Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='apple']No coś ty z brzuchem! Ty bezwzględna kobieto! No nie poznałam! Tak jakoś niepodobnie do siebie wyszedła za to za podobnie do Krosia:lol: Madzia te rzeczy są piękne ale hamuj się na razie bo z tego co pamiętam to za kubek ostatnio 50 zł dawałaś? A do pierwszego jeszcze trochę!:cool3: :evil_lol: Hi hi:lol: Hamuję się, bo nie mam wyjścia:roll: Cały komplecik wyniósłby mnie 165zł., a narazie sobie na to pozwolić nie mogę:cool1: W licytacji już mnie przebili;) :lol: :lol: :lol: Quote
caroolcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ojej a minka na zdjeciu jakbym coś przed chwila nabroił :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Patrzcie jakie cudeńko znalazłam:razz: Ledwo się hamuje przed zakupem:roll: http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=43&rn=101 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=53&rn=102 http://www.woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=404&rn=365 Zakupoholiczka :shake: Moja sister uzależniona :placz: :placz: Witaj Kochana. Może jakąś terapie mam Ci skołować??? Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='caroolcia'] ojej a minka na zdjeciu jakbym coś przed chwila nabroił :evil_lol: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Nie, to jest minka rozpaczy ,,Mamo idziemy już, no powiedz, że idziemy";) :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Zakupoholiczka :shake: Moja sister uzależniona :placz: :placz: Witaj Kochana. Może jakąś terapie mam Ci skołować??? Myślisz, że ja naprawdę jestem uzależniona:crazyeye: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a): Myślisz, że ja naprawdę jestem uzależniona:crazyeye: :diabloti: tak analizowałam to , i analizowałam.... i wyszło mi że chyba jednak :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):tak analizowałam to , i analizowałam.... i wyszło mi że chyba jednak :eviltong: Nie może być:hmmmm::evil_lol: :evil_lol: Musisz to przeanalizować jeszcze raz, bo to niemożliwe:siara: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ta obroza jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):ta obroza jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Prawdaż:loveu: :loveu: Zawsze miałam dobry gust, to nie nowość:diabloti: Lecimy na spacerek:laugh2_2: Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć:p :loveu: :loveu: Ale minka:loveu: :loveu: :evil_lol: A obroża bardzo ładna:p Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wy tu nie gadać, tylko zdjęcia wstawiać!:mad: Przez kilka stron paplaniny musiałam się przekopać, by zobaczyć choć jedno zdjęcie:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Siemanko!;) Ja u Gastonów się o domku rozmarzyłam i teraz smutna... Obróżka z bokserkami extra! Pozdrawiam!!! Quote
teqquila Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam Madziu :) ja tam nie wiem kiedy nadrobie u Was zaleglosci <moze nigdy :P > obroza ladniutka :) Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Siemanko!;) Ja u Gastonów się o domku rozmarzyłam i teraz smutna... Obróżka z bokserkami extra! Pozdrawiam!!! Witam:multi: :multi: Też mi się strasznie podoba, ale chwilowo musimy sobie dać spokój:roll: :roll: teqquila napisał(a):Witam Madziu :) ja tam nie wiem kiedy nadrobie u Was zaleglosci <moze nigdy :P > obroza ladniutka :) Witaj:hand: To jeszzce nic, ja teraz nadrabiam galerie Pysi:mdleje::evil_lol: Kiłi napisał(a):Wy tu nie gadać, tylko zdjęcia wstawiać!:mad: Przez kilka stron paplaniny musiałam się przekopać, by zobaczyć choć jedno zdjęcie:evil_lol: Witaj moja droga:hand: Zdjęcia będą - cierpliowści, niech tylko aparat będzie sprawny:loveu: Właśnie wróciliśmy ze spaceru i nogi mi do tyłka wchodzą:lol: Idę dać piesom żarcie:cool3: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kilka starszych fotków;) :p :p Mogą się powtarzać, bo nie pamietam, które już były:eviltong: Troszkę zamazane;) Uff, odwaliłam kawał dobrej roboty;) :evil_lol: :evil_lol: W nagrodę sobie zapalę:diabloti: Quote
DORRAG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pikny ten mój Medorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :turn-l: :grin: taki mały pysio a taki patycek duuuzy:loveu: :loveu: :loveu: :lol!: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='evaxon'] :turn-l: :grin: taki mały pysio a taki patycek duuuzy:loveu: :loveu: :loveu: :lol!: To jeszzce nic Ewciu:shake: On potrafi nosić patyki x razy większe od siebie:evil_lol: Lub po parę naraz - ile się w mordzie nie mytej zmieści:cool3: :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: Żabucha :D To jego jedna z ulubionych pozycji:p :p [quote name='DORRAG'] Pikny ten mój Medorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja Ci dam ,,mój":mad: :mad: ;) Dzięki:loveu: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):To jeszzce nic Ewciu:shake: On potrafi nosić patyki x razy większe od siebie:evil_lol: Lub po parę naraz - ile się w mordzie nie mytej zmieści:cool3: :evil_lol: to tak jak Tigra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jaki piekny: Madzia, Ty swinak jestes . Na faje Cie stac, a na apart nie było. Tyle pieknych chwil Medorka umknęło. Dinus też śliczny i kochany, ma bardzo wierne oczka. Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 .usmiech pełnym pyskiem !!!!! heheheeheheh Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: gdzie jest mój post:mad: :mad: :mad: Kto śmiał go ukradnąć:mad: :mad: :mad: niech się przyzna bez bicia:p Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='zuzolandia'] .usmiech pełnym pyskiem !!!!! heheheeheheh Prawdaż;) :loveu: :loveu: [quote name='bonita']wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: gdzie jest mój post:mad: :mad: :mad: Kto śmiał go ukradnąć:mad: :mad: :mad: niech się przyzna bez bicia:p [quote name='bonita']córca a ja tak się wynapisywałam..... Ojj bidna:calus: To pewnie znowu ONI0X Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='evaxon']to tak jak Tigra:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to widzę, że Tigra też ma ukrytego talenta;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='majoka']Jaki piekny: Madzia, Ty swinak jestes . Na faje Cie stac, a na apart nie było. Tyle pieknych chwil Medorka umknęło. Dinus też śliczny i kochany, ma bardzo wierne oczka. Mariola padłam:mdleje: Nie wiem co Ci na to odpisać:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Ja po prsotu zawsze znajdowałam jakieś inne wydatki, no ale wkońcu się, a raczej Wy mnie zmobilizowaliście:multi: Medorek ma dużo zdjęć, ale robionych zwykłym aparatem:siara: Mam już aparat gotowy do wysyłki, ale nie mam dwóch akumulatorków i teraz sobie przypomniałam, że mój brat jekiedyś ode mnie brał i nie wiem, czy czasem ich nie zabrał ze sobą:angryy: :angryy: A na gwarancji jest napisane, że trzeba wysłać wszystko:roll: I się wkurzam:angryy: Quote
Recommended Posts