Kiłi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale żeście się zaptaszyły:evil_lol::evil_lol: Jezdem po długiej nieobezności:diabloti: Cieszysz się Madziosławo?? Lecem dalej i chwilowo mówie Ci Pa!!:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='evaxon']ale ze jak?? jak bączki czy na głowie sie kręcą??:roll::diabloti: Yyyy, tak tak Effuniu:loveu::diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']To ja zaczekam, nie piję swojej...;) Choo, poczęstuję Cię;):loveu: [quote name='Alicja'].......howk Medorowa ;) :evil_lol:Hołk:diabloti: [quote name='Kiłi']Ale żeście się zaptaszyły:evil_lol::evil_lol: Jezdem po długiej nieobezności:diabloti: Cieszysz się Madziosławo?? Lecem dalej i chwilowo mówie Ci Pa!!:diabloti: To chwilowo odpowiem pa;):roll: [quote name='Kiłi']http://pl.youtube.com/watch?v=dye_ibjPY0g Ha ha:p:evil_lol: Jestem wkurzona:angryy::angryy: Miałam jechać z podejrzanym hmmmm:diabloti: do pracy, tzn. on miał pracować a ja sie miałam bawić i doopa blada:placz: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cześć mądra Madziu Medorowa...a do nas już sie nie zagląda?:mad::evil_lol: Wymiziaj tam Medorka:loveu: Quote
teqquila Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witajta Magdaleny :evil_lol::evil_lol: kurka tyz dzis nie mam piffka no i dobrze ze nie pojechalas :diabloti: Quote
Paulina. Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cukierek albo psikus :grins::grins::grins: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Medorowa'] Jestem wkurzona:angryy::angryy: Miałam jechać z podejrzanym hmmmm:diabloti: do pracy, tzn. on miał pracować a ja sie miałam bawić i doopa blada:placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no jak to tak chcialaś z podejrzanym jechać ...no nie ...i nie bojałaś się :razz: Quote
basia2202 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: Medorowaaa.. dawaaj cuksyyyy:diabloti: Quote
Paula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Medorowa napisał(a):Jestem wkurzona:angryy::angryy: Miałam jechać z podejrzanym hmmmm:diabloti: do pracy, tzn. on miał pracować a ja sie miałam bawić i doopa blada:placz: Gdzie go podejrzałaś :razz: :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Później podpisuję, a teraz mówię wszystkim DOBEREK:hand::loveu: Quote
Imbirka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witaj Madzialena:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :hand:.....witanko :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wieczór dziś dobry, miałam wolne :cool3: Witaj moja b. zaniedbana przez mamcię córciu :loveu: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 cześć :loveu: przyszłam bo podobno u Ciebe się ptakach gada? :razz::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='evaxon']a ze co sie stalo?:roll: chwil pare mnienie bylo a tu cos o cip.. ten tego gadaja:cool1: [quote name='Medorowa']A ze niby co/kto jeszcze:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też:scared::scared: No i chwil parę Cie nie było i Ci już nie powiem o jakich cipa_nie... mi chodzi:cool1::cool1:[quote name='evaxon']cip cip kurki [quote name='caroolcia']no włąśnie kurkowe cipują :p [quote name='caroolcia']ui was weci cipują??? o rany jacyś dziwni :-o Madzia szuka efkowych kurek :p[quote name='evaxon']dostepny??:hmmmm: haaa czyli to Madzia ma ptaszka a nie ja:diabloti: [quote name='clockwork']Madzia... poka ptaszka :cool1: [quote name='Alicja']:siara: Madzia ...a taka ladna dziewczynka byłaś :razz: [quote name='caroolcia']Może nie umiesz właściwie cipać :hmmmm: :grins: Efcia bądź dobrą dziewczynką i nie wciskaj medorowej swojego ptaszka :roll: :evil_lol: Gadają.......... Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Medorowa napisał(a):Oooo jestem:diabloti: Kapuś:obrazic::obrazic: :roll::roll::roll::evil_lol: Nie pokazem bom się wstydzem:oops::oops: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):kiedy to nie moj ptaszek :roll::roll::roll: evaxon napisał(a):TZta ptaszka trzymam w domu:diabloti: oddaje mu na weekend jak sie widzimy..:diabloti: caroolcia napisał(a):a to bardzo rozsadnie - dobrze ze tak dbasz o tego ptaszka :p Rinuś- gadają;) Quote
e.v.a Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ejj ejj mnie w to nie mieszajcie :roll::roll::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts