Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 evaxon napisał(a):tak Medowa tak ... :glaszcze: biedna dziewczynka:shake: :loveu::loveu::loveu: Alicja napisał(a)::siara: :siara: :siara: :eviltong: Idę sobie do przyjaciółki na noc - ha ha, już nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam takie wypady:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']:loveu::loveu::loveu: :eviltong: Idę sobie do przyjaciółki na noc - ha ha, już nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam takie wypady:evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:z koleżanką .....w nocy ....:hmmmm: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']:loveu::loveu::loveu: :eviltong: Idę sobie do przyjaciółki na noc - ha ha, już nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam takie wypady:evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: APOKALIPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgadłam... bedzie piwo bedzie jazda :evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że psijaciółka ma necika :razz::razz: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] bedzie piwo bedzie jazda :evil_lol::evil_lol: :lol::lol:chyba nie chce myslec o tej jezdzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='evaxon']:lol::lol:chyba nie chce myslec o tej jezdzie:evil_lol::razz::razz::razz::razz:jazda bez trzymanki ;) Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: APOKALIPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgadłam... bedzie piwo bedzie jazda :evil_lol: mam nadzieje że psijaciółka ma necika :razz::razz: hahahaha do przyjaciolki na noc :cool3::cool3: Magdaleno witam Cie jakos chyba czas jej srubki dokrecic i czesci wymienic bo te szwankuja :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: APOKALIPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgadłam... bedzie piwo bedzie jazda :evil_lol: mam nadzieje że psijaciółka ma necika :razz::razz: hahahaha do przyjaciolki na noc :cool3::cool3: Magdaleno witam Cie jakos chyba czas jej srubki dokrecic i czesci wymienic bo te szwankuja :evil_lol::evil_lol: kurka pod dwoilo mnie Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='teqquila']hahahaha do przyjaciolki na noc :cool3::cool3: Magdaleno witam Cie jakos chyba czas jej srubki dokrecic i czesci wymienic bo te szwankuja :evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']hahahaha do przyjaciolki na noc :cool3::cool3: Magdaleno witam Cie jakos chyba czas jej srubki dokrecic i czesci wymienic bo te szwankuja :evil_lol::evil_lol: kurka pod dwoilo mnie :hmmmm: prawie jak moja pościel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...podwójna ić pospiewać do Zuzolandii ;) Quote
Vectra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 witaj moja optymistyczna , kochająca życie i szwendająca po koleżankach siostro :diabloti: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja spiewam tylko po :knajpa::drink1::drinking: tutaj sa dowody ze mnie po dwoilo a twej poscieli nie sprawdze raczej :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 zaluj Medorkowa zes na karaoke niy prziszla no aleee....... kto po wsi chodzi swojej dooopie szkodzi ..... hhehehehhheheheheheheheheheehhhe Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :hand: cze śpiąca u przyjaciółki :grins:...bez neta :diabloti: Quote
Imbirka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 helloł:multi::multi::multi::multi:..... a ja ileś stron temu wyczytałam, ze szukasz jakiejś płyty ze zdjęciami:cool3::cool3::cool3::cool3: i co znalazła się?? Quote
caroolcia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Medorkowa czy ja mam się tu z Tobą przywitać, czy u Efci :hmmmm: Quote
Medorowa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 KCWas:loveu::loveu: Później poodpisuję;) Dzięki, że jesteście:Rose: Quote
e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ho ho ho Madzialaena zapiła chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='evaxon']ho ho ho Madzialaena zapiła chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: coś takiego jak Medorowa zamajaczyło mi na GG :razz:...więc chyba żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Medorowa']KCWas:loveu::loveu: Później poodpisuję;) Dzięki, że jesteście:Rose: o masz... jaka sentymentalna sie zrobiła :razz::razz: dawa tu odpisywać.. gdzie zaś polazła :mad::mad::shake::shake::shake: Quote
teqquila Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Magdaleno na gie gie siedzisz a na blozka swego nie przyjdziesz Witaj Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']o masz... jaka sentymentalna sie zrobiła :razz::razz: dawa tu odpisywać.. gdzie zaś polazła :mad::mad::shake::shake::shake: [quote name='teqquila']Magdaleno na gie gie siedzisz a na blozka swego nie przyjdziesz Witaj bo Ona nas olała ......:eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak jak TU cze Medorowa :grins: Quote
Medorowa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Nie olała, nie olała:obrazic: Ale wczoraj cały czas pojawiało mi się -server ... coś tam coś tam- a w ogóle cały net mi muliły, a gg co chwilę się wieszało, no więc poszłam spać:grins: Dziś już jestem z kawusią, zapraszam wszystkich - tylko weźcie ze sobą swój cukier;):loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Medorowa']Nie olała, nie olała:obrazic: Ale wczoraj cały czas pojawiało mi się -server ... coś tam coś tam- a w ogóle cały net mi muliły, a gg co chwilę się wieszało, no więc poszłam spać:grins: Dziś już jestem z kawusią, zapraszam wszystkich - tylko weźcie ze sobą swój cukier;):loveu::evil_lol::evil_lol: wziełam cuksy z mojego blogaska :p zajrzyj do Kitki ...posłałam ci już kiedyś linka:razz: [SIZE=2]:cool1:i kaj ta kawa .....:hmmmm: ta dzisiejsza młodzież najpierw zaprasza a potem ....znika :cool1:... pewno zaś kaś na ploty wdepła :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Medorowa']Nie olała, nie olała:obrazic: Ale wczoraj cały czas pojawiało mi się -server ... coś tam coś tam- a w ogóle cały net mi muliły, a gg co chwilę się wieszało, no więc poszłam spać:grins: Dziś już jestem z kawusią, zapraszam wszystkich - tylko weźcie ze sobą swój cukier;):loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] ....zaje2bista EMOTA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kaffy dalij ni ma :diabloti: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']....zaje2bista EMOTA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kaffy dalij ni ma :diabloti: czekamy ............ Quote
Recommended Posts