bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Córcia nie chowaj tego mojego wnusia , tylko nam tu go pokazuj :D Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mamcia, ty to chyba miałaś mi coś przesłać:cool3: bede miała 3 dni urlopu (normalnie szok) to może się wezmę, później znowu może być kiepsko:razz: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Córcia nie chowaj tego mojego wnusia , tylko nam tu go pokazuj :D Jak tylko aparacik będzie sprawny, to będzieciemieć już dość:evil_lol: :evil_lol: ;) [quote name='Imbir1']mamcia, ty to chyba miałaś mi coś przesłać:cool3: bede miała 3 dni urlopu (normalnie szok) to może się wezmę, później znowu może być kiepsko:razz: Wiem córuniu, tylko nie mogę znaleźć tych zdjeć, które bym chciała:roll: Zaraz przejrzę jeszcze raz galeryjkę:Rose: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Moja klawiatura wariuje, uciekaja mi literki!!!:angryy: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Moja klawiatura wariuje, uciekaja mi literki!!!:angryy: A piłaś dzisiaj winko:siara::evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Trzeba dodać zające do listy agresywnych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: http://wiadomosci.wp.pl/kat,8311,wid,8821649,wiadomosc.html A my pomalutku mówimy DoBrAnOc:loveu: :loveu: :loveu: Bo jutro do joba trza iść:mad: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='madzia i medor'] Raczej serdecznie zaproszona:Rose::Rose: ach no chyba ze tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):A piłaś dzisiaj winko:siara::evil_lol: :evil_lol: ;) Tylko dwie lampki...Myślisz, ze od tego?:razz: Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Heloł :loveu: Witamy się z rana i pozdrawiamy :loveu: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jezu...Na całym dogo są alkoholicy :evil_lol: Proponuje załozyć temat: " Jak pic aby literki nie uciekały " :diabloti: Quote
apple Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Madzia:hand: Wiemy żeś w pracy ale się witamy - żeby nie było. Trzeba podtrzymać na duchu lud pracujący bo my odpoczywający od pracy w domku na L4 wiemy co to harówka. Łapka od Krosia dla Medorka :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 halooo Madzia...pracujesz?:razz: pracuj robaczku pracuj.... Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A tak wogóle, to nie ma mi kto śniadanka zrobić:niewiem: a TZ-ta nie masz??? ja mam .i mi robi i kawkę i sniadankoi kolacyjke też( resztę ja:angryy::angryy::angryy::angryy:) [quote name='bonita']Ja siem też napię:drinking:za piędziesiątkę ! :drinking: :laola::laola: ..................nie wiedziałąm że ty taka wiekowa jesteś........nieźle się trzymasz.poreczy:diabloti: a wogóle...musiałam nadrobić niewiadomo ile stron.straciłam rachube.a liczyc umiem(jeszcze)................i nie było ani jednego zdjęcia...nawet takiego malutenieczkiego:mad::mad::mad: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pysia napisał(a):Jezu...Na całym dogo są alkoholicy :evil_lol: Proponuje załozyć temat: " Jak pic aby literki nie uciekały " :diabloti: albo jak pic zeby swiatlo nie zgasło:evil_lol: :evil_lol: siemanko :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć pracująca Madziu...:lol: Pysia napisał(a):Jezu...Na całym dogo są alkoholicy :evil_lol: Proponuje załozyć temat: " Jak pic aby literki nie uciekały " :diabloti: Co to za picie...wirtualne;) ... Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 evaxon napisał(a):ach no chyba ze tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Słoneczko:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Tylko dwie lampki...Myślisz, ze od tego?:razz: Podejrzewam, że nie wiem:evil_lol: Witam:hand: Basia_Sz napisał(a):Heloł :loveu: Witamy się z rana i pozdrawiamy :loveu: Cześć i czołem:multi: drzalka napisał(a):mizianko z rana...zarz do szkoly :( Hejo:hand: Szkoła jest suuuuper;) Pysia napisał(a):Jezu...Na całym dogo są alkoholicy :evil_lol: Proponuje załozyć temat: " Jak pic aby literki nie uciekały " :diabloti: Babcine rady, jak zawsze dobre:loveu: apple napisał(a):Cześć Madzia:hand: Wiemy żeś w pracy ale się witamy - żeby nie było. Trzeba podtrzymać na duchu lud pracujący bo my odpoczywający od pracy w domku na L4 wiemy co to harówka. Łapka od Krosia dla Medorka :loveu: No haruję, haruję:shake: No dobra przesadzam z tym harowaniem;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']halooo Madzia...pracujesz?:razz: pracuj robaczku pracuj.... A nu, ale to tylko chwilowo, dopóki nie wygram w toto-lotka:p [quote name='BeaC']A tak wogóle, to nie ma mi kto śniadanka zrobić:niewiem: a TZ-ta nie masz??? ja mam .i mi robi i kawkę i sniadankoi kolacyjke też( resztę ja:angryy::angryy::angryy::angryy:) ..................nie wiedziałąm że ty taka wiekowa jesteś........nieźle się trzymasz.poreczy:diabloti: a wogóle...musiałam nadrobić niewiadomo ile stron.straciłam rachube.a liczyc umiem(jeszcze)................i nie było ani jednego zdjęcia...nawet takiego malutenieczkiego:mad::mad::mad: Foteczek chwilowo niet, bo aparat nie ce wspólpracować:niewiem: [quote name='evaxon']albo jak pic zeby swiatlo nie zgasło:evil_lol: :evil_lol: siemanko :multi: Witam po raz drugi robaczynko:loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć pracująca Madziu...:lol: Co to za picie...wirtualne;) ... Lepsze takie, niż żadne:siara::siara::evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Siostra :) Gdzie Medorek ??? Medorek, a właśnie śpi z Dinusiem na mojej kanapce:p :p :p ;) DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Hello Fioneczki:multi: :multi: :multi: :multi: Witamy wszystkich serdecznie:loveu: :loveu: U nas dziś był upał i duchota niesamowita, ale troszkepopadało i jest ok:cool2: Przez ten urlop odzwyczaiłam się od pracy:roll: :roll: No ale cóż, życie to nie bukiet róż:roll: ;) Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam:p Mojej dziś odbiło-szczeka jak szalona.....broni nas czy co:evil_lol: :shake: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dobry wieczór? Wieczór, wieczór:razz: Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p Mojej dziś odbiło-szczeka jak szalona.....broni nas czy co:evil_lol: :shake: Bojowa dziołcha;) :p :p paula_z napisał(a):Cześć kobieto pracująca :p Witanko:p Quote
Recommended Posts