Patikujek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Magdalenk witaj:multi: I mów kaj masz foty, bo mnie to już wnerwiać zaczyna ich brak:mad: Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 cze medorowo.... dopadło cie to co mnie?? :cool3::cool3: nie mam ochoty na nic... najchętniej ciepłabym robota i poszła do domu... kompek działa mi na nerwy... a na dogo siedze..... bo nie moge patrzeć na ten kurz na półkach po mojej nieobecności :evil_lol::evil_lol: więc gapie w monitor... ale od niechcenia :roll::roll: Quote
Medorowa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Gonitwa']No i dzie te fotki? Dawaj, nawet stare... [quote name='zuzolandia']No ja tez sie pytam gdzie fotyyyy??????? witaj Medorkowa ;-) buzioleeeeeeeeee psesylam ;-) [quote name='Alicja']:hmmmm: jeszcze szukasz tych foteczek :crazyeye: Cze Madziu Medorowo_Dinusiowa z samego raneczka:grins: [quote name='Imbirka']Cze Madzialeno:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']siemano Medowa:p [quote name='Patikujek']Magdalenk witaj:multi: I mów kaj masz foty, bo mnie to już wnerwiać zaczyna ich brak:mad: [quote name='tina_p']włąśnie, dawno nie było nic widać:) Cześć:loveu: Płytki z fotami poszukam pod wieczór - no chyba, ze gdzieś wybędę:grins::grins::diabloti: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Medorowa']Cześć:loveu: Płytki z fotami poszukam pod wieczór - no chyba, ze gdzieś wybędę:grins::grins::diabloti: o masz ............nie wybędaj :grins: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ty nos niy zbywej tak brutalnie maupo !!!!!!!!!!!!! foty dawaj !!!!!!! wez sie postarej choc trocha !!!!!!!! witankoooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 cze Medorowa Madziu z TYCH :grins: :multi::loveu: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Alicja']o masz ............nie wybędaj :grins: Dzisiaj już nie będę wybędać:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Ty nos niy zbywej tak brutalnie maupo !!!!!!!!!!!!! foty dawaj !!!!!!! wez sie postarej choc trocha !!!!!!!! witankoooooooooooo!!!!!!!!!!!!! :modla::modla:Ja sie całe życie staram:modla: :evil_lol: [quote name='Gonitwa']Heja banana;) :multi::multi: [quote name='Alicja']cze Medorowa Madziu z TYCH :grins: :multi::loveu: :multi::loveu::loveu::loveu: Miałam mieć jazdę na ósmą rano - wstałam tak wcześnie - a tu dostaję esemesa ,,śpij smacznie, bo muszę zrobić koło ..." teraz, teraz mi to pisze, kiedy ja już dawno nie śpie:mdleje::mdleje:Aaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: Chyba idę spać:roll: Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jak to spac:-otaki piekny poranek a ty spac chcesz??? oguplas chyba..cho na kawkie i serniczek:loveu: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 agbar napisał(a):jak to spac:-otaki piekny poranek a ty spac chcesz??? oguplas chyba..cho na kawkie i serniczek:loveu: Piękny poranek:crazyeye:Gdzie:evil_lol: No jak kawa i serniczek to zostaję:loveu::loveu: Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Medorowa napisał(a):Piękny poranek:crazyeye:Gdzie:evil_lol: No jak kawa i serniczek to zostaję:loveu::loveu: jak to gdzie? gdzie ja tam i piekne poranki:loveu: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 agbar napisał(a):jak to gdzie? gdzie ja tam i piekne poranki:loveu: mhmm:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
Kiłi Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Medorowa napisał(a):Piękny poranek:crazyeye:Gdzie:evil_lol: No właśnie gdzie...:nonono2: Hejo Madzialenko o ZłotymRyjcu:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Medorowa napisał(a): Miałam mieć jazdę na ósmą rano - wstałam tak wcześnie - a tu dostaję esemesa ,,śpij smacznie, bo muszę zrobić koło ..." teraz, teraz mi to pisze, kiedy ja już dawno nie śpie:mdleje::mdleje:Aaaaaaaaaaaaaaa:mdleje: Chyba idę spać:roll: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: o 8 rano to bym nie zdazyla ruszyc a juz bym wypadek spowodowala:grin: dober Madź:multi: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 doberek Medorowo.... ja już mam lepsze samopoczucie... byłam w schronie ... i zobaczyłam... że ja mam naprawde cudowne zycie :roll: Quote
Jagoda1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witaj, a tak w ogóle to jeździłaś dzisiaj, czy jeszcze reperuje...? Pogoda w sam raz na trening..:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Kiłi']No właśnie gdzie...:nonono2: Hejo Madzialenko o ZłotymRyjcu:loveu::diabloti: :niewiem::niewiem: Witanko:Cool!::loveu: [quote name='evaxon']:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: o 8 rano to bym nie zdazyla ruszyc a juz bym wypadek spowodowala:grin: dober Madź:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha ha dlaczego w to nie wątpię;) [quote name='clockwork']doberek Medorowo.... ja już mam lepsze samopoczucie... byłam w schronie ... i zobaczyłam... że ja mam naprawde cudowne zycie :roll: :roll::roll::roll: No właśnie, często narzekamy na, tak naprawdę, błahostki, podczas, gdy inne stworzenia, zarówno te ludzkie jak i zwierzęce, mają prawdziwe problemy - cierpienia, ale człowiek, to już chyba taki gatunek, że nigdy mu się nie dogodzi:roll: [quote name='Klaudia :-)']witanko Medorki :multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witaj, a tak w ogóle to jeździłaś dzisiaj, czy jeszcze reperuje...? Pogoda w sam raz na trening..:evil_lol: No:grins:Jeździłam i padał grad:cool1::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Medorowa'] :roll::roll::roll: No właśnie, często narzekamy na, tak naprawdę, błahostki, podczas, gdy inne stworzenia, zarówno te ludzkie jak i zwierzęce, mają prawdziwe problemy - cierpienia, ale człowiek, to już chyba taki gatunek, że nigdy mu się nie dogodzi:roll: ja tam nie narzekam.... są tacy co mi dogadzają.............. :eviltong::eviltong::eviltong: hahaha... a tak wogóle... BRY WIECZÓR!!!!! czemu jak jeździłaś to ten z góry gradem w ciebie rzucał??? :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :evil_lol::evil_lol: posty mi sie klonują :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdzialeno Klocusiowa ...zapij ...masz czkawkę :evil_lol: cze Medorowo :p Quote
Recommended Posts