Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madziu inaczej uzdolniona ;) :p Witaj:multi: :multi: :multi: [quote name='bonita'] Troszkę poucinane , ale sliczne :loveu: Witaj córciu :) Wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie chce się wysłać Wysłało się wysłało i to dwa razy:grins: Quote
mar....ka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Sama nie wiem:hmmmm:Wrzuciłam, jak leciało:hmmmm: O losie:mdleje: A co będziecie ćwiczyć, prawidłowe trzymanie ręki na ramieniu:niewiem: :evil_lol: Ja, gdyby Agata nie zadzwoniła, to całkiem bym o tym zapomniała:siara::oops: Nie ciapa, nie ciapa:obrazic: Uzdolniona inaczej :grins: Pewnie , żeby ktos nie połozył reki na du.... A z tańca odpadła Kasia Cerekwicka z Żorą Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 majoka napisał(a):Pewnie , żeby ktos nie połozył reki na du.... A z tańca odpadła Kasia Cerekwicka z Żorą :roflt: :roflt: :roflt: Dzięki za info:Rose: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 jak na bierzmowaniu:loveu: :loveu: :evil_lol: ?? Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hey świadkowe , ciapy i uzdolnione inaczej.......;) Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='evaxon']jak na bierzmowaniu:loveu: :loveu: :evil_lol: ?? Świetnie - jedyne dwie godzinki:siara::razz: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hey świadkowe , ciapy i uzdolnione inaczej.......;) Buhahahaa:evil_lol: Wypraszam sobie:obrazic::obrazic::diabloti: Doberek wszystkim w ten pikny dzionek:multi: :multi: Quote
Kitka20 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hej Madziu! Już nie mogę się doczekać jak odbierzesz aparat z naprawy, zasypiesz nas fotkami ślicznego Medorka aż się z podziwu rozpłynę:diabloti::loveu: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witam cie o piekna kroliczkowa princesso:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Madziu! Już nie mogę się doczekać jak odbierzesz aparat z naprawy, zasypiesz nas fotkami ślicznego Medorka aż się z podziwu rozpłynę:diabloti::loveu: Dzięki Ci, dzięki Ci, że mi przypomniałaś, że muszę wysłać aparat:modla: :modla: :modla: :diabloti: evaxon napisał(a):witam cie o piekna kroliczkowa princesso:evil_lol: Hi hi:evil_lol: Witam:multi: :multi: Muszę zmienić ten avatarek:loveu: , bo mnie ten róż już zaczyna po oczach razić:diabloti: dealer napisał(a):halooooo Madzia:) wrocilam:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: Kocham Cię misiu:loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dziendoberek złociutka;-) .TY ten aparat to chyba specjalnie tak długooooo oddajeszzzzz do naprawy ;-) nie chcesz nam psiaków pokazac ot co ;-) chamster taki jestes ;-) wszystko do sia ;-) heeheheheh buziolki słoneczne zuzolki przesyłaja !!!! Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 zuzolandia napisał(a): chamster Ja chomik:crazyeye: No może i jakieś podobieństwo by się znalazło;) :evil_lol: :evil_lol: Już wszystko przygotowane, tzn. prawie wszystko, bo nie wiem, gdzie walnęłam akumulatorki:roll: :oops: Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nio i do tego sklerotyk ;-) eheheheheh sprezaj sie złociutka bo fotki chcem łobejrzec ;-) heheehhhe Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Już się całkiem pogubiłam :roll: gdzie ja byłam, gdzie nie byłam :shake: Witam południową porą, buźki Madziom i Medorom! :loveu: :multi: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Nio i do tego sklerotyk ;-) eheheheheh sprezaj sie złociutka bo fotki chcem łobejrzec ;-) heheehhhe :scared: ;) :evil_lol: [quote name='Basia_Sz']Już się całkiem pogubiłam :roll: gdzie ja byłam, gdzie nie byłam :shake: Witam południową porą, buźki Madziom i Medorom! :loveu: :multi: Witamy i buziaki zwrotne odsyłamy:loveu: Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć Medorki! meldujemy się po weekendzie i jakież znów zaskoczenie - króliczek nie spasował?:razz: Na razie spadamy do naszej galeryjki pozmniejszać zdjęcia bo mod nas ściga:oops::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 apple napisał(a):Cześć Medorki! meldujemy się po weekendzie i jakież znów zaskoczenie - króliczek nie spasował?:razz: Na razie spadamy do naszej galeryjki pozmniejszać zdjęcia bo mod nas ściga:oops::evil_lol: Króliczek to przebranko na weekendy:evil_lol: :evil_lol: A poza tym, raził mnie już po oczach:icon_roc: To uciekajcie prędko, bo modzi szybko biegają:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam:lol: :lol: :lol: ! Chyba nie podoba się Twoje fotografowanie psiakom, jeden pokazuje jęzor, drugi zrobił nieszczęśliwą minę:razz: ... Zauważyłam brak króliczka, może teraz ...żabkę? Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:witajta faflunkowa rodzinko:loveu: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witam:lol: :lol: :lol: ! Chyba nie podoba się Twoje fotografowanie psiakom, jeden pokazuje jęzor, drugi zrobił nieszczęśliwą minę:razz: ... Zauważyłam brak króliczka, może teraz ...żabkę? Króliczek, to moje tajne przebranie:razz: Wiesz, tak jak np. spiderman się przebierał:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witajta faflunkowa rodzinko:loveu: Witam ciociu:multi: A z czego to się tak śmiejemy:razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Króliczek to przebranko na weekendy:evil_lol: :evil_lol: A poza tym, raził mnie już po oczach:icon_roc: To uciekajcie prędko, bo modzi szybko biegają:evil_lol: No nie zdążyliśmy! Wstawili nam linki:placz: Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował??? Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował??? Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='apple']No nie zdążyliśmy! Wstawili nam linki:placz: Musisz szybciej biegać:evil_lol: [quote name='apple']Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował??? [quote name='apple']Co to za piesio tam za Medorkiem- Jakbym Krosia widziała! Czyzby się u was zmaterializował??? To Fidel Izy:) Patrzcie jakie cudeńko znalazłam:razz: Ledwo się hamuje przed zakupem:roll: http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=43&rn=101 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=53&rn=102 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=404&rn=365 Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Musisz szybciej biegać:evil_lol: No coś ty z brzuchem! Ty bezwzględna kobieto! [quote name='madzia i medor'] To Fidel Izy:) No nie poznałam! Tak jakoś niepodobnie do siebie wyszedła za to za podobnie do Krosia:lol: [quote name='madzia i medor'] Patrzcie jakie cudeńko znalazłam:razz: Ledwo się hamuje przed zakupem:roll: http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=43&rn=101 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=53&rn=102 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=404&rn=365 Madzia te rzeczy są piękne ale hamuj się na razie bo z tego co pamiętam to za kubek ostatnio 50 zł dawałaś? A do pierwszego jeszcze trochę!:cool3: Quote
Recommended Posts