Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p w końcu znalazłam czas na Wasze galerie:loveu: :loveu: Madziu buzki dla Medzia:eviltong: Dziękujemy za buziaki:multi: Medziu i Dinuś również przesyłają:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Madzia,wstawilam u siebie nowe fotki Fidela i Medora :cool1: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Jaki model, jak pozuje!:lol: Prawdaż:loveu: :loveu: [quote name='Klaudia :-)']witamy,śliczne fotki Medorka i Dinusia Witamy:multi: :multi: [quote name='Bodziulka'] mogeeeeem go zjeść? :loveu: Cała przyjemnośc po mojej stronie:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Madzia,wstawilam u siebie nowe fotki Fidela i Medora :cool1: Izuniu , dzięki za informacje:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Iza i Fidel'] A dzis wpadla w odwiedziny do nas Madzia z Medorem:multi: Chlopaki sie troche pobawily,my zamienilysmy slowko. Fajnie bylo,ale krotko. Mam fotki,ale cos Imageshack chodzi jak krew z nosa i nie wiem czy uda mi sie je powstawiac. Poki co probuje.... Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 wooodyyy...wooodyyyy...woooodyyyy...... ło boziu:placz: biedny Medzio:placz: pic mu nie daja:placz: az sie czołga z pragnienia:placz: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 to Ty faktycznie masz boksera :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='evaxon'] wooodyyy...wooodyyyy...woooodyyyy...... ło boziu:placz: biedny Medzio:placz: pic mu nie daja:placz: az sie czołga z pragnienia:placz: I kto to mówi:siara::siara::evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):to Ty faktycznie masz boksera :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jessu:mdleje::evil_lol: :evil_lol: Idę zapalić:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Jessu:mdleje::evil_lol: :evil_lol: Idę zapalić:evil_lol: a gdzie Ty idziesz :crazyeye: palić :crazyeye: ja sobie siedzę piję kawkę , palę papieroska i podziwiam Twojego boksera :loveu: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):I kto to mówi:siara::siara::evil_lol: ;) :siara: to ze wydzielam wode to nie znaczy ze wogole nie daje:diabloti: :eviltong: i nie pal tyle bo nie urosniesz:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):a gdzie Ty idziesz :crazyeye: palić :crazyeye: ja sobie siedzę piję kawkę , palę papieroska i podziwiam Twojego boksera :loveu: Kochana, jako, że jezdem wyjątkiem w domu i jako jedyna jaram szlugi, to palę w oknie albo na korytarzu:cool1: O tej godzinie kawka:evil_lol: Mi w sumie też by nie zaszkodziła, bo jak jeszcze się uczyłam i miałam jakiś tam sprawdzian, to pamiętam, jak o 21:30 wypiłam kawę, żeby nie zasnąć, a o 22 spałam na biurku:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 evaxon napisał(a)::siara: to ze wydzielam wode to nie znaczy ze wogole nie daje:diabloti: :eviltong: i nie pal tyle bo nie urosniesz:eviltong: Ja już jedynie w szerz rosnę:evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Kochana, jako, że jezdem wyjątkiem w domu i jako jedyna jaram szlugi, to palę w oknie albo na korytarzu:cool1: O tej godzinie kawka:evil_lol: Mi w sumie też by nie zaszkodziła, bo jak jeszcze się uczyłam i miałam jakiś tam sprawdzian, to pamiętam, jak o 21:30 wypiłam kawę, żeby nie zasnąć, a o 22 spałam na biurku:evil_lol: a czy ja pije kawe by nie spać :crazyeye: lubie kawe :diabloti: to se i pije :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja już jedynie w szerz rosnę:evil_lol: :evil_lol: yyy no i wec ze papierosy ci w tym nie przeszkodza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):a czy ja pije kawe by nie spać :crazyeye: lubie kawe :diabloti: to se i pije :diabloti: Podejrzewam, że uzależnienie od dogo może do tego doprowadzić:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):yyy no i wec ze papierosy ci w tym nie przeszkodza:evil_lol: :evil_lol: Spadaj:obrazic: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 przez dogo to mi się właśnie gar z mięsem przypalił :mad: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):przez dogo to mi się właśnie gar z mięsem przypalił :mad: Ja czasami zapominam dać psom żarcie:oops: :evil_lol: Oczywiście jest to w granicach rozsądku - około pół godziny:siara::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 My już mówimy wszystkim [SIZE="6"]Dobranoc:loveu: :loveu: :loveu: Najgorsze jest to, że skończyły mi się fajki:shake: Quote
Paula Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Najgorsze jest to, że skończyły mi się fajki:shake: :D Też bym poszła, gdyby mi się skończyły ;) :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ceść Siostra :multi: Mówię pierwsza: dzień dobry, pora wstawać :p Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 paula_z napisał(a)::D Też bym poszła, gdyby mi się skończyły ;) :evil_lol: Dobranoc :bye: Hi hi;) Od dziś zamierzam rzucić palenie:cool1: :razz: Nie śpię już od ponad pół godziny i jeszcze nie zapaliłam:grins: Kate I Luka napisał(a):Ceść Siostra :multi: Mówię pierwsza: dzień dobry, pora wstawać :p Cześć kochana sisterko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 My też mówimy cześć :hand: Co słychać w tą piękną niedzielę? Quote
Recommended Posts