Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ja właśnie skończyłam pierwszą kawkę :roll::roll: Dopada mnie jakaś jesienna deprecha czy cu:niewiem: Dobrze, że niedługo zima:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Ja właśnie skończyłam pierwszą kawkę :roll::roll: Dopada mnie jakaś jesienna deprecha czy cu:niewiem: Dobrze, że niedługo zima:evil_lol: to rób 2 kaff bo ja juz zaczęłam pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: depreche jesienną pogoń precz;)...jeszcze trochę a będziemy liczyć baławany:diabloti:to dopiero powód do deprechy :cool3: na poprawe nastroju dałam Klocusia :loveu::loveu::loveu:na blogasku :grins: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a):Ja właśnie skończyłam pierwszą kawkę :roll::roll: Dopada mnie jakaś jesienna deprecha czy cu:niewiem: Dobrze, że niedługo zima:evil_lol: Ja mam jesienne przemęczenie:evil_lol:, wiosną mam przesilenie:diabloti:, a zimą zmęczenie:diabloti:, tylko lato toffam:loveu: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a):Ja właśnie skończyłam pierwszą kawkę :roll::roll: Dopada mnie jakaś jesienna deprecha czy cu:niewiem: Dobrze, że niedługo zima:evil_lol: a ja wlasnie zaczynam 1 kawe:cool1: a ty tak nawet nie mow ze niedlugo zima:roll: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']to rób 2 kaff bo ja juz zaczęłam pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: depreche jesienną pogoń precz;)...jeszcze trochę a będziemy liczyć baławany:diabloti:to dopiero powód do deprechy :cool3: na poprawe nastroju dałam Klocusia :loveu::loveu::loveu:na blogasku :grins: Już drugą:roll::hmmmm::hmmmm: No dobra:lol!: Próbuję ją odganiać, cały czas, ale ciężko jest:roll::roll: Ale ja jestem baba z jajami i się nie dam żadnym smutkom :mad: chyba:cool3::cool3: A foteczki już lecem łoglądać:grins::grins: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 bonita napisał(a):Ja mam jesienne przemęczenie:evil_lol:, wiosną mam przesilenie:diabloti:, a zimą zmęczenie:diabloti:, tylko lato toffam:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też cem lato, najchętniej to wyjechałabym sobie gdzieś daleko, gdzie jest ciepło, miło i przyjemnie:loveu::loveu::loveu: - mama zafundujesz córuni taki odstresowujący wypoczynek:diabloti: evaxon napisał(a):a ja wlasnie zaczynam 1 kawe:cool1: a ty tak nawet nie mow ze niedlugo zima:roll: No dobra, ale i tak niedługo zima:roll::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a): No dobra, ale i tak niedługo zima:roll::diabloti::diabloti::diabloti: :roll: jestes bardzo niedobra dziewczynka:shake: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 evaxon napisał(a)::roll: jestes bardzo niedobra dziewczynka:shake: :roll::roll::roll:Dlaczego tak myślisz:roll: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll:Dlaczego tak myślisz:roll: ja nie mysle.. ja to wiem:roll: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']ja nie mysle.. ja to wiem:roll: Buhahahahha Effciu, wiem:diabloti::diabloti: No skoro tak mówisz, to nie będę się kłócić:roll::roll: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahahha Effciu, wiem:diabloti::diabloti: No skoro tak mówisz, to nie będę się kłócić:roll::roll: i co takie zabawne to bylo? tak tak? rozsmieszylo cie?? ... Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']ja nie mysle.. ja to wiem:roll: :hmmmm: Effuniu ..nie musialaś się przyznawać ze nie myślisz :glaszcze:...:evil_lol::evil_lol: a co Ty na to Madziu zeby 3 kaff wypić :grins: Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :multi: Cześć Madziu z jajami :evil_lol: ;) Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']i co takie zabawne to bylo? tak tak? rozsmieszylo cie?? ... taak:grins::grins: [quote name='Alicja']:hmmmm: Effuniu ..nie musialaś się przyznawać ze nie myślisz :glaszcze:...:evil_lol::evil_lol: a co Ty na to Madziu zeby 3 kaff wypić :grins: :evil_lol: Wypiłam już dzisiaj cztery:oops: Ale piffko możemy wypić:evil_lol:;) [quote name='Paula_']:multi: Cześć Madziu z jajami :evil_lol: ;) :oops::oops::oops:Cześć:loveu: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Doberek Madzialeno, jak tam? dzisiaj już lepiej?:cool3::loveu: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):Doberek Madzialeno, jak tam? dzisiaj już lepiej?:cool3::loveu: :loveu::loveu::loveu:Szczerze córcia, to nic się nie zmieniło, jedynie moje nastawienie psychiczne:loveu: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Szczerze córcia, to nic się nie zmieniło, jedynie moje nastawienie psychiczne:loveu: w takim razie to jest już 3/4 sukcesu,od naszej psychiki naprawdę wiele zależy... dasz radę i zasypiesz ten dół :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a):w takim razie to jest już 3/4 sukcesu,od naszej psychiki naprawdę wiele zależy... dasz radę i zasypiesz ten dół :loveu::loveu::loveu::loveu: Wiem:roll::roll::roll: I taką mam nadzieję, to kwestia czasu, a wszystko wróci do normy, ba będzie jeszcze piękniej;) Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Medorowa napisał(a):Wiem:roll::roll::roll: I taką mam nadzieję, to kwestia czasu, a wszystko wróci do normy, ba będzie jeszcze piękniej;) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: bedzie dobrze Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Imbirka napisał(a)::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: bedzie dobrze ;)Nie ma innego wyjścia:roll::roll::roll: Quote
Gonitwa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No i dzie te fotki? Dawaj, nawet stare... Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No ja tez sie pytam gdzie fotyyyy??????? witaj Medorkowa ;-) buzioleeeeeeeeee psesylam ;-) Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :hmmmm: jeszcze szukasz tych foteczek :crazyeye: Cze Madziu Medorowo_Dinusiowa z samego raneczka:grins: Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cze Madzialeno:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts