Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Po prostu padłam z wrażenia:mdleje:Jest mi tak przyjemnie, tak miło, tak dobrze, tak... różówo:diabloti: :loveu: :loveu: Aj lovivuivu soł maczos:loveu: Hmm, skądś znam tą mordę nie mytą:hmmmm::hmmmm: Ale skąd:niewiem:;) Dzisiaj przeżyłam szok:lying: Stoją sobie koło blocku i smakuję się tytoniem :sg168:nagle spojrzałam na ścianę:smhair2: A tam taki wielki, okropny, gruby i zarosnięty pająk:mdleje:... Myślałam, że zejde z tego świata na miejscu;) To było traumatyczne przeżycie :shake: Czegóż to właśnie mnie, małego żuczka, spotykają takie potffory:shake: :shake: :diabloti: było go wydepilować :diabloti: :diabloti: :diabloti: Magda , to Ty masz boksera :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nigdy bym się tego nie spodziewała po Tobie :evil_lol: :evil_lol: rozumiem jorczek , łeścik ,ale żeby bokser :crazyeye: :crazyeye: nie boisz się :razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Vectra']było go wydepilować :diabloti: :diabloti: :diabloti: Magda , to Ty masz boksera :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nigdy bym się tego nie spodziewała po Tobie :evil_lol: :evil_lol: rozumiem jorczek , łeścik ,ale żeby bokser :crazyeye: :crazyeye: nie boisz się :razz: :diabloti: Myślałam raczej o wytrymowaniu:siara: Coś Ty Vectra, przecie ja mówiłam, że to mieszanka yorko - jajnika, która w dzieciństwie zaliczyła bliskie spotkanie ze ścianą - dlatego też dużo osób myli go z boxerem:roll: :roll: :diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witam:eviltong: :eviltong: Pozdrawiam Madziulka:p Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Myślałam raczej o wytrymowaniu:siara: Coś Ty Vectra, przecie ja mówiłam, że to mieszanka yorko - jajnika, która w dzieciństwie zaliczyła bliskie spotkanie ze ścianą - dlatego też dużo osób myli go z boxerem:roll: :roll: :diabloti: aaa no to uffffffffff :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam:eviltong: :eviltong: Pozdrawiam Madziulka:p Wiatamy Almusie:multi: :multi: :multi: Vectra napisał(a):aaa no to uffffffffff :loveu::loveu: Ulżyło nie:cool1: Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No hej kobieto pracująca. Teraz doceniam co to wolne jak czytam co napisałaś. My z Krosiem jesteśmy po akcji "polowanie na muchę" gdzie za muchę robiła kropka na zasłonie - posikałam się ze śmiechu.:loveu: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 apple napisał(a):No hej kobieto pracująca. Teraz doceniam co to wolne jak czytam co napisałaś. My z Krosiem jesteśmy po akcji "polowanie na muchę" gdzie za muchę robiła kropka na zasłonie - posikałam się ze śmiechu.:loveu: Bizneswoomen jezdem i tyle:cool1: :evil_lol: :evil_lol: A uwieczniłaś to polowanko:razz: Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Bizneswoomen jezdem i tyle:cool1: :evil_lol: :evil_lol: A uwieczniłaś to polowanko:razz: no niestety nie bo byłam zabita śmiechem:mdleje: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 apple napisał(a):no niestety nie bo byłam zabita śmiechem:mdleje: Wyobrażam sobie;) Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Wyobrażam sobie;) Oj chyba nie to była komedia po prostu. zapraszam jutro to porobię trochę fotek ze spacerku w lesie:cool3: Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 apple napisał(a):Oj chyba nie to była komedia po prostu. zapraszam jutro to porobię trochę fotek ze spacerku w lesie:cool3: Czekam z niecierpliwością:cool3: :cool3: :cool3: :multi: Quote
apple Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Czekam z niecierpliwością:cool3: :cool3: :cool3: :multi: Do jutra pa! Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 apple napisał(a):Do jutra pa! Pa :hand: Quote
