Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):dziołchy tyle nie biegajcie, bo zadyszki dostaniecie:diabloti: Ja Tobą, Madziu, za Tobą:razz: , to pewnie zasługa nowego avcia:evil_lol: . Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja Tobą, Madziu, za Tobą:razz: , to pewnie zasługa nowego avcia:evil_lol: . Buhahahahaha:evil_lol: :evil_lol: Jak mi się znudzi, to mogę Ci go pożyczyć:razz: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahahaha:evil_lol: :evil_lol: Jak mi się znudzi, to mogę Ci go pożyczyć:razz: :diabloti: Ale kto będzie za mną biegał? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ale kto będzie za mną biegał? Królicze samce;) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: My uciekamy na spacerek, bo Medorek mi już żyć nie daje:p Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Bosze, jaki piękny ten brokatowy króliczek...:loveu: Aż mnie zatchnęło...:lying: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Madziunia - chcesz?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='evaxon']czesc króliczku:loveu: :loveu: :loveu: Cześć słoneczko:lol: :lol: [quote name='AlKil']Bosze, jaki piękny ten brokatowy króliczek...:loveu: Aż mnie zatchnęło...:lying: Wiem, bo jego widok zatycha:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Madziunia - chcesz?:cool3: :cool3: :cool3: Czy już wspominałam, jak bardzo, bardzo Cię kocham:Rose::Rose: [quote name='DORRAG']Cześć:p Proszę jaki śliczny banerek:loveu: Witaj:multi: Właśnie wróciliśmy ze spacerku:multi: :multi: W drodze powrotnej odwiedziliśmy Izę i Fidelka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Iza porobiła parę fotek, więc jak wstawi, to ukradnę:diabloti: Medor nie chciał wyjść od Fidelka i musiałam go siłą wyciągać:p :p :p :p Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Magda-Amir napisał(a):dzien doberek :multi: Witam Amirkowa rodzinko:p Quote
Magda-Amir Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam Amirkowa rodzinko:p :p :p a może jakies foteczki :razz: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Magda-Amir napisał(a)::p :p a może jakies foteczki :razz: Aparat zepsuty, ale Iza od Fidelka porobiła parę fot, więc jak wstawi, to podkradniemy:p:p Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='bonita']Cześć córciu Ty moja różowa :loveu: Witaj mamciu:loveu: Kaj się podziewałaś:mad: Quote
bonita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj mamciu:loveu: Kaj się podziewałaś:mad: Jak byłaś u mnie to już wiesz:cool3: za kreacjami biegałam:p Ale teraz kiedy podałaś mi te linki moje problemy się skończą:evil_lol: Madziu dzięquję:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gasnik Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 witam, przeglądałam ładnych kilka stron wstecz i nie ma zdjęć-nic, tylko gadacie :) Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ładny bannerek ,ale ci avatarek nie pasuje :diabloti: Quote
tygra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Madziu ale mi wstyd dopiero odkryłam że masz wreszcie galeryjkę piękny Medorek i Dinuś też, ale wiesz sama ta słabość do boksiow.... śliczne zdjęcie :) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='evaxon']ooo jaki ćliczny banerek mata:loveu: Prawda:multi: :multi: :multi: Dzięki Kasieńce:loveu: [quote name='bonita']Jak byłaś u mnie to już wiesz:cool3: za kreacjami biegałam:p Ale teraz kiedy podałaś mi te linki moje problemy się skończą:evil_lol: Madziu dzięquję:loveu: :loveu: :loveu: Byłom, ale nie widziołom:niewiem: A więc zajrzę jeszcze raz;) [quote name='Gasnik']witam, przeglądałam ładnych kilka stron wstecz i nie ma zdjęć-nic, tylko gadacie :) Bo aparat popsutu:roll: [quote name='Vectra']ładny bannerek ,ale ci avatarek nie pasuje :diabloti: Bosshhhh, ja rozumiem, że Cię zazdrosć zżera, ale wiesz, trzeba żyć dalej:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Madziu z nowym image ;) Witam:p [quote name='majoka']Hej króliczku, fajny podpisik. Hej mariolko:p A dziękuję:p Pijem sobie przyjaciela Żubra i idem śmigać po Waszych blogaskach:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='tygra']Madziu ale mi wstyd dopiero odkryłam że masz wreszcie galeryjkę piękny Medorek i Dinuś też, ale wiesz sama ta słabość do boksiow.... śliczne zdjęcie :) Wiem, wiem;) ;) ;) Witam:p Quote
Agnieszka PPP Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam:p w końcu znalazłam czas na Wasze galerie:loveu: :loveu: Madziu buzki dla Medzia:eviltong: Quote
Recommended Posts