Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):ide spoczac.....rano o swicie musze sie zdaje Bartusia gdzies wyprawic...cos mi napomknal dzis to jest wczoraj....albo mi sie wydawalo...ze cos mowil..:cool3: Wydawało Ci się:cool1: Zostań z nami:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Ale z Was miętkie miętczaki:shake: To prawda, że przetrwają najsilniejsi:cool1: I Ci co mogą dłuże pospać:evil_lol: A my mówimy wszystkim różówo: [SIZE="7"]DobranoC:Rose: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pewnie się posilasz niedzielnym śniadankiem;) . Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A ja druga jestem :) I wyspana jestem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:p :p Cześć Fionki:p [quote name='AgusiaTerierka']Jestem dzisiaj pierwsza u Was:razz: . Witamy pierwszaków ;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Pewnie się posilasz niedzielnym śniadankiem;) . Nie, jeszcze się przewracałam na drugi bok;) :cool3: :cool3: [quote name='bonita']A ja druga jestem :) I wyspana jestem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak Ty to zrobiłaś:crazyeye: :crazyeye: Cześć mamcia:hand: Witamy wszystkich w ten piękny niedzielny poranek, a raczej południe;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hej Medorki a wy co nie na spacerku w taką piękną pogodę? Co jest - marsz na spacer!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 apple napisał(a):Hej Medorki a wy co nie na spacerku w taką piękną pogodę? Co jest - marsz na spacer!:evil_lol: Hejo:hand: Wybierzemy się putem;) ;) Medor jeszcze śpi:loveu: Quote
agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dzien doberek robaczku:loveu: ja juz dawno wstalam, psa wylatalam kawe wychleptalam....i robie nic...:) Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::evil_lol::evil_lol: Idę się do Kamci blogaska zrelaksować, tam tak różowo... :loveu::diabloti:zaje2biście pawiowo tam .....czułam się jak na Diabelskim Młynie :diabloti:jak stamtąd wyszłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Madzia;) Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']dzien doberek robaczku:loveu: ja juz dawno wstalam, psa wylatalam kawe wychleptalam....i robie nic...:) Ja wstałam całkiem niedawno, psa jeszcze nie wybiegałam i dopiero wypiłam jedną kawusię:loveu: Ko cham cię robaczku:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:zaje2biście pawiowo tam .....czułam się jak na Diabelskim Młynie :diabloti:jak stamtąd wyszłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Madzia;) U Alu powiadasz, jak na Młynie Diabelskim:cool3: Ja tam się czuje wspaniale, prawie jak u psychoanalityka:loveu: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Heeeeeeeeeeeeelllllołłłłłłł!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='madzia i medor'] U Alu powiadasz, jak na Młynie Diabelskim:cool3: Ja tam się czuje wspaniale, prawie jak u psychoanalityka:loveu: :evil_lol:ale u psychola nie podają Aviomarin:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Kiłi']Heeeeeeeeeeeeelllllołłłłłłł!!!!!:multi: :multi: :multi: Hejo:hand: [quote name='Alicjarydzewska']ale u psychola nie podają Aviomarin:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba sobie sammu załatwić:evil_lol: Albo woreczki wystarczą;)Byleby duży zapas:evil_lol:A najlepiej to już się do tego nada Jan niezbędny:razz::evil_lol: : Quote
drzalka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hejhejo bedziecie na dniach boksa ? :multi: Quote
Kate I Luka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Mrówka, krówka i baranek, tygrys i hipopotamek, myszki, dziki oraz bobry, wszyscy mówią ci dzień dobry! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):Mrówka, krówka i baranek, tygrys i hipopotamek, myszki, dziki oraz bobry, wszyscy mówią ci dzień dobry! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :cool2: Cześć kochana:hand: drzalka napisał(a):hejhejo bedziecie na dniach boksa ? :multi: Za daleko:p Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Heloł:loveu: Teraz trafiłam do właściwego blogaska i drapię Medorka za drugim uszkiem :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hej Madziu tak krótko mnie nie było i 15 stron do nadrabiania co wy robicie plotkary jedne:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Hello:multi: :multi: :multi: :multi: Hejo:hand: Basia_Sz napisał(a):Heloł:loveu: Teraz trafiłam do właściwego blogaska i drapię Medorka za drugim uszkiem :evil_lol: Buhahahha:evil_lol: :evil_lol: To podrapie go teraz z drugiej strony:evil_lol: Witamy:loveu: evaxon napisał(a):cesc Madziula :p Cześć Ewula:p :p :p Kitka20 napisał(a):Hej Madziu tak krótko mnie nie było i 15 stron do nadrabiania co wy robicie plotkary jedne:evil_lol: To one, to one, te gaduły:eviltong: :eviltong: ;) Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 My zaraz zmykamy na spacer, bo aż żal w domu w taką pogodę siedzieć :bigcool::bigcool: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witajcie! Prawda, dzisiaj piękny dzionek i wszystko mi sie udaje:eviltong: Ja już po cwiczeniach Zeuska. I jak tam wasze spacerkowanie???;) Podrap Medorkowego pana i poliż od Zeusa i Azy!:p Pozdrawiam Quote
Recommended Posts