Paula Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witanko :lol: madzia i medor napisał(a): Ja po pracy jestem tak zmulona, że na nic nie mam siły:shake: Ja też tak mam :shake: ale to nie od pracy, tylko od niewyspania :roll: Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Siostrunia :loveu: Nie zazdroszczę bliskiego spotkania z tarantulą :eviltong: Też bym padła na miejscu, gdybym takie coś zobaczyła :shake: ja dla Ciebie też coś mam Koffana: Quote
caroolcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ach gdyby tak jakieś foto się pojawiły.... Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ..................takiego fajnego masz boxera.....a wogóle go nie focisz.............:mad::mad::mad: witaj Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 madzia i medor napisał(a): Dzisiaj przeżyłam szok:lying: Stoją sobie koło blocku i smakuję się tytoniem :sg168:nagle spojrzałam na ścianę:smhair2: A tam taki wielki, okropny, gruby i zarosnięty pająk:mdleje:... Myślałam, że zejde z tego świata na miejscu;) To było traumatyczne przeżycie :shake: Czegóż to właśnie mnie, małego żuczka, spotykają takie potffory:shake: :shake: :diabloti: Stare porzekadlo mówi: "Błogosławiony ten dom, gdzie pająki są"...:evil_lol: Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Madziu! Meldujemy się u was! I zbieramy na spacerek bo dzisiaj taki piękny dzień że Krosiu nudzi od rana bo nic tylko by brykał po polku. dzikus jeden chyba chce mnie wykończyć:loveu::evil_lol: Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Stare porzekadlo mówi: "Błogosławiony ten dom, gdzie pająki są"...:evil_lol: no to ja mam bardzo, ale to baaardzo błogosławiony dom :diabloti: cześć Madziorki:multi: Quote
Basia_Sz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć Madziordzio :loveu: :evil_lol: Pająków się nie bój, to takie milusie stworzonka :loveu: A najlepiej wyglądają, jak je potraktuję z buta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Siostrunia :loveu: Nie zazdroszczę bliskiego spotkania z tarantulą :eviltong: Też bym padła na miejscu, gdybym takie coś zobaczyła :shake: ja dla Ciebie też coś mam Koffana: O jakie cud różowe powitanko:loveu: :loveu: :loveu: Wiataj siss:multi: :loveu: [quote name='caroolcia']ach gdyby tak jakieś foto się pojawiły.... [quote name='BeaC']..................takiego fajnego masz boxera.....a wogóle go nie focisz.............:mad::mad::mad: witaj To niestety nie zależne od mojej woli, bo aparat odmawia współpracy:shake: :shake: [quote name='AgusiaTerierka']Stare porzekadlo mówi: "Błogosławiony ten dom, gdzie pająki są"...:evil_lol: Ja dziękuję za błogosławieństwo w takiej postaci:shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 apple napisał(a):Cześć Madziu! Meldujemy się u was! I zbieramy na spacerek bo dzisiaj taki piękny dzień że Krosiu nudzi od rana bo nic tylko by brykał po polku. dzikus jeden chyba chce mnie wykończyć:loveu::evil_lol: Witam:multi: :multi: :multi: My też zaraz uciekamy na spacerek:razz: leemonca napisał(a):no to ja mam bardzo, ale to baaardzo błogosławiony dom :diabloti: cześć Madziorki:multi: Witaj córciu z bardzo błogosławionego domciu:p Basia_Sz napisał(a):Cześć Madziordzio :loveu: :evil_lol: Pająków się nie bój, to takie milusie stworzonka :loveu: A najlepiej wyglądają, jak je potraktuję z buta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja się ich nie boję, ja ich po prostu nie chcę straszyć:cool1: evaxon napisał(a):witaj kochana Madziu:loveu: Witaj kochana:loveu: :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Do jutra... No to cześć:hand: paula_z napisał(a):Witanko :lol: Ja też tak mam :shake: ale to nie od pracy, tylko od niewyspania :roll: A ja od tego i od tego:eviltong: Źlę dzisiaj cholernie czuję:shake: Nie mam na nic sił:shake: :shake: , co nie oznacza, że wieczorem nie wypiję piwka:evil_lol: Quote
Recommended Posts