Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
U nas jest jedna taka starsza Pani, której zdechł 17letni ON. Nie przepadały za sobą z Medorkiem. Teraz ma szczeniaczka ONka - Mxsa, któy gdy widzi Medora dostaje ''szajby";) Niestety Pani bardzo się boi i psiaki się nie mogą ze sobą pobawić:roll:

Idę porobić trochę zadymy w Waszych galeriach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Te,a u nas nie bylas? :-(
Co do zabaw psich to ostatnio Fidel mnie zasmucil...Chyba nie mial zamiaru bawic sie z Medziem....Moze byl zazdrosny,bo Medor wszedl na jego teren?

Posted

paula_z napisał(a):
Dobry Wieczór Madzia :p

dzień dobry;)
AgusiaTerierka napisał(a):
No i co??? Gdzie te zadymy?:evil_lol: ;)
Poczekaj do piątku:razz: :diabloti: :diabloti: Po pracy nie mam siły:cool1:

apple napisał(a):
Cześć Madzia!:bye:No jezdeśmy wreśćie:evil_lol:Witamy się dopiero teraz bo mieliśmy cały dzień awarię netu. Już mnie szlag trafiał. Mamy pakiet z upc więc jak nie ma netu to tv też nie działa. O zgrozo! dzisiaj się czułam jak za króla Mieszka:shake:. Ale już jesteśmy i gorąco pozdrawiamy!

O losie:crazyeye: Dla mnie brak netu, to jak brak głowy;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Witaj Madziu :hand:
Cześć mamcia:hand::hand::hand::hand:
[quote name='BeaC']..........................i znowu mam napisać............witaj??? (kurcze nudne to sie robi:cool1:)
Buhahaaaa:evil_lol: Ja będę orginalana siemanizacja:cool1: :cool1: :evil_lol:
[quote name='Kate I Luka']A tu nic nie nagadane od wczoraj??? Siostra, czy Ty aby chora nie jestes????

Buziaczki dla moich Siostrzeńców :loveu:
Buziaczki przekazane i odsyłają zwrotne:cool3: :cool3: :loveu: Ja po pracy jestem tak zmulona, że na nic nie mam siły:shake:
[quote name='apple']Haloooooooooo!:hand: Madzia! Gdzie ty jesteś że cię tu nie ma:candle:???Czyżbyś nam czmychnęła?:scared::evil_lol:
A w pracy sobie siedziałam:eviltong:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Miłego dnia dla uciekiniera!
Dziękujemy za słoneczko:loveu: :loveu:
[quote name='Basia_Sz']My też się dołączamy do ogólnych powitań, helloł :loveu: :evil_lol:
Witanko:multi: :multi:
[quote name='Iza i Fidel']Te,a u nas nie bylas? :-(
Co do zabaw psich to ostatnio Fidel mnie zasmucil...Chyba nie mial zamiaru bawic sie z Medziem....Moze byl zazdrosny,bo Medor wszedl na jego teren?
Cześć Iza:cool3: Fidel zawsze tak reagował, bynajmniej tak mi się wydaje, zachęcał do zabawy:lol: Jak by się miały pogryźć, to by się pogryzły;) :evil_lol:
[quote name='evaxon']witanko kochani:loveu: :multi:
Cześć robaczyco ma jedyno:loveu: :loveu: :loveu:

Nogi mi wchodzą do doopy ze zmęczenia:shake: Miałam taki zapieprz w pracy, że głowa boli:shake: :shake: Marzę teraz o piątku i zimnym browarku;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Buziaczki przekazane i odsyłają zwrotne:cool3: :cool3: :loveu: Ja po pracy jestem tak zmulona, że na nic nie mam siły:shake:

jak milusio :loveu: :loveu:
ja już też mam dosyć, ale jeszcze tylko 1 dzień , a potem w sobotę 4,5 godzinki tylko worka i free :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']jak milusio :loveu: :loveu:
ja już też mam dosyć, ale jeszcze tylko 1 dzień , a potem w sobotę 4,5 godzinki tylko worka i free :multi:
No to super:cool2:
Ja jutro tylko 8 godzinek i freeeeeeeeeeeeeeeee:cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć sklerozjo;)
Wypraszam sobie:obrazic: Ja mam dobra pamięć, ale krótką:diabloti: :diabloti:
Hello:cool3:

My spadamy na spacerek:multi: :multi: :multi: (nie wiem z czego się tak cieszę, bo nogi mi naprawdę do doopy wchodzą):niewiem:

Posted

DORRAG napisał(a):
Hello Medorki:p :p

AlKil napisał(a):
Dzień dobry! :cool3:

Cześć i czołem:p

Medorkowi na spacerku wkręciła się faza polowania na fale:mdleje: Bosshhhh, ale się z niego uśmiałam:evil_lol: Skakał na nie i próbował ugryźć:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
witaj Madziu :loveu: :loveu: :loveu: wpadłam bys nie płakała już za mną więcej :loveu: :loveu:

Kocham Cię misiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kkkkurde właśnie:razz: Nie wolno mnie lekceważyć, bo to może mi skrzywić całkiem psychikę, a i tak już jest krzywa, jak wieża w Pizie - z roku na rok, coraz bardziej:shake: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Kocham Cię misiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kkkkurde właśnie:razz: Nie wolno mnie lekceważyć, bo to może mi skrzywić całkiem psychikę, a i tak już jest krzywa, jak wieża w Pizie - z roku na rok, coraz bardziej:shake: :shake: :evil_lol:

:loveu::loveu:

Posted

HELLO!!!!! WPADLIM SIEM PRZYWITAC Z KOLEJNYM FAFLUNKIEM !!!!! DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINKI U NAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
JAK ZNAJDE CHWILUNIE TO SOBIE CAłA OBEJRZE ,NARAZIE ZAJRZAłąM NA PIERWSZA STRONE COBY ZOBACZYC JAK MEDOREK WYGLADA HEHEHEH :loveu::multi::loveu::multi:
BUZIACZKI I MIZIANKO DLA SLINIACZKA !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
I DINUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']

:loveu::loveu:

Po prostu padłam z wrażenia:mdleje:Jest mi tak przyjemnie, tak miło, tak dobrze, tak... różówo:diabloti: :loveu: :loveu: Aj lovivuivu soł maczos:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='Patka']a ja znalazłam takie urocze foto :razz:

Hmm, skądś znam tą mordę nie mytą:hmmmm::hmmmm: Ale skąd:niewiem:;)

Dzisiaj przeżyłam szok:lying: Stoją sobie koło blocku i smakuję się tytoniem :sg168:nagle spojrzałam na ścianę:smhair2: A tam taki wielki, okropny, gruby i zarosnięty pająk:mdleje:... Myślałam, że zejde z tego świata na miejscu;) To było traumatyczne przeżycie :shake: Czegóż to właśnie mnie, małego żuczka, spotykają takie potffory:shake: :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']HELLO!!!!! WPADLIM SIEM PRZYWITAC Z KOLEJNYM FAFLUNKIEM !!!!! DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINKI U NAS :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
JAK ZNAJDE CHWILUNIE TO SOBIE CAłA OBEJRZE ,NARAZIE ZAJRZAłąM NA PIERWSZA STRONE COBY ZOBACZYC JAK MEDOREK WYGLADA HEHEHEH :loveu::multi::loveu::multi:
BUZIACZKI I MIZIANKO DLA SLINIACZKA !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
I DINUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wiatamy:multi: :multi: Zapraszamy częsciej:multi: I dziękujemy:loveu: