Agnieszka PPP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witamy się:eviltong: :eviltong: moja psiula wącha szeleczki i pyta-pojedziemy ???:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Basia_Sz napisał(a):My też mówimy cześć :hand: Co słychać w tą piękną niedzielę? Witamy:hand::hand::hand: Jak narazie, to piję drugą kawę i myślę, gdzie tu się dzisiaj na spacerek wybrać;) Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się:eviltong: :eviltong: moja psiula wącha szeleczki i pyta-pojedziemy ???:diabloti: Cześć:hand::hand::hand:Wcale jej się nie dziwię;) Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :razz:czy ja już chwaliłam Twój banerek;) Witaj z ranka :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy ja już chwaliłam Twój banerek;) Witaj z ranka :multi::multi::multi: Nie wiem:niewiem: Ale choćby nawet, to nie mamnic przeciwko temu, abyś zrobiła to jeszcze raz:cool1: :evil_lol: [quote name='evaxon']witanko z rana:multi: :multi: :multi: Wiatanko:multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witanko;-) .jejkuuuuu 2 kafffy ????? alez mordujesz to swoje serducho hehehe ....piekna pogoda ;-) ..jak sie w koncu wygrzebie z pizamki ;-) to jedziem na działeczkeeee ;-) buziaczki Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='zuzolandia']witanko;-) .jejkuuuuu 2 kafffy ????? alez mordujesz to swoje serducho hehehe ....piekna pogoda ;-) ..jak sie w koncu wygrzebie z pizamki ;-) to jedziem na działeczkeeee ;-) buziaczki Wiem:oops: :oops: My też się zbieramy zaraz na spacerek, bo pogoda cudna:multi: :loveu: Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mówimy... Cześć w tą piękną niedzielę:multi: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Wiem:oops: :oops: My też się zbieramy zaraz na spacerek, bo pogoda cudna:multi: :loveu: a ja siedze w domu :roll: bo mam lenia o!:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 evaxon napisał(a):a ja siedze w domu :roll: bo mam lenia o!:eviltong: Tyż mam lenia, zresztą jak zawsze:shake: :shake: ;) Ale nia miałbym sumienia nie wziąźć Rudiego na spacer:razz: Quote
Cimi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Hi hi;) Od dziś zamierzam rzucić palenie:cool1: :razz: Nie śpię już od ponad pół godziny i jeszcze nie zapaliłam:grins: Dobre :lol:. Od 8 nie śpię i nie zapaliłam :lol:. Jak mam fajki to mogę zapali raz na jakiś czas, ale gorzej jak ich nie ma, wtedy cały czas myślę co by tu zrobic, zeby zapalic :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Cimi napisał(a):Dobre :lol:. Od 8 nie śpię i nie zapaliłam :lol:. Jak mam fajki to mogę zapali raz na jakiś czas, ale gorzej jak ich nie ma, wtedy cały czas myślę co by tu zrobic, zeby zapalic :evil_lol: Też tak kiedyś miałam:evil_lol: :evil_lol: Miałam fajki paliłam żadko, nie miałam, cały czas kombinowałam, żeby zapalić:evil_lol: Teraz to już taka norma, kończy się paczka idę po następną:roll: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Teraz to i tak jest "pół biedy", bo przynajmniej nim zapalę, jem śniadanie:cool3: A kiedyś, jak jeszcze jeździłam konno, często spędzałam weekendy u przyjaciół, którzy mają stadnin, a tam nasze śniadanie wyglądało tak: -kawa -papieros Masakra:shake: Dobra, lecimy na spacerek:multi: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Tyż mam lenia, zresztą jak zawsze:shake: :shake: ;) Ale nia miałbym sumienia nie wziąźć Rudiego na spacer:razz: a ja mam sumienie:evil_lol: zreszta Tigra sobie spi... robi toalete poranna.. zaraz pewnie w wannie skonczy:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 evaxon napisał(a):a ja mam sumienie:evil_lol: zreszta Tigra sobie spi... robi toalete poranna.. zaraz pewnie w wannie skonczy:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Tigra uciekaj od niej:placz: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: A wogóle, to przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka, tzn. taka ,,siódma woda po kisielu", czy pamiętam, że jestem jej świadkiem do bierzmowania:mdleje: a bierzmowanie dzisiaj:mdleje: Ja odparłam, że ,,tak, oczywiście, że pamiętam":siara:;) Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz to i tak jest "pół biedy", bo przynajmniej nim zapalę, jem śniadanie:cool3: A kiedyś, jak jeszcze jeździłam konno, często spędzałam weekendy u przyjaciół, którzy mają stadnin, a tam nasze śniadanie wyglądało tak: -kawa -papieros Masakra:shake: Ja nie muszę do stadniny się udawać, żeby mój dzień się tak zaczynał :evil_lol: :roll: :oops: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Basia_Sz napisał(a):Ja nie muszę do stadniny się udawać, żeby mój dzień się tak zaczynał :evil_lol: :roll: :oops: Buhahahahaa:roflt: :roflt: :roflt: Miałam nie palić, ale oczywiście już kolejną paczkę fajeczek kupiłam:oops: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 No to uciekam do Kościoła, robić za świadka:cool1: Quote
Iza i Fidel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Tej,jak Ty to zrobilas ,ze zdjecia sa poucinane?:crazyeye: Quote
mar....ka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Tigra uciekaj od niej:placz: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: A wogóle, to przed chwilą zadzwoniła do mnie kuzynka, tzn. taka ,,siódma woda po kisielu", czy pamiętam, że jestem jej świadkiem do bierzmowania:mdleje: a bierzmowanie dzisiaj:mdleje: Ja odparłam, że ,,tak, oczywiście, że pamiętam":siara:;) ja tez jestem swiadkiem 3-go maja. W Jeleniej w ogóle parodia, ksiadz wymyslił jakies próby dla swiadków z bierzmowanymi:crazyeye: [quote name='Iza i Fidel'] Tej,jak Ty to zrobilas ,ze zdjecia sa poucinane?:crazyeye: hehehe, Madzia ciapa:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Tej,jak Ty to zrobilas ,ze zdjecia sa poucinane?:crazyeye: Sama nie wiem:hmmmm:Wrzuciłam, jak leciało:hmmmm: [quote name='majoka']ja tez jestem swiadkiem 3-go maja. W Jeleniej w ogóle parodia, ksiadz wymyslił jakies próby dla swiadków z bierzmowanymi:crazyeye: hehehe, Madzia ciapa:evil_lol: O losie:mdleje: A co będziecie ćwiczyć, prawidłowe trzymanie ręki na ramieniu:niewiem: :evil_lol: Ja, gdyby Agata nie zadzwoniła, to całkiem bym o tym zapomniała:siara::oops: Nie ciapa, nie ciapa:obrazic: Uzdolniona inaczej :grins: Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Troszkę poucinane , ale sliczne :loveu: Witaj córciu :) Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Troszkę poucinane , ale sliczne :loveu: Witaj córciu :) Wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie chce się wysłać Quote
Recommended Posts