Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='basia2202']witaj Madzioszko :loveu: dawno mnie tu nie było.. w związku z czym... przyszedł czas.. co bym CIę nawiedziła :diabloti::diabloti::diabloti: cmokale w nochale!! :evil_lol: Witamy całusińskich ;):p [quote name='Alicja']u nas weci czipują :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Madzia :multi::multi::multi:gdzies poszla z tymi psami :razz: NO właśnie:multi: Jezdem cały czas:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, jak było na spacerze, zdjęcia są...? Yyyy, ten tego, to był tylko spacerek podwórkowy;):evil_lol: [quote name='evaxon']buahahahahahhahha:grin: :obrazic::obrazic: [quote name='caroolcia']ui was weci cipują??? o rany jacyś dziwni :-o Madzia szuka efkowych kurek :p Szukam, szukam i znaleźć nie mogę:niewiem::niewiem: Aaaaaaa:mdleje: Jak ja mam się pozbyć tego lenia - już go nie cem:shake: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 medorowa... kajś ty... przeca jesteś "madzia medorowa jest dostępny" :cool1: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']medorowa... kajś ty... przeca jesteś "madzia medorowa jest dostępny" :cool1: No tu jezdem, tu jezdem:sweetCyb::sweetCyb: Chyba se gdzieś pójdem, ino gdzie:hmmmm::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Medorowa napisał(a):No tu jezdem, tu jezdem:sweetCyb::sweetCyb: Chyba se gdzieś pójdem, ino gdzie:hmmmm::diabloti: :sweetCyb::sweetCyb: :hmmmm: :siara::siara: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: Madzia... poka ptaszka :cool1: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: :siara: Madzia ...a taka ladna dziewczynka byłaś :razz: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Medorowa napisał(a): Szukam, szukam i znaleźć nie mogę:niewiem::niewiem: Może nie umiesz właściwie cipać :hmmmm: :grins: evaxon napisał(a):dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: Efcia bądź dobrą dziewczynką i nie wciskaj medorowej swojego ptaszka :roll: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']ooo... jesteś :diabloti: Oooo jestem:diabloti: [quote name='evaxon']dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: Kapuś:obrazic::obrazic: [quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb: :hmmmm: :siara::siara: :roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='clockwork']Madzia... poka ptaszka :cool1: Nie pokazem bom się wstydzem:oops::oops: [quote name='Alicja']:siara: Madzia ...a taka ladna dziewczynka byłaś :razz: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 caroolcia napisał(a):Może nie umiesz właściwie cipać :hmmmm: :grins: Efcia bądź dobrą dziewczynką i nie wciskaj medorowej swojego ptaszka :roll: :evil_lol: Buhahaahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oplułam monitor:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 caroolcia napisał(a): Efcia bądź dobrą dziewczynką i nie wciskaj medorowej swojego ptaszka :roll: :evil_lol: kiedy to nie moj ptaszek :roll::roll::roll: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 evaxon napisał(a):kiedy to nie moj ptaszek :roll::roll::roll: to czyjego ptaszka masz w domu :crazyeye: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 caroolcia napisał(a):to czyjego ptaszka masz w domu :crazyeye: TZta ptaszka trzymam w domu:diabloti: oddaje mu na weekend jak sie widzimy..:diabloti: :grin: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 evaxon napisał(a):TZta ptaszka trzymam w domu:diabloti: oddaje mu na weekend jak sie widzimy..:diabloti: a to bardzo rozsadnie - dobrze ze tak dbasz o tego ptaszka :p Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']TZta ptaszka trzymam w domu:diabloti: oddaje mu na weekend jak sie widzimy..:diabloti: :grin: fajnie tak :roll::roll: tylko po co sie z nim spotykasz jeszcze :roll::roll: pogadać se możesz z nami :roll::roll: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']kiedy to nie moj ptaszek :roll::roll::roll: o masz ...znowu nie wiem czyj TO PTASZEK :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']o masz ...znowu nie wiem czyj TO PTASZEK :diabloti::diabloti::diabloti: TeZeta od evaxon ;) ino czasem pożycza medorowej :hmmmm: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']a to bardzo rozsadnie - dobrze ze tak dbasz o tego ptaszka :p :p dbam o to zeby do "rąk" innej nie trafil przez przypadek hahaha [quote name='clockwork']fajnie tak :roll::roll: :cool1:nom tylko po co sie z nim spotykasz jeszcze :roll::roll: czasami sie przydaje:diabloti: pogadać se możesz z nami :roll::roll: no w sumie:roll::roll::roll: [quote name='Alicja']o masz ...znowu nie wiem czyj TO PTASZEK :diabloti::diabloti::diabloti: :grin: zalezy ktory:evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']TeZeta od evaxon ;) ino czasem pożycza medorowej :hmmmm: Pożycza, chyba wciska Madzia nie prosiła a Efcia z buciorami i ptakiem przydreptała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']TeZeta od evaxon ;) ino czasem pożycza medorowej :hmmmm: zgodnie z zasada co w rodzinie to nie zginie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']TeZeta od evaxon ;) ino czasem pożycza medorowej :hmmmm: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:aa no taaa .....ale że jak ...tak na spółkę ...raz tu raz tam ...no to się ptaszek :hmmmm: nalata :roll: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:aa no taaa .....ale że jak ...tak na spółkę ...raz tu raz tam ...no to się ptaszek :hmmmm: nalata :roll: poki ma sile niech lata:diabloti: byle nie do gniazdek jakis kolezanek :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']Pożycza, chyba wciska Madzia nie prosiła a Efcia z buciorami i ptakiem przydreptała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:aa no taaa .....ale że jak ...tak na spółkę ...raz tu raz tam ...no to się ptaszek :hmmmm: nalata :roll: :evil_lol::evil_lol: bedzie płacz i lament jak zrobi KAPUT :roll: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']poki ma sile niech lata:diabloti: byle nie do gniazdek jakis kolezanek :evil_lol: :hmmmm: ale wiesz jak moja babcia mówiła ......życz ...będzie Ci życzone :roll: Quote
Recommended Posts