Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Vectra napisał(a):Cześć wybierzmowany króliczku Ty, ja tam robiłam ino za świadka koronnego:cool1: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ty, ja tam robiłam ino za świadka koronnego:cool1: jak zwała tak zwał , tak czy siak brałaś w tym udział więc jesteś współ .. :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Madziulko moja kochana :loveu: chcialam ci kogos przedstawic:cool3: wspanialy kandydant na TZta... pasowali byscie do siebie:multi: http://www.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0&mode=related&search= buziaczki:loveu: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']jak zwała tak zwał , tak czy siak brałaś w tym udział więc jesteś współ .. :diabloti: Aj, czepiasz się szczegółów:siara: [quote name='evaxon']Madziulko moja kochana :loveu: chcialam ci kogos przedstawic:cool3: wspanialy kandydant na TZta... pasowali byscie do siebie:multi: http://www.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0&mode=related&search= buziaczki:loveu: Ale mi się pod tym linkiem pojawiają dwie paczki chipsów, walczące między sobą:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a): Ale mi się pod tym linkiem pojawiają dwie paczki chipsów, walczące między sobą:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: ze cooo??? Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: ze cooo??? No:niewiem: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):No:niewiem: dziwna jestes ja nie widze chipsow:razz: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):dziwna jestes ja nie widze chipsow:razz: To Ty jesteś dziwna, bo nie widzisz chipsów:obrazic::obrazic::obrazic::diabloti: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):To Ty jesteś dziwna, bo nie widzisz chipsów:obrazic::obrazic::obrazic::diabloti: :obrazic::obrazic::obrazic: nie prawda Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic: nie prawda Prawda, prawda:eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem, co mówię:cool1: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Prawda, prawda:eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem, co mówię:cool1: :-( :-( :-( Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a)::-( :-( :-( Nie płacz Ewcia, nie płacz:nono::nono: Nie masz innego wyjścia, jak pogodzić się z tym i żyć dalej:calus::diabloti: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie płacz Ewcia, nie płacz:nono::nono: Nie masz innego wyjścia, jak pogodzić się z tym i żyć dalej:calus::diabloti: no bo ja ci takiego przystojniaka znalazlam :placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):no bo ja ci takiego przystojniaka znalazlam :placz: :placz: :placz: No cholera, co ja poradzę, że widzę dwie paczki walczących chipsów:hmmmm: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Córciu Twoja mamcia na Twojej setce będzie pierwsza :) :) :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pierwsza jestem! Gratuliki :evil_lol: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuf udało się :) mogę teraz iść spokojnie spać :grin: Dobranoc koffane dogociółki :) Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cała setka moja no nie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Padłam:mdleje::evil_lol: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa::knajpa: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czekaj , czekaj może się jeszcze załapię na 1000 poscik :D Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nnnnnnnnnnnnnnnnnoooo! JEST:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=4]teraz już na pewno idę spać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts