Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 evaxon napisał(a):hyhyhy sliczny avek:lol: :loveu: Cześć Evaxon:hand: Wiedziałam, że Ci się spodoba:loveu: Basia_Sz napisał(a):Czołem Madziordzio :loveu: Aleś sobie wypasiony avek strzeliła :crazyeye: no no.... Siemanko;) Od razu podbił moje serce:evil_lol: ferraribox napisał(a)::multi: :multi: Doberek!!!!!!!!Wstawać śpiochy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doberek:hand::hand::hand: Właśnie wstaliśmy i zbieramy się na poranne siku:cool3: Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ....................Ty sobie madzia ten aparat napraw w końcu....................przypomnienie w komórce nastaw, albo może na czole napisz co bys nie zapomniała:diabloti: no wi witaj Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='BeaC']....................Ty sobie madzia ten aparat napraw w końcu....................przypomnienie w komórce nastaw, albo może na czole napisz co bys nie zapomniała:diabloti: no wi witaj Komórka leży od dwóch dni rozładowana, bo ciągle zapominam ją naładować:evil_lol: Teraz to zrobię, bo później zapomnę:siara: A aparat w poniedziałek wysyłam do reklamacji:p Ciekawe tylko, ile będę na niego czekać:roll: Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć Siostrunia :) Prawie Cię nie poznałam, Ty nasz króliczku :loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor'] Doberek:hand::hand::hand: Właśnie wstaliśmy i zbieramy się na poranne siku:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wy to tak hurtem siq robicie:razz:.....cześć Madzik Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Siostrunia :) Prawie Cię nie poznałam, Ty nasz króliczku :loveu: Buhahahahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj sister:p Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Medorki gdzie wy są??? Jak na spacerku to wybaczam:lol: i czekam!:cool3: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ceść Madalenko :loveu: :loveu: :loveu: Klólicku zalezy do jakiej filmy wysylas apalata :p pocytaj w umowie gwalancyjnej ile mają casa na naplawe . Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 apple napisał(a):Medorki gdzie wy są??? Jak na spacerku to wybaczam:lol: i czekam!:cool3: Jak to gdzie:cool3: A no tu, ukryłam się pod przebraniem róziowego klólika:multi: Vectra napisał(a):ceść Madalenko :loveu: :loveu: :loveu: Klólicku zalezy do jakiej filmy wysylas apalata :p pocytaj w umowie gwalancyjnej ile mają casa na naplawe . Witaj ma luba:loveu: Oczywiście nie omieszkałam tego sprawdzić i mają jedyny 28 dni:mdleje: bądź dłużej z przyczyn niezależnych od firmy:siara: Chyba się zdenerwowałam... :angryy: tak, chyba tak:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak to gdzie:cool3: A no tu, ukryłam się pod przebraniem róziowego klólika:multi: No właśnie widzę!:crazyeye: Zmieniasz image???:razz: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 apple napisał(a):No właśnie widzę!:crazyeye: Zmieniasz image???:razz: Ujawniam swoje prawdziwe oblicze:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
apple Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Ujawniam swoje prawdziwe oblicze:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) czyżbyś była fanka pewnej grupy?:razz: - "..pokarz swoją twarz, swą prawdziwą twarz....":evil_lol::diabloti: Quote
Kitka20 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć Madziu śliczny avatarek sobie strzeliłaś:lol: króliczek z muszką:evil_lol: znaczek playboya:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 apple napisał(a):czyżbyś była fanka pewnej grupy?:razz: - "..pokarz swoją twarz, swą prawdziwą twarz....":evil_lol::diabloti: Buhahahaa:evil_lol: :evil_lol: Kitka20 napisał(a):Cześć Madziu śliczny avatarek sobie strzeliłaś:lol: króliczek z muszką:evil_lol: znaczek playboya:diabloti: To nie jest klólicek playboya:nono:, to je mój klólicek:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 caroolcia napisał(a):Króliczek wyklejanka? Z diamentów:cool1: Quote
gosikf & dogs Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam!!! Ach ta wiosna przewraca w głowie...A wam uderzyła do głowy tak jak mi??? Ani mi sie o nauce myślec nie chce ani o sprzątaniu o niczym...Tylko spacerki, wiatr we włosach, a może i kwiaty:evil_lol: :lol: :loveu: Pozdrowionka! Buzi buzi na dzisiaj! Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wczoraj śliczny filmik, dziś prześliczny króliczek, jutro...? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Witam!!! Ach ta wiosna przewraca w głowie...A wam uderzyła do głowy tak jak mi??? Ani mi sie o nauce myślec nie chce ani o sprzątaniu o niczym...Tylko spacerki, wiatr we włosach, a może i kwiaty:evil_lol: :lol: :loveu: Pozdrowionka! Buzi buzi na dzisiaj! Witam:lol: Wiosne to ja mam w głowie całe życie;) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Zobaczcie, padłam z wrażenia:mdleje: http://www.smog.pl/wideo/9295/idol_dla_czworonogow/ Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wczoraj śliczny filmik, dziś prześliczny króliczek, jutro...? Buhahahaa:evil_lol: Jutro pomyślimy... ;) Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Zobaczcie, padłam z wrażenia:mdleje: http://www.smog.pl/wideo/9295/idol_dla_czworonogow/ przeca u nasz w PL TV tesz był taki program na polszmacie chyba :cool1: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Zobaczcie, padłam z wrażenia:mdleje: http://www.smog.pl/wideo/9295/idol_dla_czworonogow/:razz:hmmmm ciekawe czy Ozzy by tak umiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy tu byłam bo dziś jakoś dużo biegam od rana;) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']przeca u nasz w PL TV tesz był taki program na polszmacie chyba :cool1: No był, był:razz: Ale tam żaden pies nie liczył:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmmm ciekawe czy Ozzy by tak umiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czy tu byłam bo dziś jakoś dużo biegam od rana;) Ja podejrzewam, że ani Medek, ani Dyduś nie potrafiłyby;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Ja też...!!! To dziołchy tyle nie biegajcie, bo zadyszki dostaniecie:diabloti: Quote
Recommended Posts