokatem :-( Oł jeee:loveu::loveu: apple napisał(a):Sadystki..........Medorowa z kim ty sie zadajesz :crazyeye: Z najlepszymi:grins::grins::grins::loveu: Quote
Medorowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 basia2202 napisał(a):o no masz.... :shake: a mówiłam... mówiłam tyle razy... nie biegać na bosaka i z gołym dupskiem po tych kałużach :diabloti::diabloti::diabloti: no nie słuchało się... ech.... :roll: hmm.. z ciepłych piersi okłady dla Ciebie to może tak nie teges... :razz: aale.. może z czego innego w takim razie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Medorowa mająca te złe piesy ;) :loveu: Już będę słuchać:roll::roll: Mmm a z czego:diabloti: Witajcie wszyscy:loveu::loveu::loveu::multi: Biorę jakiś trzy dniowy antybiotyk i jestem prawie jak nowonarodzona:multi::multi::multi: Ino nie tęsknię za Wami i nie chce mi się tu siedzieć:roll: A tak poważnie, to brat przejął kompa:-( Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 oooo... moja bezmuska Madzialenka :multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Medorowa napisał(a): Z najlepszymi:grins::grins::grins::loveu: to o NAS :grins: Quote
Recommended Posts