Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Basia_Sz napisał(a):
My też mówimy cześć :hand: Co słychać w tą piękną niedzielę?

Witamy:hand::hand::hand: Jak narazie, to piję drugą kawę i myślę, gdzie tu się dzisiaj na spacerek wybrać;)
Agnieszka PPP napisał(a):
Witamy się:eviltong: :eviltong: moja psiula wącha szeleczki i pyta-pojedziemy ???:diabloti:

Cześć:hand::hand::hand:Wcale jej się nie dziwię;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ja już chwaliłam Twój banerek;)
Witaj z ranka :multi::multi::multi:

Nie wiem:niewiem: Ale choćby nawet, to nie mamnic przeciwko temu, abyś zrobiła to jeszcze raz:cool1: :evil_lol:
[quote name='evaxon']witanko z rana:multi: :multi: :multi:
Wiatanko:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']witanko;-) .jejkuuuuu 2 kafffy ????? alez mordujesz to swoje serducho hehehe ....piekna pogoda ;-) ..jak sie w koncu wygrzebie z pizamki ;-) to jedziem na działeczkeeee ;-)
buziaczki

Wiem:oops: :oops: My też się zbieramy zaraz na spacerek, bo pogoda cudna:multi: :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Wiem:oops: :oops: My też się zbieramy zaraz na spacerek, bo pogoda cudna:multi: :loveu:

a ja siedze w domu :roll: bo mam lenia o!:eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
a ja siedze w domu :roll: bo mam lenia o!:eviltong:

Tyż mam lenia, zresztą jak zawsze:shake: :shake: ;)
Ale nia miałbym sumienia nie wziąźć Rudiego na spacer:razz:

Posted

Hi hi;) Od dziś zamierzam rzucić palenie:cool1: :razz: Nie śpię już od ponad pół godziny i jeszcze nie zapaliłam:grins:

Dobre :lol:. Od 8 nie śpię i nie zapaliłam :lol:. Jak mam fajki to mogę zapali raz na jakiś czas, ale gorzej jak ich nie ma, wtedy cały czas myślę co by tu zrobic, zeby zapalic :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Dobre :lol:. Od 8 nie śpię i nie zapaliłam :lol:. Jak mam fajki to mogę zapali raz na jakiś czas, ale gorzej jak ich nie ma, wtedy cały czas myślę co by tu zrobic, zeby zapalic :evil_lol:

Też tak kiedyś miałam:evil_lol: :evil_lol: Miałam fajki paliłam żadko, nie miałam, cały czas kombinowałam, żeby zapalić:evil_lol:
Teraz to już taka norma, kończy się paczka idę po następną:roll:

Posted

Teraz to i tak jest "pół biedy", bo przynajmniej nim zapalę, jem śniadanie:cool3:
A kiedyś, jak jeszcze jeździłam konno, często spędzałam weekendy u przyjaciół, którzy mają stadnin, a tam nasze śniadanie wyglądało tak:
-kawa
-papieros
Masakra:shake:

Dobra, lecimy na spacerek:multi:

Posted

Tyż mam lenia, zresztą jak zawsze:shake: :shake: ;)
Ale nia miałbym sumienia nie wziąźć Rudiego na spacer:razz:

a ja mam sumienie:evil_lol: zreszta Tigra sobie spi... robi toalete poranna.. zaraz pewnie w wannie skonczy:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
a ja mam sumienie:evil_lol: zreszta Tigra sobie spi... robi toalete poranna.. zaraz pewnie w wannie skonczy:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Tigra uciekaj od niej:placz: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

A wogóle, to przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka, tzn. taka ,,siódma woda po kisielu", czy pamiętam, że jestem jej świadkiem do bierzmowania:mdleje: a bierzmowanie dzisiaj:mdleje: Ja odparłam, że ,,tak, oczywiście, że pamiętam":siara:;)

Posted

Teraz to i tak jest "pół biedy", bo przynajmniej nim zapalę, jem śniadanie:cool3:
A kiedyś, jak jeszcze jeździłam konno, często spędzałam weekendy u przyjaciół, którzy mają stadnin, a tam nasze śniadanie wyglądało tak:
-kawa
-papieros
Masakra:shake:

Ja nie muszę do stadniny się udawać, żeby mój dzień się tak zaczynał :evil_lol: :roll: :oops:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Ja nie muszę do stadniny się udawać, żeby mój dzień się tak zaczynał :evil_lol: :roll: :oops:

Buhahahahaa:roflt: :roflt: :roflt:
Miałam nie palić, ale oczywiście już kolejną paczkę fajeczek kupiłam:oops:

Posted

[quote name='madzia i medor']Tigra uciekaj od niej:placz: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

A wogóle, to przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka, tzn. taka ,,siódma woda po kisielu", czy pamiętam, że jestem jej świadkiem do bierzmowania:mdleje: a bierzmowanie dzisiaj:mdleje: Ja odparłam, że ,,tak, oczywiście, że pamiętam":siara:;)

ja tez jestem swiadkiem 3-go maja. W Jeleniej w ogóle parodia, ksiadz wymyslił jakies próby dla swiadków z bierzmowanymi:crazyeye:

[quote name='Iza i Fidel']

Tej,jak Ty to zrobilas ,ze zdjecia sa poucinane?:crazyeye:
hehehe, Madzia ciapa:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']

Tej,jak Ty to zrobilas ,ze zdjecia sa poucinane?:crazyeye:
Sama nie wiem:hmmmm:Wrzuciłam, jak leciało:hmmmm:
[quote name='majoka']ja tez jestem swiadkiem 3-go maja. W Jeleniej w ogóle parodia, ksiadz wymyslił jakies próby dla swiadków z bierzmowanymi:crazyeye:

hehehe, Madzia ciapa:evil_lol:
O losie:mdleje: A co będziecie ćwiczyć, prawidłowe trzymanie ręki na ramieniu:niewiem: :evil_lol: Ja, gdyby Agata nie zadzwoniła, to całkiem bym o tym zapomniała:siara::oops:
Nie ciapa, nie ciapa:obrazic: Uzdolniona inaczej :grins: