Medorowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='malawaszka']kurna a ja chyba jeszcze nie odespałam :shake: siedzę taka zmulona przy kompie i nic mi sienie chce tylko spać -a wczoraj cały dzionek już przespałam ofkors :p Hi hi, mnie zamula ta pogoda:placz::placz::placz: Ja już chcę wiosnę:placz: [quote name='Kiłi']Siemano, u nas też biało:cool1: Mam jakąś zamułke nic nie moge zrobić... a miałam ciasto piec i wogóle...:roll: Ja jednak stwierdzam, że u nas już biało tylko na trawnikach:cool1:Reszta to chlapa:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow wow wow Madziu :razz::razz::razz::razz:podziwiam ;)...ino jak długo :evil_lol: u nas też zima :angryy: [/FONT] No już właśnie przed chwilą spaliłam:oops::oops::-( Ale tylko do połowy i wyrzuciłam:p Zimno, szaro i do doopy:shake::shake: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='BeaC']Hej................................ masz klej:razz::razz::razz: Hej... mam, a co cesz:grins::grins: Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 cześć Medusie wpadłam tylko powiedzieć Helloł i spadam bo mnie mój mąż przegania.:angryy: Muszę mieć swojego laptopka :shake::roll: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 apple napisał(a):cześć Medusie wpadłam tylko powiedzieć Helloł i spadam bo mnie mój mąż przegania.:angryy: Muszę mieć swojego laptopka :shake::roll: Koniecznie:grins:Witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Medorowa napisał(a):Koniecznie:grins:Witaj:loveu::loveu::loveu: Witaj! Gwiazdka mi nie przyniosłam to musze liczyć na zajaczka :lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:...nie wolno zbyt szybko porzucać nałogów ;)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial Black]SIEMKA W NOWYM ROKU !!![/FONT] Quote
Kiłi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Medorowa napisał(a): No już właśnie przed chwilą spaliłam:oops::oops::-( Ale tylko do połowy i wyrzuciłam:p Eee jak do połowy to się nie liczy;) Quote
Jagoda1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj, Madziu, walcz z nałogiem, bo na palaczy przychodzą ciężkie czasy... Wszędzie zakazy...:razz: I bardzo dobrze;). Quote
e.v.a Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 czesc chcaca wiosne Madzialeno:multi::multi: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple']Witaj! Gwiazdka mi nie przyniosłam to musze liczyć na zajaczka :lol: Hi hi:cool3::cool3: Musisz mu to chyba zasugerować:cool3::evil_lol: [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:...nie wolno zbyt szybko porzucać nałogów ;)[/FONT] Buu jestem wściekła na siebie:placz::angryy: [quote name='zuzolandia'][FONT=Arial Black]SIEMKA W NOWYM ROKU !!![/FONT] Witanko:multi::multi: [quote name='Kiłi']Eee jak do połowy to się nie liczy;) ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Jagoda*']Witaj, Madziu, walcz z nałogiem, bo na palaczy przychodzą ciężkie czasy... Wszędzie zakazy...:razz: I bardzo dobrze;). Też tak uważam:grins: I wcale mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie:grins: [quote name='evaxon']czesc chcaca wiosne Madzialeno:multi::multi: Witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Madziu noworocznie :loveu: I jak Ci idzie rzucanie :razz: Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej Madź gdzieś ty przepadła? :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]Madziu !!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Nie wsciekaj się ...złość piekności szkodzi :grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Paula_']Witaj Madziu noworocznie :loveu: I jak Ci idzie rzucanie :razz: W ogóle nie idzie:mdleje: Witaj:loveu::loveu::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Madź gdzieś ty przepadła? :razz:[/FONT] Spałam:grins::grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Madziu !!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Nie wsciekaj się ...złość piekności szkodzi :grins:[/FONT] Mnie to nie grozi:oops::oops::B-fly::evil_lol: Witajcie:multi::multi: Jupi dziś czwartek:cool3::cool1: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:..............KARAOKE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
caroolcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 halo Madzia, ja rzucam od soboty, tylko plasterki zakupie bo bez tego ani rusz :evil_lol: rzucasz ze mna :cool3:?? Quote
zuzolandia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witanko i buzianko ;-) nie rzucaj nalogow po co???? zycie i tak ciezkie a pozbawiac sie odrobiny przyjemnosci w postaci dymka lub kielicha badz euforii zakupowej ??? toc to masakra hihhihihihihih Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:..............KARAOKE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :ylsuper::ylsuper::ylsuper: [quote name='caroolcia']halo Madzia, ja rzucam od soboty, tylko plasterki zakupie bo bez tego ani rusz :evil_lol: rzucasz ze mna :cool3:?? Też myślałam o plasterkach, gumach etc., ale słyszałam, że to gówno daje:cool3::cool3: Od soboty na pewno nie rzucę:roll: Co najwyżej mogę spróbować, o ile w ogóle spróbuję, od poniedziałku - zaczekasz na mnie;) [quote name='zuzolandia']Witanko i buzianko ;-) nie rzucaj nalogow po co???? zycie i tak ciezkie a pozbawiac sie odrobiny przyjemnosci w postaci dymka lub kielicha badz euforii zakupowej ??? toc to masakra hihhihihihihih Wiesz czasami tak sobie właśnie myślę, że po co mam to rzucać, skoro to jednak sprawia mi przyjemność:oops:;):loveu::loveu: Poprałam sobie ciuszki, jupi:multi::multi: Tylko zapomniałam o jednym - w co ja się dzisiaj ubiorę:roll::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 idz naga hihihihihih to najlepszy stroj hiih Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Century Gothic]M[/FONT][FONT=Century Gothic]adzia czy mi sie zdaje czy dzisiaj jest czwartek:siara::razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='zuzolandia']idz naga hihihihihih to najlepszy stroj hiih Buhahaa, może i nasrane pod kopułą mam:oops::oops: może i dziwne pomysły mnie nie omijają:roll:, ale tego nie zrobię:evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]M[/FONT][FONT=Century Gothic]adzia czy mi sie zdaje czy dzisiaj jest czwartek:siara::razz::razz:[/FONT] Własnie zaraz wybywam:B-fly::B-fly: Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahaa, może i nasrane pod kopułą mam:oops::oops: może i dziwne pomysły mnie nie omijają:roll:, ale tego nie zrobię:evil_lol: Własnie zaraz wybywam:B-fly::B-fly:[FONT=Century Gothic]powodzenia - i daj czada:evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]powodzenia - i daj czada:evil_lol::loveu:[/FONT] ;):loveu::loveu: Bajoss:hand: Quote
Recommended Posts