sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Mówimy wszystkim dobranoc:hand: Dzień dobry :) chodź nie chce mi się dzisiaj pracować - mam lenia Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a my na jakieś słodziaste foteczki tu czekamy...;) Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :multi::multi::multi:witam z ranka ....gaduło:eviltong: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ....................i ja też witam:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To ja nie będę gorsza - WITAM! z samego raneczka :grin: Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Berek, Bonitko:lol: . Witamy Madziulę i Psiaki. Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']A ja mówię dobry wieczór!!!:multi: A ja dobry dzień;) :hand: [quote name='dealer']a ja mowie dzien dobry:) Hejo Ty moja prześladowczynko:loveu: :loveu: :hand: [quote name='sylwiaskalska']Dzień dobry :) chodź nie chce mi się dzisiaj pracować - mam lenia Ja mam tak na codzień;) Hejo:hand: [quote name='caroolcia']a my na jakieś słodziaste foteczki tu czekamy...;) Muszę jutro aparat wysłać do reklamacji, obym znowu nie zapomniała:shake: :hand: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam z ranka ....gaduło:eviltong: Cześć Ty moja mało mówna cioteczko:hand: [quote name='BeaC']....................i ja też witam:loveu::loveu::loveu: Hejo:hand: [quote name='bonita']To ja nie będę gorsza - WITAM! z samego raneczka :grin: Z samego raneczka:mdleje: Toż to ja już w pracy od ponad czterech h siedziałam:shake: :loveu: :ahnd: [quote name='AgusiaTerierka']Berek, Bonitko:lol: . Witamy Madziulę i Psiaki. Cześć Jagodzieńko z ekipą:hand: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no jestes....nareszcie bo mi nudnawo bylo:razz: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 evaxon napisał(a):witanko poranna porą:D:D:evil_lol: Boshh, poranną porą:shake: To ja już ponad pięć godzin w jobie siedziałam:evil_lol: :loveu: :hand: Kate I Luka napisał(a):Dobrý den Magdanela :) Heloł śliczna siss:loveu: gosikf & dogs napisał(a):Witam cieplutko! Miłego dzionka! Witamy i nawzajem:razz: :hand: Vectra napisał(a):witaj Madziu :loveu: :loveu: :loveu: Cześć wysłanko z czeluści piekieł:loveu: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dziś przez okno w pracy wypatrzyłam ślicznego białego boksera:loveu: Szedł z właścicielami, synem i ojcem:lol: Chłopiec został z pieseczkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pod sklepem, a tato (chłopca;) ) wszedł do środka. Patrzyłam przez okno jak zahipnotyzowana i po pięciu minutach nie wytrzymałam - pozamykałam biuro i poszłam wymiziać białego osobnika;) :loveu: :loveu: :loveu: Okazało się, że nosi wdzięczne imię Fredek - wylizał mnie okropnie:p i odstawił taniec dupką;) :loveu: :loveu: :loveu: Nawet nie zauważyłam kiedy ze sklepu wyszedł jego drugi właściciel i pierwsze co stwierdził ,,Pani musi mieć boxera":evil_lol: :evil_lol: Pogadaliśmy troszkę sobie, no i niestety musiałam wracać do pracy:roll: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziś przez okno w pracy wypatrzyłam ślicznego białego boksera:loveu: Szedł z właścicielami, synem i ojcem:lol: Chłopiec został z pieseczkiem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pod sklepem, a tato (chłopca;) ) wszedł do środka. Patrzyłam przez okno jak zahipnotyzowana i po pięciu minutach nie wytrzymałam - pozamykałam biuro i poszłam wymiziać białego osobnika;) :loveu: :loveu: :loveu: Okazało się, że nosi wdzięczne imię Fredek - wylizał mnie okropnie:p i odstawił taniec dupką;) :loveu: :loveu: :loveu: Nawet nie zauważyłam kiedy ze sklepu wyszedł jego drugi właściciel i pierwsze co stwierdził ,,Pani musi mieć boxera":evil_lol: :evil_lol: Pogadaliśmy troszkę sobie, no i niestety musiałam wracać do pracy:roll: No to zawsze jakieś urozmaicenie pracy:lol: Koło mnie(parę ulic dalej) mieszka biały boksio i to jeszcze z śliczną łatką na oku...Ale właścicielka gdy tylko widzi mnie bez względu czy jestem z Azą czy Zeusem czy Misią czy wszystkimi naraz omija nas ogromnym łukiem tzn. nie dopuszcza psa do żadnych innych psów. Nie wiem dlaczego, bo nie zauważyłam żeby był jakiś agresywny choc trudno to zauważyc z daleka ale nie żuca się i nie szczeka do innych psów...Nie lubię ludzi, którzy wychodzą z założenia, że nie można dopuszczac do innych bo się pogryzą na pewno(chyba że faktycznie tak już jest)ale w tym przypadku to wątpliwa sprawa. Tym czasem to takie wychowanie od małego sprawia, że jak już dojdzie do kontaktu pies-pies to kończy sie to gryzieniem, bo tak wychowany pies nie wie jak ma się zachowac...:angryy: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 gosikf & dogs napisał(a):No to zawsze jakieś urozmaicenie pracy:lol: Koło mnie(parę ulic dalej) mieszka biały boksio i to jeszcze z śliczną łatką na oku...Ale właścicielka gdy tylko widzi mnie bez względu czy jestem z Azą czy Zeusem czy Misią czy wszystkimi naraz omija nas ogromnym łukiem tzn. nie dopuszcza psa do żadnych innych psów. Nie wiem dlaczego, bo nie zauważyłam żeby był jakiś agresywny choc trudno to zauważyc z daleka ale nie żuca się i nie szczeka do innych psów...Nie lubię ludzi, którzy wychodzą z założenia, że nie można dopuszczac do innych bo się pogryzą na pewno(chyba że faktycznie tak już jest)ale w tym przypadku to wątpliwa sprawa. Tym czasem to takie wychowanie od małego sprawia, że jak już dojdzie do kontaktu pies-pies to kończy sie to gryzieniem, bo tak wychowany pies nie wie jak ma się zachowac...:angryy: U nas jest jedna taka starsza Pani, której zdechł 17letni ON. Nie przepadały za sobą z Medorkiem. Teraz ma szczeniaczka ONka - Mxsa, któy gdy widzi Medora dostaje ''szajby";) Niestety Pani bardzo się boi i psiaki się nie mogą ze sobą pobawić:roll: DORRAG napisał(a):dzień doberek:p :p Witamy:hand: Idę porobić trochę zadymy w Waszych galeriach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a): Idę porobić trochę zadymy w Waszych galeriach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) No i co??? Gdzie te zadymy?:evil_lol: ;) Quote
apple Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Madzia!:bye:No jezdeśmy wreśćie:evil_lol:Witamy się dopiero teraz bo mieliśmy cały dzień awarię netu. Już mnie szlag trafiał. Mamy pakiet z upc więc jak nie ma netu to tv też nie działa. O zgrozo! dzisiaj się czułam jak za króla Mieszka:shake:. Ale już jesteśmy i gorąco pozdrawiamy! Quote
BeaC Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ..........................i znowu mam napisać............witaj??? (kurcze nudne to sie robi:cool1:) Quote
Recommended Posts