Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):zaniemoglam wczoraj ......ale jestem znowu i dzien dobry cieplutkie mowie:loveu: Odmogło Cię mój koffany robaczku:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Madziu, nie ma Was?:crazyeye: Cześć Jagudko:multi: :multi: :multi: Już jezdeśmy;) Ale zajebista pogoda za oknem:Cool!::Cool!: Tylko, że jak dla faflaka na spacer za ciepło:roll: Lecem Was wszystkich poodwiedzać:loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój toffany, grzeczny i posłuszny ślicznota Medziu :loveu: Cześć Siostra, urlopowy obiboku :loveu: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):Mój toffany, grzeczny i posłuszny ślicznota Medziu :loveu: Cześć Siostra, urlopowy obiboku :loveu: Hejo:hand::hand::hand: Weź mi nawet nie przypominaj, jutro do pracy:placz: Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Heloł, czy ja już byłam dzisiaj podrapać Medora za uszami? :cool3: I co słychać? :loveu: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Odmogło Cię mój koffany robaczku:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: odmoglo..aleeee trzymalo jak pieron:diabloti: Quote
apple Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Madzia! Zagladam do was a tu znowu ploty!:razz: Co za pleciugi z was Kochani! Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Basia_Sz napisał(a):Heloł, czy ja już byłam dzisiaj podrapać Medora za uszami? :cool3: I co słychać? :loveu: Medziu podrapany:p Co słychac:hmmmm: Nie wiem, bo mam okna dźwiękoszczelne:evil_lol: ;) Wszytko dobrze, oprócz tego, że jutro do pracy rodacy:sadCyber: dealer napisał(a):odmoglo..aleeee trzymalo jak pieron:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: apple napisał(a):Cześć Madzia! Zagladam do was a tu znowu ploty!:razz: Co za pleciugi z was Kochani! Którzy to:-x :-x :-x :evil_lol: Quote
apple Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Którzy to:-x :-x :-x :evil_lol: No którzy, którzy?Niech pomyślę:hmmmm: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 apple napisał(a):No którzy, którzy?Niech pomyślę:hmmmm: Jak pomyślisz, to daj znać:razz: :razz: :razz: Ja już sobie wtedy z nimi ... pogadam:loveu: Quote
apple Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak pomyślisz, to daj znać:razz: :razz: :razz: Ja już sobie wtedy z nimi ... pogadam:loveu: Pogadasz? No i znowu ploty:loveu:? Ty niereformowalna jesteś Madziu!:evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 apple napisał(a):Pogadasz? No i znowu ploty:loveu:? Ty niereformowalna jesteś Madziu!:evil_lol: to nie som zadne ploty....to som very yntelygjietne rozmowy na poziomie:eviltong: Quote
apple Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dealer napisał(a):to nie som zadne ploty....to som very yntelygjietne rozmowy na poziomie:eviltong: Aha! No to już nic nie mówię ;) Quote
Kiłi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tratatatatatata Tratatatataaaaaa :siara: Dzieńdoberek!! Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 przyszlam bo zostalam zastraszona:razz: :razz: :razz: a tu fot ni ema :niewiem: Quote
DORRAG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ja też przyszłam :p ale mnie na szczeście jeszcze nie straszyli:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 DORRAG napisał(a):Ja też przyszłam :p ale mnie na szczeście jeszcze nie straszyli:evil_lol: :evil_lol: szczesciara:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hej:p Mizianko dla Medzia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobry wiecorrek! Zaglądam więc zostawiam ślad:p Lizanko od mich boksów! Quote
ferraribox Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :lol: WItamy się po kilkudniowej przerwie:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 co to za Hejo :P:):):) a gdzie sa foteczki bo u nas sa ;P :):):):) Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='apple']Pogadasz? No i znowu ploty:loveu:? Ty niereformowalna jesteś Madziu!:evil_lol: Ja:crazyeye: Nie może być:siara: [quote name='dealer']to nie som zadne ploty....to som very yntelygjietne rozmowy na poziomie:eviltong: Ot właśnie tak:p [quote name='apple']Aha! No to już nic nie mówię ;) Mów, mów, my lubimy gaduć:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kiłi']Tratatatatatata Tratatatataaaaaa :siara: Dzieńdoberek!! Doberek:p :p :p Jak Ty ładnie świergolisz:loveu: [quote name='evaxon']przyszlam bo zostalam zastraszona:razz: :razz: :razz: a tu fot ni ema :niewiem: Raczej serdecznie zaproszona:Rose::Rose: [quote name='DORRAG']Ja też przyszłam :p ale mnie na szczeście jeszcze nie straszyli:evil_lol: Pomału byśmu doszli do Ciebie:cool1: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: szczesciara:evil_lol: Patrzaj ją, nie dość, że jej osobiste zaproszenie wysłałam, to jeszcze narzeka:shake: Agnieszka PPP napisał(a):Hej:p Mizianko dla Medzia:loveu: :loveu: :loveu: Thx, Medorsław wymiziany:cool3: :cool3: gosikf & dogs napisał(a):Dobry wiecorrek! Zaglądam więc zostawiam ślad:p Lizanko od mich boksów! Hello:grins: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: WItamy się po kilkudniowej przerwie:multi: :multi: :multi: :multi: No wkońcu wrócili:multi: :multi: basiulka22tychy napisał(a):co to za Hejo :P:):):) a gdzie sa foteczki bo u nas sa ;P :):):):) Foteczki, zniakają samoistnie:evil_lol: paula_z napisał(a):A u nas filmik :p Hej Madzia :multi: Hejo:multi: :multi: Tam również zajrzymy;) Vectra napisał(a):gdzie foty KKKurde :mad: Kkkkkkurde, parę stronnic temu były, no:mad: :mad: ;) Jak mi aparat odeślą, którego jeszcze nie wysłałam do reklamacji, to będą:loveu: :loveu: Właśnie wróciłam z audiencji:loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts