Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']czekamy ............ nadal czekamy .............:roll: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='caroolcia']wpadam i pędze dalej :grins: uważaj z tym wpadaniem :roll: Quote
caroolcia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']uważaj z tym wpadaniem :roll: yyyy no postaram się zabezpieczyć .... może tak? Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='caroolcia']yyyy no postaram się zabezpieczyć .... może tak? pamietaj ze nigdy nie wiesz kiedy pęknie:diabloti: witanoko Madź:multi: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Gonitwa']A kawy jak nie było tak nie ma.... nie narzekaj ino czekaj :evil_lol::evil_lol: jak mówiła że bedzie kawa to..................................... .............................................................................................................. mówiła :diabloti: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']nie narzekaj ino czekaj :evil_lol::evil_lol: jak mówiła że bedzie kawa to..................................... .............................................................................................................. mówiła :diabloti: taaaa ponoc obiecać to nie grzech ;)......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 hehe to troche poczekacie :evil_lol::evil_lol: Witaj Quote
Paula Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Taa, mówiła też, że poszuka cd z fotkami, poodpisuje na posty, pożyczy aparat :mad: wyśle swój do naprawy :grin: przeleci dogociółki :eviltong: ;) Cześć Madzia :grins: To na górze pisała ta druga, zła strona mojego ja :evil_lol: tak naprawdę jestem nieśmiała, grzeczna i miła i w ogóle kochana :loveu: :diabloti: Jak zdrówko Modorkowe? Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 doberek ..mówie szeptem boś pewnie niewyspana ;) Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Paula_']Taa, mówiła też, że poszuka cd z fotkami, poodpisuje na posty, pożyczy aparat :mad: wyśle swój do naprawy :grin: przeleci dogociółki :eviltong: ;) jak mówiła to................ mówiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteście człowieki małej wiary... ja tam wierze z medorkową :roll: przeca nie mogłaby se ot tak mówić .... cześć medorowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już cie obudzono to przyszłam nahałasować Quote
Imbirka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Helloł.... matka, wstawaj, dzień nastał:cool3::cool3::cool3::cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wyjątek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dzieńdooooooberek :D Pobudeczka!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Ciiiiiiiii.... :roll::roll: Głowa mnie boli:roll:ałłaaaa... Ja to wszystko w tym tygodniu nadrobię, co obiecałam:modla: Na dobry początek kaff:diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :Cool!::Cool!: medorówna mnie nie zawiodła... kawa jest :razz::razz: pierwszy krok poczyniony .... tera czekam na to przelecenie bo: aparata nie musisz jak dla mnie pożyczać swojego nie musisz słać do naprawy zdjęcia niekoniecznieINO PRZELEĆ MNIE!!! :B-fly::B-fly: Quote
Medorowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 DORRAG napisał(a):Doberek :p :multi::multi::multi: clockwork napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :Cool!::Cool!: medorówna mnie nie zawiodła... kawa jest :razz::razz: pierwszy krok poczyniony .... tera czekam na to przelecenie bo: aparata nie musisz jak dla mnie pożyczać swojego nie musisz słać do naprawy zdjęcia niekoniecznieINO PRZELEĆ MNIE!!! :B-fly::B-fly: Jak bum cyk cyk poszczam siem:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przelecem ciem, jak bum cyk cyk (co ja z tymbuncykowaniem:hmmmm:) A teraz idę se lulać:cool1: dobrianooc:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 medorkowa... lece do ciebie... z wyrazami współczucia :placz::placz: życie ze złamanym paznokciem to nie życie... a z dwoma... APOKALIPSA!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):medorkowa... lece do ciebie... z wyrazami współczucia :placz::placz: życie ze złamanym paznokciem to nie życie... a z dwoma... APOKALIPSA!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti: :obrazic::obrazic: Jeszcze będziesz chciała, żebym Cię przeleciała:obrazic: :diabloti: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Medorowa napisał(a)::obrazic::obrazic: Jeszcze będziesz chciała, żebym Cię przeleciała:obrazic: :diabloti: no przeca ja ci całym serduchem współczuwam:roll:... a ty do mnie w te słowa :placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 czesc Madziu :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gdzie te foty:angryy::diabloti: Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Madzialena... Ty się ostatnio strasznie opuszczasz:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts