Paula Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :D Madzialena sie zatchła :evil_lol: ;) Cześć Madzia :multi: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wez sie cukru Klockowo ;-) ehehheheh witanko MEDORKOWOOO !!!! Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']ja tam nie narzekam.... są tacy co mi dogadzają.............. :eviltong::eviltong::eviltong: hahaha... a tak wogóle... BRY WIECZÓR!!!!! czemu jak jeździłaś to ten z góry gradem w ciebie rzucał??? :evil_lol::evil_lol: Którzy to, którzy:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brrryy:grins::grins::grins::grins: Nie wiem:niewiem: może mnie nie lubi:hmmmm: [quote name='clockwork']BRY WIECZÓR!!!!! mówiłam :roll: No bry bry:lol!: Przecież mówię:roll: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']BRY WIECZÓR!!!!! mówiłam :roll: :roll::stupid::roll: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: posty mi sie klonują :evil_lol::evil_lol: :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdzialeno Klocusiowa ...zapij ...masz czkawkę :evil_lol: cze Medorowo :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witanko:multi: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Paula_ napisał(a)::D Madzialena sie zatchła :evil_lol: ;) Cześć Madzia :multi: :multi::multi::multi::multi: zuzolandia napisał(a):wez sie cukru Klockowo ;-) ehehheheh witanko MEDORKOWOOO !!!! :hand::hand::hand::hand: A ja zaraz gdzieś idę, a nie powiem Wam gdzie:grins::lol!::lol!::lol!: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witanko paskudo:multi::loveu::multi: cze Madziu Medorowa no powiedz ...no ...gdzie idziesz :grins: gadaj żabulcu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Którzy to, którzy:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ONI :grins: znaczy nie wszyscy... nie nie :nono::nono: ino ci co chcą :roll::diabloti: [quote name='Medorowa'] A ja zaraz gdzieś idę, a nie powiem Wam gdzie:grins::lol!: są 2 opcje: na piwo na jazdy.....tak czy inaczej... APOKALIPSA!! :mdleje: dzieńdobry porannie medorkowa pójdźnięta :cool1: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'] są 2 opcje: na piwo na jazdy.....tak czy inaczej... APOKALIPSA!! :mdleje: Buhahahah :roflt: haj Madzia :multi: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Medorowa napisał(a)::multi::multi::multi::multi: :hand::hand::hand::hand: A ja zaraz gdzieś idę, a nie powiem Wam gdzie:grins::lol!::lol!::lol!: Powiesz, powiesz, nie wytrzymasz...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Medorowa napisał(a): A ja zaraz gdzieś idę, a nie powiem Wam gdzie:grins::lol!::lol!::lol!: nie musisz mowic... kazdy wie ze idziesz chlac:lol!: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja']Witanko paskudo:multi::loveu::multi: cze Madziu Medorowa no powiedz ...no ...gdzie idziesz :grins: gadaj żabulcu :diabloti::diabloti::diabloti: Nie powiem, nie powiem:lol!::lol!::evil_lol::loveu: [quote name='agbar']czesc sliwko robaczywko:loveu: Cze ag od bar:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']ONI :grins: znaczy nie wszyscy... nie nie :nono::nono: ino ci co chcą :roll::diabloti: są 2 opcje: na piwo na jazdy.....tak czy inaczej... APOKALIPSA!! :mdleje: dzieńdobry porannie medorkowa pójdźnięta :cool1: A dużo tych chętnych - może podesłałabyś mi paru:roll::roll::roll: Niet, nie powiem:nono: Tak czy inaczej masz rację:roll::roll::roll::diabloti: [quote name='caroolcia']Buhahahah :roflt: haj Madzia :multi: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Powiesz, powiesz, nie wytrzymasz...:evil_lol: Nie pwoiem:cool3: [quote name='evaxon']nie musisz mowic... kazdy wie ze idziesz chlac:lol!: :mdleje: Nie, jeszcze nie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Aaaaaaaa :mdleje: Doopa, doopa - jak nie wytrzymam, to Wam powiem:shake::shake: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Medorowa napisał(a): :mdleje: Nie, jeszcze nie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Aaaaaaaa :mdleje: Doopa, doopa - jak nie wytrzymam, to Wam powiem:shake::shake: nas nie musisz sciemniac :diabloti: no mowww Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']A dużo tych chętnych - może podesłałabyś mi paru:roll::roll::roll: oni chcą mie... nie ciebie :grins: ale popytam.... wśród tych co nie chcą mie Niet, nie powiem:nono: :razz::razz::razz: Tak czy inaczej masz rację:roll::roll::roll::diabloti: jakie to przykre... że zawsze mam racje... nudne to takie :cool1: :loveu: Nie pwoiem:cool3: PWOIedz :diabloti: :mdleje: Nie, jeszcze nie:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: JUSZ :cool3: Aaaaaaaa :mdleje: Doopa, doopa - jak nie wytrzymam, to Wam powiem:shake::shake: nie wytrzymałaś??? już??? :razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Medorowa napisał(a): Aaaaaaaa :mdleje: Doopa, doopa - jak nie wytrzymam, to Wam powiem:shake::shake: Czy juz jest d...., d....?:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Czy juz jest d...., d....?:evil_lol: ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... medorowa sie ukrywa :diabloti: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 teee malenka wiemy ze tu jestes:roll: powiedz wkoncu o co chodzi:diabloti: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... medorowa sie ukrywa :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...przed nami :hmmmm: ona tu teraz bedzie bywać incognito :cool1: Quote
Medorowa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mnie tu nie ma ...:ghost_2::ghost_2::ghost_2: :stupid: Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Mnie tu nie ma ...:ghost_2::ghost_2::ghost_2: :stupid: tak Medowa tak ... :glaszcze: biedna dziewczynka:shake: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']Mnie tu nie ma ...:ghost_2::ghost_2::ghost_2: :stupid: :siara: :siara: :siara: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 chciałam zapytać o medorową... ale już przeczytałam że jej tu nie ma :roll: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 oj MEDINA oj MEDINA ......ZNIKAJACA NAM DZIEWCZYNA ;-) heheheheheheh Quote
Recommended Posts