Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):a i owszem:) ale jakie piekne zombi:diabloti: Niewątpię:cool1: Kocham Cię robaczku:loveu: :loveu: dealer napisał(a):wlacz turbo:) Włączone :razz: A teraz jazdaa...:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 KKKurde do kibla wyjść nie można bo stukacie i stukacie ......... Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):Bycie zombi jest kaczi...:diabloti: niewidzialnym byc jest passe:diabloti: Nie znasz się:obrazic:Za to pokażę ci język, o masz:eviltong: :eviltong: evaxon napisał(a)::evil_lol: czes odchudzic doopke:evil_lol: Ewka, ja Cię proszę po dobroci:mad: To, że jesteś dresiarą ala kark, to ni nie znaczy:cool1: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):KKKurde do kibla wyjść nie można bo stukacie i stukacie ......... myyyy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to tyyyyy:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Vectra']KKKurde do kibla wyjść nie można bo stukacie i stukacie ......... Stukać... klawiaturę, rzecz przyjemna:diabloti: Zgorszę się przy Was:diabloti: Byuhahahahha:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 oddam Dilerowa w "dobre" rece po odbior zapraszam do mojej galerii:razz: Quote
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):myyyy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to tyyyyy:diabloti: to ONI tak :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='evaxon']oddam Dilerowa w "dobre" rece po odbior zapraszam do mojej galerii:razz: Ja ją przygarnę, pokocham jak swoje:loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='evaxon']oddam Dilerowa w "dobre" rece po odbior zapraszam do mojej galerii:razz: nie stac ICH....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja ją przygarnę, pokocham jak swoje:loveu: :loveu: moja Madzia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):myyyy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to tyyyyy:diabloti: Przyganiał kocioł garnkowi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):to ONI tak :diabloti: Którzy to:razz: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Vectra napisał(a):to ONI tak :diabloti: ha wiedzialam!!! co dzien powtarzam ze ONI tu sa! Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):moja Madzia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie JA Twoja, tylko TY moja, no przecie to ja Cię przygarniam:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Przyganiał kocioł garnkowi:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Którzy to:razz: no ONI ...nie widzisz ICH....sa wszedzie... Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja ją przygarnę, pokocham jak swoje:loveu: :loveu: ni ewiesz co piszesz:evil_lol: ale dzieki ci dobra kobieto:multi: dealer napisał(a):nie stac ICH....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: za darmo cie oddam:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie JA Twoja, tylko TY moja, no przecie to ja Cię przygarniam:diabloti: KKKocham cie misiu:loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):ni ewiesz co piszesz:evil_lol: ale dzieki ci dobra kobieto:multi: za darmo cie oddam:diabloti: Nie stac ICH na moje utrzymanie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):ni ewiesz co piszesz:evil_lol: ale dzieki ci dobra kobieto:multi: Nigdy nie wiem, Ameryki tym nie odkryłaś:evil_lol: dealer napisał(a):KKKocham cie misiu:loveu: :loveu: Aj loviuvivu tu:loveu: dealer napisał(a):Nie stac ICH na moje utrzymanie:loveu: :loveu: :loveu: Nie chwal się, bo do reklamacji oddam:cool1: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nigdy nie wiem, Ameryki tym nie odkryłaś:evil_lol: Aj loviuvivu tu:loveu: Nie chwal się, bo do reklamacji oddam:cool1: ja nie podlegam reklamacji..jestem bezblednym modelem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):ja nie podlegam reklamacji..jestem bezblednym modelem:loveu: :loveu: :loveu: A sprzątasz Ty, gotujesz, zmywasz etc:cool1: Bo jak nie, to na czarnym targu sprzedam:diabloti: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):A sprzątasz Ty, gotujesz, zmywasz etc:cool1: Bo jak nie, to na czarnym targu sprzedam:diabloti: jaaaaa:crazyeye: to mi sprzataja, gotuja, zmywaja hold oddaja....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):jaaaaa:crazyeye: to mi sprzataja, gotuja, zmywaja hold oddaja....:loveu: :loveu: :loveu: :mdleje::evil_lol::evil_lol: Idę się do Kamci blogaska zrelaksować, tam tak różowo... :loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::evil_lol::evil_lol: Idę się do Kamci blogaska zrelaksować, tam tak różowo... :loveu: nie idz! w imie dogomaniakow rozkazuje ci sstoj!!!:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dealer napisał(a):nie idz! w imie dogomaniakow rozkazuje ci sstoj!!!:diabloti: :diabloti: Zapóźno:cool1: Byłam:cool1: Czuje się zrelaksiona:cool3: I tak mi teraz błogo... :loveu: Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Zapóźno:cool1: Byłam:cool1: Czuje się zrelaksiona:cool3: I tak mi teraz błogo... :loveu: ide spoczac.....rano o swicie musze sie zdaje Bartusia gdzies wyprawic...cos mi napomknal dzis to jest wczoraj....albo mi sie wydawalo...ze cos mowil..:cool3: Quote
Recommended Posts