Paula Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cześć Medorki :multi: My się właśnie wybieramy na kolejny spacerek :p Quote
leemonca Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 cześć Medorki!!! mamy zepsute humorki, bo nie mogę powklejać zdjatek hakerkowych :pissed: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 heloł Medorki, męczycie moją siostrę Dilerkę???:mad: Niedługo wystawa karnonoska, moze wpadniecie? Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Medorki :multi: My się właśnie wybieramy na kolejny spacerek :p A my własnie wróciliśmy;) [quote name='leemonca']cześć Medorki!!! mamy zepsute humorki, bo nie mogę powklejać zdjatek hakerkowych :pissed: Ojj to nie dobrze:shake: Zaraz sprawdzę, może Ci się jednak udało :razz: [quote name='majoka']heloł Medorki, męczycie moją siostrę Dilerkę???:mad: Niedługo wystawa karnonoska, moze wpadniecie? To ja jestem jej ofiarą:placz: :placz: :diabloti: A kiedy:cool3: :cool3: :cool3: [quote name='gosikf & dogs']Witajcie! Prawda, dzisiaj piękny dzionek i wszystko mi sie udaje:eviltong: Ja już po cwiczeniach Zeuska. I jak tam wasze spacerkowanie???;) Podrap Medorkowego pana i poliż od Zeusa i Azy!:p Pozdrawiam Witamy w naszym blogasku;) :multi: :multi: Spacerkowanie bardzo, bardzo udane:eviltong: Mam go lizać:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziś ściągnęłam z Medzia dwa kleszcze jeszcze nie wbite:roll: Teraz po każdym dłuższym i dalszym spacerku go wyczesuje:razz: Cholerne kleszcze, ale ponoć jest już jakaś szczepionka przeciwko babeszjozie:roll: Idę fikać po Waszych galeryjkach:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 madzia i medor napisał(a): Dziś ściągnęłam z Medzia dwa kleszcze jeszcze nie wbite:roll: Teraz po każdym dłuższym i dalszym spacerku go wyczesuje:razz: Cholerne kleszcze, ale ponoć jest już jakaś szczepionka przeciwko babeszjozie:roll: Idę fikać po Waszych galeryjkach:evil_lol: Madziu, ja swoim cały podaje "advantix", (raz w miesiącu) i do tej pory nie bylo żadnego kleszcza, nawet po nas nie łaziły. wiem, ze bywają jakieś zmutowane pajączki, że są psy uczulone na wydzieliny kleszczy. Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Madziu, ja swoim cały podaje "advantix", (raz w miesiącu) i do tej pory nie bylo żadnego kleszcza, nawet po nas nie łaziły. wiem, ze bywają jakieś zmutowane pajączki, że są psy uczulone na wydzieliny kleszczy. My stosujemy obroże Preventic. W Tamtym roku używaliśmy Frontline, ale nie byliśmy zadowoleni. Vectra napisał(a):cześć gaduło dogowariacka :diabloti: Cześć Ty moja wspaniała, skromna, wstydliwa i małomówna dogociółko:loveu: :loveu: :diabloti: Muszę Wam coś powiedzieć, bo moje kochane kundliszcze mnie dziś zszokowało:crazyeye: :loveu: :loveu: Na Medora sarny działaja bardziej niż płachta na dzika:cool1: Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 dealer napisał(a):czes ofiaro moja ty kochana:loveu: Wróciła sadystka:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Jak Ci mój kochany robaczku pisanie idzie:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jak ja lubię te Wasze dialogi...;) Ja tyż je koffam :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy ja już tu dziś byłam ....czy jeszcze nie:razz: w razie czego to się witam ....i melduje że poczytam jutro bo teraz przeglądam blożki i gadam na GG:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja tyż je koffam :loveu: :loveu: To takie "Dialogi na cztery nogi":evil_lol: . Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy ja już tu dziś byłam ....czy jeszcze nie:razz: w razie czego to się witam ....i melduje że poczytam jutro bo teraz przeglądam blożki i gadam na GG:evil_lol: Aleś Ty Alu kaczi:razz: :razz: Kocham cię za to robaczku:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']To takie "Dialogi na cztery nogi":evil_lol: . Buhahahhhaha:evil_lol: Czasami ze śmiechu ląduje na cztery... :evil_lol: Zmuszeni jesteśmy już powiedzieć dobranoc:hand: Bo nas hołota wygania:shake: :shake: :mad: No t mówimy dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Buziaki i mizianko na noc:loveu: . Ej, chyba tylko mizianko dla psiaków... Quote
caroolcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):My stosujemy obroże Preventic. W Tamtym roku używaliśmy Frontline, ale nie byliśmy zadowoleni. Cześć Ty moja wspaniała, skromna, wstydliwa i małomówna dogociółko:loveu: :loveu: :diabloti: Muszę Wam coś powiedzieć, bo moje kochane kundliszcze mnie dziś zszokowało:crazyeye: :loveu: :loveu: Na Medora sarny działaja bardziej niż płachta na dzika:cool1: Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co za posłuch - niesamowite!!!! Gratuluje super kochanego paszcurka!!!! Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :pskoro mnie tak koffasz to wpadam powiedzieć ...Dzień dobry:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 witaj MAdziorka:loveu: wstawaj szkoda dnia:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 cześć mamcia czy ktoś pamięta kiedy tutaj były po raz ostatni fotki?:cool3: Quote
AlKil Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a): Muszę Wam coś powiedzieć, bo moje kochane kundliszcze mnie dziś zszokowało:crazyeye: :loveu: :loveu: Na Medora sarny działaja bardziej niż płachta na dzika:cool1: Idziemy laskiem, ja sobie ślicznie podśpiewuje:cool3: a tu nagle jedna, a potem druga sarna nam wybiega:crazyeye: Medor oczywiście w długą za nimi, a ja ,,Wróc" (tak o sobie palnęłam odruchowo) patrzam, a ten stanął, a kolejne trzy sarenki wybiegają, przywołałam go do mnie i przyszedł:multi: :loveu: (Z wielkim bólem serca rzecz jasbna:evil_lol: ) Normalnie mnie zszokował:loveu: Koffam tego prosiaczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boszsze, jakiego Ty masz wychowanego psa!!!!:crazyeye:Zazdraszczam... Quote
Iza i Fidel Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czesc MAdzia ! Czyzbyscie w naszym lasku byli? Mmmm,kurka wodna ja sie zaharowuje na ogrodzie i marze o spokojnym spacerku do lasku z naszymi psami. Na dodatek ktos mi psa znow podkarmia koscmi drobiowymi i Fidel zle sie czuje ,wymiotuje...Wladek powiedzial,ze kamere zalozy,zeby tego "dobrego czlowieka" od kosci dorwac:mad: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 zaniemoglam wczoraj ......ale jestem znowu i dzien dobry cieplutkie mowie:loveu: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='caroolcia']Co za posłuch - niesamowite!!!! Gratuluje super kochanego paszcurka!!!! Sama byłam w szoku;) :p Witamy:p [quote name='Alicjarydzewska']:pskoro mnie tak koffasz to wpadam powiedzieć ...Dzień dobry:multi::multi::multi: Ojj Alu kocham Cię bardzo mocno:loveu: :loveu: Przyjdziesz mi za to powiedzieć 'dobranoc':razz: ;) [quote name='evaxon']witaj MAdziorka:loveu: wstawaj szkoda dnia:evil_lol: Już wstałam:grins: Cześć Ewulku:cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Imbir1']cześć mamcia czy ktoś pamięta kiedy tutaj były po raz ostatni fotki?:cool3: Witaj córuniu:multi: :multi: Zdjęcia, no były, paręęęę stron temu;) :evil_lol: A takpoważnie, to wszystko przez ten aparat:mad: :mad: [quote name='AlKil']Boszsze, jakiego Ty masz wychowanego psa!!!!:crazyeye:Zazdraszczam... No, zdarza mu się zachowywać, jak wychowanemu psu;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Iza i Fidel']Czesc MAdzia ! Czyzbyscie w naszym lasku byli? Mmmm,kurka wodna ja sie zaharowuje na ogrodzie i marze o spokojnym spacerku do lasku z naszymi psami. Na dodatek ktos mi psa znow podkarmia koscmi drobiowymi i Fidel zle sie czuje ,wymiotuje...Wladek powiedzial,ze kamere zalozy,zeby tego "dobrego czlowieka" od kosci dorwac:mad: Nie, byliśmy w takim lasku, jak się jedzie na Chojnów:cool3: :cool3: :cool3: Jejku, musicie uwarzać na Fidela:shake: Quote
Recommended Posts