Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Medorowa napisał(a):Idę spać:cool1:;) :crazyeye: ............................:hmmmm: Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Napisał Medorowa Idę spać:cool1:;-) dobranoc..:roll::roll: dogo zamula busy busy busy busy :angryy::angryy: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Medorowa :cool3: WSTAAWAAAAAAAJ!! :eviltong: :evil_lol: a poza tym to buziole :loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :hand: cze MEDOROWA :multi: czekałam u Cia pod drzwiami 15 minutek :razz:...nie otwierałaś :shake:...ale Dinuś mnie wpuścił :grins: Quote
Medorowa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye: ............................:hmmmm: No już nie śpiem;):evil_lol: clockwork napisał(a):dobranoc..:roll: dogo zamula busy busy busy busy :angryy: Ja już chyba straciłam cierpliwość:angryy: Witaj:multi::loveu: basia2202 napisał(a):Medorowa :cool3: WSTAAWAAAAAAAJ!! :eviltong: :evil_lol: a poza tym to buziole :loveu: Wstanięta:lol!: Również przesyłam cmokasy:p Alicja napisał(a)::hand: cze MEDOROWA :multi: czekałam u Cia pod drzwiami 15 minutek :razz:...nie otwierałaś :shake:...ale Dinuś mnie wpuścił :grins: Dinuś Cię wpuścił:crazyeye: Przeca to krwiożercza bestia jest:evil_lol: Witaj Alu Alutnięta:loveu::loveu: Głooopie, głoooooopie dogo:angryy: Kiedy zacznie działać normalnie:niewiem: A w góle to doberek przy porannej kawusi i śniadanku - zaraz czmychamy na siq:roll: a zima za oknem:roll: Quote
Medorowa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Trochę letnich wspomnień:grins::diabloti: Moje serduszka:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :loveu::loveu::loveu:są ....są ....fotaski .... i jak tu ciepluśko :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:są ....są ....fotaski .... i jak tu ciepluśko :multi::multi::multi: Są, są i na pewno ich nie widzieliscie hahhaha:roll::loveu::loveu: Alu gg mi się zamuliło i się nie odmula:niewiem::niewiem: Mi. napisał(a):ja chce lato:placz::loveu: Ja też:roll::roll: Quote
Jagoda1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Zdjęcia:multi::lol:, aż się zrobiło ciepło i miło... Quote
Paula Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 O qrde, Medzik i Dinek :loveu: Cze Madzia :multi: Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Semka Magdalenko :evil_lol: widzialam zdjecioszki piekne i wakacyjne :multi: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 witanko Medorowa :multi::loveu::multi:co straszy Dinusiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Doberek wariatki i inne gady:loveu: Chciałam Wam powiedzieć, że KochamWasMisie:loveu::loveu::evil_lol: Achhh życie jest wspaniałe:bigcool::bigcool::bigcool::evil_lol: Buhahahha, wczoraj przeprowadzałam szkolenie;) psa policyjnego, buhahahhahaa, ale fajna bestia:loveu: kręciłam nim na gryzaku:loveu: I wykonywał różne komendy:loveu: I był taki przytulasek:loveu::loveu:Chyba zostanę policjantką:loveu::loveu: Quote
teqquila Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 hehe ty go czy on ciebe szkolil :evil_lol::evil_lol: tyz cie kochamy by ci milo bylo Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 heejjjjj:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dziewuszki:diabloti: Chyba zostanę policjantką:loveu::loveu: strach się bać:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek wariatki i inne gady:loveu: Chciałam Wam powiedzieć, że KochamWasMisie:loveu::loveu::evil_lol: Achhh życie jest wspaniałe:bigcool::bigcool::bigcool::evil_lol: Buhahahha, wczoraj przeprowadzałam szkolenie;) psa policyjnego, buhahahhahaa, ale fajna bestia:loveu: kręciłam nim na gryzaku:loveu: I wykonywał różne komendy:loveu: I był taki przytulasek:loveu::loveu:Chyba zostanę policjantką:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: ha ha ha ha aha ha aha aha ...........KCM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 medorowa... do tablicy :diabloti: :multi::multi::multi: heja Quote
zuzolandia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 heheheehehehehhe ale musisz sie oddelegowac na slask eheheheheh koniecznie !!!! my malo policjanotow momy heheheheheh witak Medorkowo ;-) dogo dzialoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 wow:crazyeye:.... jak zobaczyłam tutaj fotki to myślałam, ze pomyliłam galerie :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Witaj ma mać :loveu::loveu::loveu::p Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek wariatki i inne gady:loveu: Chciałam Wam powiedzieć, że KochamWasMisie:loveu::loveu::evil_lol: Achhh życie jest wspaniałe:bigcool::bigcool::bigcool::evil_lol: Buhahahha, wczoraj przeprowadzałam szkolenie;) psa policyjnego, buhahahhahaa, ale fajna bestia:loveu: kręciłam nim na gryzaku:loveu: I wykonywał różne komendy:loveu: I był taki przytulasek:loveu::loveu:Chyba zostanę policjantką:loveu::loveu: Czyli Szkoła Policyjna w Szczytnie? Super, będę Cię odwiedzać... Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Medorowa napisał(a):Chyba zostanę policjantką:loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye: idź do drogówki... BEDZIEMY miały duuużo kasy :diabloti: cześć Magdaleno w innych kręgach zwana medorową :evil_lol: dopchałam sie i tu :multi::multi: Quote
Recommended Posts