Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):medorkowa... lece do ciebie... z wyrazami współczucia :placz::placz: życie ze złamanym paznokciem to nie życie... a z dwoma... APOKALIPSA!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooo a tej zaś sie paznokieć złamał ....:hmmmm: przeca miała kiedyś w opisie na GG że ZŁAMAŁA ....a jak z troski spytałam CO:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to siem dowiedziałam ze sie założyła o skrzynkę piwa i ...przegrała :eviltong::eviltong::eviltong:... weź Medorowa poobcinaj te pazury ...na co Tobie One :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino się łamią i łamią ... Witanko bo bym zapomniała ....:p Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 nie powiem ci juz wiecej czesc bo nie odpowiadasz:obrazic: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):no przeca ja ci całym serduchem współczuwam:roll:... a ty do mnie w te słowa :placz::placz::placz: :oops::oops::oops:O ja gooopie, nieczułe bydle :roll: evaxon napisał(a):czesc Madziu :):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gdzie te foty:angryy::diabloti: Server too busy:grins::grins: Cud, że mnie w ogóle tu wpuściło:bigcool: Imbirka napisał(a):Madzialena... Ty się ostatnio strasznie opuszczasz:cool3::cool3::cool3::cool3: Bo ggooopie dgm mnie nie lubi:shake: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooo a tej zaś sie paznokieć złamał ....:hmmmm: przeca miała kiedyś w opisie na GG że ZŁAMAŁA ....a jak z troski spytałam CO:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to siem dowiedziałam ze sie założyła o skrzynkę piwa i ...przegrała :eviltong::eviltong::eviltong:... weź Medorowa poobcinaj te pazury ...na co Tobie One :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino się łamią i łamią ... Witanko bo bym zapomniała ....:p Ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale teraz zrobiłam to dla siebie i dooopa, znowu połamane:placz::p:p:p evaxon napisał(a):nie powiem ci juz wiecej czesc bo nie odpowiadasz:obrazic: Może być Witam:grins: Jejku, w końcu, w końcu udało mi się do Was dostać:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Medorowa napisał(a): Jejku, w końcu, w końcu udało mi się do Was dostać:evil_lol::loveu::loveu::loveu: ty juz nie udawaj ze sie cieszysz:cool1: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziarka :loveu: :loveu:wiTAj:loveu: evaxon napisał(a):ty juz nie udawaj ze sie cieszysz:cool1: No dobra:roll::roll:Już nie będę:roll: :loveu: AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash:głupi dogomuł:snipersm::bad-word: Muszę Się zrelaksować; idę posprzątać:grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Medorowa napisał(a):AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash:głupi dogomuł:snipersm::bad-word: Muszę Się zrelaksować; idę posprzątać:grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak posprzątasz :p...wpadnij do mnie :roll:...jakoś ostatnio nie mam serca do takich robótek :hmmmm: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć Madzia :multi: Cho, jeszcze pół godziny śmigania :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 cze Madzia!! witam sie cze Madzia żegnam sie :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Medorkowoooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Odwiedzam Ciem Bo Dogo Dzialoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Buziole Przesylom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
teqquila Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Madzianka a u mnie tyz posprzatasz ?? Witanko:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :multi::multi::multi:Witanko Medorowa :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dogo jesttttttttttttttttttttttt a ciem ni maaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Alicja napisał(a):jak posprzątasz :p...wpadnij do mnie :roll:...jakoś ostatnio nie mam serca do takich robótek :hmmmm: Łee trzeba było mówić, jak nie było dogo:evil_lol::evil_lol: Za to sobie piknie mieszkanko posprzatałam:grins: Co prawda jeszcze nie całe, ale jutro zamierzam to nadrobić:grins: Paula_ napisał(a):Cześć Madzia :multi: Cho, jeszcze pół godziny śmigania :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:Witaj:loveu::multi: clockwork napisał(a):cze Madzia!! witam sie cze Madzia żegnam sie :evil_lol::evil_lol: Witam Ciem Chlorówna;):cool1: zuzolandia napisał(a):Medorkowoooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Odwiedzam Ciem Bo Dogo Dzialoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Buziole Przesylom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzioło, dzioło:Cool!: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 teqquila napisał(a):Madzianka a u mnie tyz posprzatasz ?? Witanko:evil_lol: A ile płacisz:cool1::cool1: evaxon napisał(a):Madzianela dogo wróciło :loveu: Wiem:loveu::loveu::loveu::multi: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:Witanko Medorowa :loveu: Hejo Alu:loveu::loveu: zuzolandia napisał(a):dogo jesttttttttttttttttttttttt a ciem ni maaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Jezdem:Cool!::Cool!: Aaaa, no i po co to dogo wróciło:roll::roll: Teraz znowu nie będę robić nic innego, jak siedzieć i klikać, i klikać, i klikać, no .... i klikać:cool1::loveu: Quote
Imbirka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witaj:multi::multi::multi::multi: przyszłam obejrzeć te fotki o których mówiłaś, ze wstawiłaś a nadal ich nie ma:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::roll: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Imbirka napisał(a):Witaj:multi::multi::multi::multi: przyszłam obejrzeć te fotki o których mówiłaś, ze wstawiłaś a nadal ich nie ma:cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::roll: Wstawiłam jedną fotkę w rodzinnym wątku:diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 to daj link do niej, bo cuś mi się nie chce wierzyć:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Imbirka napisał(a):to daj link do niej, bo cuś mi się nie chce wierzyć:cool3::diabloti: Buuu, nie karz mi przekopywać tych wszystkich stron:roll::roll::roll:;) mia_mia napisał(a):witam ekipe :p :multi::multi: Doberek z rańca:razz::razz::razz: Ja już od piątej nie mogę spać:mdleje: Bosshhhhh, przydałby mi się jakis wyjazd do ciepłych krajów, co bym do reszty w depreche nie popadła - jest ktoś chętny zafundować mi taką odstresowującą wycieczkę:razz::razz: Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :multi::multi::multi:Witanko Medorkowa Magdaleno z Tych :loveu: Quote
Imbirka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Medorowa napisał(a):Buuu, nie karz mi przekopywać tych wszystkich stron:roll::roll::roll:;) Leniuch :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: cześć:loveu: Quote
Medorowa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:Witanko Medorkowa Magdaleno z Tych :loveu: :loveu::loveu::loveu: Imbirka napisał(a):Leniuch :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: cześć:loveu: :oops: Heej:loveu::loveu: Idę spać:cool1:;) Quote
Recommended Posts