Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Medorki :multi:
My się właśnie wybieramy na kolejny spacerek :p
A my własnie wróciliśmy;)
[quote name='leemonca']cześć Medorki!!! mamy zepsute humorki, bo nie mogę powklejać zdjatek hakerkowych :pissed:
Ojj to nie dobrze:shake: Zaraz sprawdzę, może Ci się jednak udało :razz:
[quote name='majoka']heloł Medorki, męczycie moją siostrę Dilerkę???:mad:

Niedługo wystawa karnonoska, moze wpadniecie?
To ja jestem jej ofiarą:placz: :placz: :diabloti:
A kiedy:cool3: :cool3: :cool3:
[quote name='gosikf & dogs']Witajcie!

Prawda, dzisiaj piękny dzionek i wszystko mi sie udaje:eviltong:
Ja już po cwiczeniach Zeuska.
I jak tam wasze spacerkowanie???;)

Podrap Medorkowego pana i poliż od Zeusa i Azy!:p
Pozdrawiam
Witamy w naszym blogasku;) :multi: :multi: Spacerkowanie bardzo, bardzo udane:eviltong:

Mam go lizać:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziś ściągnęłam z Medzia dwa kleszcze jeszcze nie wbite:roll: Teraz po każdym dłuższym i dalszym spacerku go wyczesuje:razz: Cholerne kleszcze, ale ponoć jest już jakaś szczepionka przeciwko babeszjozie:roll:
Idę fikać po Waszych galeryjkach:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Dziś ściągnęłam z Medzia dwa kleszcze jeszcze nie wbite:roll: Teraz po każdym dłuższym i dalszym spacerku go wyczesuje:razz: Cholerne kleszcze, ale ponoć jest już jakaś szczepionka przeciwko babeszjozie:roll:
Idę fikać po Waszych galeryjkach:evil_lol:

Madziu, ja swoim cały podaje "advantix", (raz w miesiącu) i do tej pory nie bylo żadnego kleszcza, nawet po nas nie łaziły. wiem, ze bywają jakieś zmutowane pajączki, że są psy uczulone na wydzieliny kleszczy.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Madziu, ja swoim cały podaje "advantix", (raz w miesiącu) i do tej pory nie bylo żadnego kleszcza, nawet po nas nie łaziły. wiem, ze bywają jakieś zmutowane pajączki, że są psy uczulone na wydzieliny kleszczy.

My stosujemy obroże Preventic. W Tamtym roku używaliśmy Frontline, ale nie byliśmy zadowoleni.
Vectra napisał(a):
cześć gaduło dogowariacka :diabloti:

Cześć Ty moja wspaniała, skromna, wstydliwa i małomówna dogociółko:loveu: :loveu: :diabloti:

Muszę Wam coś powiedzieć, bo moje kochane kundliszcze mnie dziś zszokowało:crazyeye: :loveu: :loveu: Na Medora sarny działaja bardziej niż płachta na dzika:cool1: Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy ja już tu dziś byłam ....czy jeszcze nie:razz:
w razie czego to się witam ....i melduje że poczytam jutro bo teraz przeglądam blożki i gadam na GG:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy ja już tu dziś byłam ....czy jeszcze nie:razz:
w razie czego to się witam ....i melduje że poczytam jutro bo teraz przeglądam blożki i gadam na GG:evil_lol:

Aleś Ty Alu kaczi:razz: :razz: Kocham cię za to robaczku:loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']To takie "Dialogi na cztery nogi":evil_lol: .
Buhahahhhaha:evil_lol: Czasami ze śmiechu ląduje na cztery... :evil_lol:

Zmuszeni jesteśmy już powiedzieć dobranoc:hand: Bo nas hołota wygania:shake: :shake: :mad:
No t mówimy

dobranoc
:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

My stosujemy obroże Preventic. W Tamtym roku używaliśmy Frontline, ale nie byliśmy zadowoleni.

Cześć Ty moja wspaniała, skromna, wstydliwa i małomówna dogociółko:loveu: :loveu: :diabloti:

Muszę Wam coś powiedzieć, bo moje kochane kundliszcze mnie dziś zszokowało:crazyeye: :loveu: :loveu: Na Medora sarny działaja bardziej niż płachta na dzika:cool1: Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Co za posłuch - niesamowite!!!! Gratuluje super kochanego paszcurka!!!!

Posted

Boszsze, jakiego Ty masz wychowanego psa!!!!:crazyeye:Zazdraszczam...

Posted

Czesc MAdzia ! Czyzbyscie w naszym lasku byli?
Mmmm,kurka wodna ja sie zaharowuje na ogrodzie i marze o spokojnym spacerku do lasku z naszymi psami.
Na dodatek ktos mi psa znow podkarmia koscmi drobiowymi i Fidel zle sie czuje ,wymiotuje...Wladek powiedzial,ze kamere zalozy,zeby tego "dobrego czlowieka" od kosci dorwac:mad:

Posted

[quote name='caroolcia']Co za posłuch - niesamowite!!!! Gratuluje super kochanego paszcurka!!!!
Sama byłam w szoku;) :p Witamy:p
[quote name='Alicjarydzewska']:pskoro mnie tak koffasz to wpadam powiedzieć ...Dzień dobry:multi::multi::multi:
Ojj Alu kocham Cię bardzo mocno:loveu: :loveu: Przyjdziesz mi za to powiedzieć 'dobranoc':razz: ;)
[quote name='evaxon']witaj MAdziorka:loveu: wstawaj szkoda dnia:evil_lol:
Już wstałam:grins: Cześć Ewulku:cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć mamcia

czy ktoś pamięta kiedy tutaj były po raz ostatni fotki?:cool3:
Witaj córuniu:multi: :multi:
Zdjęcia, no były, paręęęę stron temu;) :evil_lol: A takpoważnie, to wszystko przez ten aparat:mad: :mad:
[quote name='AlKil']Boszsze, jakiego Ty masz wychowanego psa!!!!:crazyeye:Zazdraszczam...
No, zdarza mu się zachowywać, jak wychowanemu psu;) :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Iza i Fidel']Czesc MAdzia ! Czyzbyscie w naszym lasku byli?
Mmmm,kurka wodna ja sie zaharowuje na ogrodzie i marze o spokojnym spacerku do lasku z naszymi psami.
Na dodatek ktos mi psa znow podkarmia koscmi drobiowymi i Fidel zle sie czuje ,wymiotuje...Wladek powiedzial,ze kamere zalozy,zeby tego "dobrego czlowieka" od kosci dorwac:mad:
Nie, byliśmy w takim lasku, jak się jedzie na Chojnów:cool3: :cool3: :cool3:
Jejku, musicie uwarzać na Fidela:shake: