clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']poki ma sile niech lata:diabloti: byle nie do gniazdek jakis kolezanek :evil_lol: buuuuuhahahhhahhah...tyś jest tednak wpożo dziołcha :loveu: ale tego ptaszka nie pożyczasz tej tipsiarze o imieniu Siłownia?? :razz::razz: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork'] bedzie płacz i lament jak zrobi KAPUT :roll: nie mow tak:placz: [quote name='Alicja'] :hmmmm: ale wiesz jak moja babcia mówiła ......życz ...będzie Ci życzone :roll: twoja babcia mowila tez.... "ze jak sie zajaczkowi ogonek posoli to dzidziusia przyniesie" buahahhaa [quote name='clockwork'] buuuuuhahahhhahhah...tyś jest tednak wpożo dziołcha :loveu: ale tego ptaszka nie pożyczasz tej tipsiarze o imieniu Siłownia?? :razz::razz: :evil_lol::loveu: :crazyeye: no to wlasnie przed nia zabieram go do siebie na tydzien :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Wy se ptaszkujcie, dzielcie sie i róbta co chceta, ja później dołączę, bo idę sobie na piwko:loveu::loveu: Quote
teqquila Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witaj Magdaleno :evil_lol::evil_lol: no i tutaj tyz takie rozmowy o ptokach :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 kurcze, nie wiem jak się tutaj powinnam z wami przywitać:cool3: cip, cip? czy ćwir, ćwir? po ptasiemu jeszcze nie umiem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']nie mow tak:placz: ha ha ....boisz się :razz:że zrobi kaput .... twoja babcia mowila tez.... "ze jak sie zajaczkowi ogonek posoli to dzidziusia przyniesie" hi hi no mówiła i teraz wiem czemu u nas w rodzinie tak mało dzieci :razz:kto by do lasu nosil sól :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::loveu: :crazyeye: no to wlasnie przed nia zabieram go do siebie na tydzien :evil_lol: oj nie daj TZta pannie Siłowni ;) [quote name='Medorowa']Wy se ptaszkujcie, dzielcie sie i róbta co chceta, ja później dołączę, bo idę sobie na piwko:loveu::loveu: mam piwelko ....dołącz ...;) [quote name='teqquila']Witaj Magdaleno :evil_lol::evil_lol: no i tutaj tyz takie rozmowy o ptokach :evil_lol: to się nazywa :hmmmm: ornitologia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Bosh tutaj też same zboczuchy i dwuznaczne posty... hejo;) Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Alicja napisał(a): mam piwelko ....dołącz ...;) a ja nie mam dzisijiaj pifka :placz: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Magdaleno :evil_lol::evil_lol: no i tutaj tyz takie rozmowy o ptokach :evil_lol: Ptoki fajne zwierzęta:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Imbirka']kurcze, nie wiem jak się tutaj powinnam z wami przywitać:cool3: cip, cip? czy ćwir, ćwir? po ptasiemu jeszcze nie umiem:diabloti::diabloti::diabloti: Trza sie dokształcać:evil_lol::loveu: [quote name='teqquila']mi sie wydaje ze cip cip :evil_lol: UzasaDnj:cool1: [quote name='Alicja'] mam piwelko ....dołącz ...;) to się nazywa :hmmmm: ornitologia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A masz jecze:cool3::cool3::cool3: No chyba właśnie tak:hmmmm: [quote name='Gonitwa']Bosh tutaj też same zboczuchy i dwuznaczne posty... hejo;) Że niby gdzie:-o:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 caroolcia napisał(a):a ja nie mam dzisijiaj pifka :placz: Współczuję:evil_lol: Vectra napisał(a):cześć siostra , tęskniłaś ? :diabloti: Przełokrutnie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']a ja nie mam dzisijiaj pifka :placz: :placz::placz::placz:ja mialam ale mi sie skończyło :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Vectra']coś mnie oszukujesz chyba :diabloti: GDzież bym śmiała śmieć:siara::siara::diabloti: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:ja mialam ale mi sie skończyło :diabloti: Trzeba było nie pić, to byś jeszcze miała:diabloti: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Medorowa'] Trzeba było nie pić, to byś jeszcze miała:diabloti: :placz::placz::placz:ale nie było Cie to z żalu wypilam :diabloti: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cześć gadułko :lol: Jak Ty tu wrócisz na 24, to ja już w ogóle wymięknę :mdleje: :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:ale nie było Cie to z żalu wypilam :diabloti: Trza było sesemeska napisać:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Paula_']Cześć gadułko :lol: Jak Ty tu wrócisz na 24, to ja już w ogóle wymięknę :mdleje: :evil_lol: ;) Kwestia przyzwyczajenia:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa']Trza było sesemeska napisać:diabloti::diabloti::diabloti: :roll:jak wyslać esesmanka ...kiedy numera nie mam :diabloti::diabloti::diabloti: :hand: dogobranoc Quote
zuzolandia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ZBOCZYNIOWO MAFIA NA DOGO!!! juz opanowala galerieee ;-) heheheeeeeeeehheheh witanko i cwiranko ;-) Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja']:roll:jak wyslać esesmanka ...kiedy numera nie mam :diabloti::diabloti::diabloti: :hand: dogobranoc Trza było sygnały dymne puszczać:roll::roll::roll::loveu: [quote name='zuzolandia']ZBOCZYNIOWO MAFIA NA DOGO!!! juz opanowala galerieee ;-) heheheeeeeeeehheheh witanko i cwiranko ;-) Witojta futrzaki:loveu::loveu: [quote name='evaxon']dzien-do-bry to-bie:diabloti::diabloti: Tobie również:loveu::loveu::loveu: Aaaaa idę z psami, bo się już kręcą, ale zaraz tu wrócę z kawusią:Cool!: Quote
e.v.a Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Medorowa napisał(a):T Aaaaa idę z psami, bo się już kręcą, ale zaraz tu wrócę z kawusią:Cool!: ale ze jak?? jak bączki czy na głowie sie kręcą??:roll::diabloti: Quote
Recommended Posts