Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Madziu inaczej uzdolniona ;) :p
Witaj:multi: :multi: :multi:
[quote name='bonita']
Troszkę poucinane , ale sliczne :loveu:
Witaj córciu :)

Wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie chce się wysłać

Wysłało się wysłało i to dwa razy:grins:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Sama nie wiem:hmmmm:Wrzuciłam, jak leciało:hmmmm:

O losie:mdleje: A co będziecie ćwiczyć, prawidłowe trzymanie ręki na ramieniu:niewiem: :evil_lol: Ja, gdyby Agata nie zadzwoniła, to całkiem bym o tym zapomniała:siara::oops:
Nie ciapa, nie ciapa:obrazic: Uzdolniona inaczej :grins:

Pewnie , żeby ktos nie połozył reki na du....

A z tańca odpadła Kasia Cerekwicka z Żorą

Posted

[quote name='evaxon']jak na bierzmowaniu:loveu: :loveu: :evil_lol: ??
Świetnie - jedyne dwie godzinki:siara::razz: :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hey świadkowe , ciapy i uzdolnione inaczej.......;)
Buhahahaa:evil_lol: Wypraszam sobie:obrazic::obrazic::diabloti:

Doberek wszystkim w ten pikny dzionek:multi: :multi:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej Madziu!
Już nie mogę się doczekać jak odbierzesz aparat z naprawy, zasypiesz nas fotkami ślicznego Medorka aż się z podziwu rozpłynę:diabloti::loveu:

Dzięki Ci, dzięki Ci, że mi przypomniałaś, że muszę wysłać aparat:modla: :modla: :modla: :diabloti:
evaxon napisał(a):
witam cie o piekna kroliczkowa princesso:evil_lol:

Hi hi:evil_lol: Witam:multi: :multi: Muszę zmienić ten avatarek:loveu: , bo mnie ten róż już zaczyna po oczach razić:diabloti:
dealer napisał(a):
halooooo Madzia:) wrocilam:diabloti:

:crazyeye: :crazyeye: Kocham Cię misiu:loveu: :loveu:

Posted

dziendoberek złociutka;-) .TY ten aparat to chyba specjalnie tak długooooo oddajeszzzzz do naprawy ;-) nie chcesz nam psiaków pokazac ot co ;-) chamster taki jestes ;-) wszystko do sia ;-) heeheheheh
buziolki słoneczne zuzolki przesyłaja !!!!

Posted

zuzolandia napisał(a):
chamster

Ja chomik:crazyeye: No może i jakieś podobieństwo by się znalazło;) :evil_lol: :evil_lol:
Już wszystko przygotowane, tzn. prawie wszystko, bo nie wiem, gdzie walnęłam akumulatorki:roll: :oops:

Posted

[quote name='zuzolandia']Nio i do tego sklerotyk ;-) eheheheheh sprezaj sie złociutka bo fotki chcem łobejrzec ;-) heheehhhe
:scared: ;) :evil_lol:
[quote name='Basia_Sz']Już się całkiem pogubiłam :roll:
gdzie ja byłam, gdzie nie byłam :shake:
Witam południową porą,
buźki Madziom i Medorom! :loveu: :multi:
Witamy i buziaki zwrotne odsyłamy:loveu:

Posted

Cześć Medorki! meldujemy się po weekendzie i jakież znów zaskoczenie - króliczek nie spasował?:razz: Na razie spadamy do naszej galeryjki pozmniejszać zdjęcia bo mod nas ściga:oops::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Cześć Medorki! meldujemy się po weekendzie i jakież znów zaskoczenie - króliczek nie spasował?:razz: Na razie spadamy do naszej galeryjki pozmniejszać zdjęcia bo mod nas ściga:oops::evil_lol:

Króliczek to przebranko na weekendy:evil_lol: :evil_lol: A poza tym, raził mnie już po oczach:icon_roc: To uciekajcie prędko, bo modzi szybko biegają:evil_lol:

Posted

Witam:lol: :lol: :lol: !

Chyba nie podoba się Twoje fotografowanie psiakom, jeden pokazuje jęzor, drugi zrobił nieszczęśliwą minę:razz: ...

Zauważyłam brak króliczka, może teraz ...żabkę?

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witam:lol: :lol: :lol: !

Chyba nie podoba się Twoje fotografowanie psiakom, jeden pokazuje jęzor, drugi zrobił nieszczęśliwą minę:razz: ...

Zauważyłam brak króliczka, może teraz ...żabkę?
Króliczek, to moje tajne przebranie:razz: Wiesz, tak jak np. spiderman się przebierał:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witajta faflunkowa rodzinko:loveu:
Witam ciociu:multi: A z czego to się tak śmiejemy:razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Króliczek to przebranko na weekendy:evil_lol: :evil_lol: A poza tym, raził mnie już po oczach:icon_roc: To uciekajcie prędko, bo modzi szybko biegają:evil_lol:

No nie zdążyliśmy! Wstawili nam linki:placz:

Posted

[quote name='apple']No nie zdążyliśmy! Wstawili nam linki:placz:
Musisz szybciej biegać:evil_lol:
[quote name='apple']Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował???

[quote name='apple']Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował???

To Fidel Izy:)

Patrzcie jakie cudeńko znalazłam:razz: Ledwo się hamuje przed zakupem:roll:
http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=43&rn=101

http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=53&rn=102

http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=404&rn=365

Posted

[quote name='madzia i medor']Musisz szybciej biegać:evil_lol: No coś ty z brzuchem! Ty bezwzględna kobieto!

[quote name='madzia i medor'] To Fidel Izy:) No nie poznałam! Tak jakoś niepodobnie do siebie wyszedła za to za podobnie do Krosia:lol:

[quote name='madzia i medor'] Patrzcie jakie cudeńko znalazłam:razz: Ledwo się hamuje przed zakupem:roll:
http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=43&rn=101

http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=53&rn=102

http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=404&rn=365 Madzia te rzeczy są piękne ale hamuj się na razie bo z tego co pamiętam to za kubek ostatnio 50 zł dawałaś? A do pierwszego jeszcze trochę!:cool3: