Imbirka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Medorowa, wracaj szybko do nas bo się zapijesz... a chętnie wypiłabym z Tobą:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Imbirka']Medorowa, wracaj szybko do nas bo się zapijesz... a chętnie wypiłabym z Tobą:diabloti::eviltong::evil_lol: :razz::razz::razz:jak Tyskie to i ja się przyłączę ....;) Quote
Imbirka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:jak Tyskie to i ja się przyłączę ....;) no ba.... pewnie, ze Tyskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Cześć leniu :grins: Aparata byś w końcu pożyczyła, a nie się opi ... jasz ciągle :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Imbirka']no ba.... pewnie, ze Tyskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TYSKIE ponad syskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Medorowa :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ulala... a medorowa nadal nas olewa... ma nas głeboko gdzieś... :mad: tyskie i tyskie ino... a my??? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']ulala... a medorowa nadal nas olewa... ma nas głeboko gdzieś... :mad: tyskie i tyskie ino... a my??? :diabloti: :hmmmm: jak tyskim olewa to pół biedy ....gorzej jak ciepłym m.... :cool1::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: jak tyskim olewa to pół biedy ....gorzej jak ciepłym m.... :cool1::eviltong::eviltong::eviltong: błehehehehe siemano Madzialeno Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:oops::oops::oops:...będę przelecana .......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakom obiecała tak i zrobiłam:loveu::loveu: [quote name='Patikujek']Magda co to ma być, czemu do szkoły nie chodzisz co?? Mam dla ciebie temat z chorób a technologii żywności(czy jakoś tak) ma Ola Medorowa ty śmierdzący na odległość leniu:mad: :oops: Wyślesz mi temacik na PW:razz:;) A w ogóle to cześć:loveu: [quote name='Imbirka']Medorowa, wracaj szybko do nas bo się zapijesz... a chętnie wypiłabym z Tobą:diabloti::eviltong::evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:jak Tyskie to i ja się przyłączę ....;) [quote name='Imbirka']no ba.... pewnie, ze Tyskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Paula_']Cześć leniu :grins: Aparata byś w końcu pożyczyła, a nie się opi ... jasz ciągle :evil_lol: ;) [quote name='Alicja'] TYSKIE ponad syskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Medorowa :multi::multi::multi: [quote name='clockwork']ulala... a medorowa nadal nas olewa... ma nas głeboko gdzieś... :mad: tyskie i tyskie ino... a my??? :diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: jak tyskim olewa to pół biedy ....gorzej jak ciepłym m.... :cool1::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='evaxon']błehehehehe siemano Madzialeno :mdleje: Czy Wy myślicie, że ja cały czas piję:nonono2::nonono2: Nie, czasami mam też inne zajęcia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie moi naj naj z naj najlepsiejszych:loveu::loveu::loveu: Muszę posprzątać, a mam lenia:roll: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa']:mdleje: Czy Wy myślicie, że ja cały czas piję:nonono2::nonono2: Nie, czasami mam też inne zajęcia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie moi naj naj z naj najlepsiejszych:loveu::loveu::loveu: Muszę posprzątać, a mam lenia:roll: nie wcale tak nie myslimy...........................:roflt::roflt::roflt: Madzialena pamietaj.... miłość Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ;)zostaw lenia .....i oć do NAS :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']nie wcale tak nie myslimy...........................:roflt::roflt::roflt: Madzialena pamietaj.... miłość KCM:loveu::loveu::loveu: Ale zajebisty różowy potfforek - prawie tak zajebisty jak Twój breloczek :roflt: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja'];)zostaw lenia .....i oć do NAS :loveu::loveu::loveu: Nie zostawię go, bo ja go lubię:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Medorowa napisał(a):KCM:loveu::loveu::loveu: Ale zajebisty różowy potfforek - prawie tak zajebisty jak Twój breloczek :roflt: :obrazic: co ty chcesz od mojego breloczka?:placz: Quote
Sebastian Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja'] TYSKIE ponad syskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Medorowa :multi::multi::multi: Co Tyskie, gdzie Tyskie??? ja też Tyskie!!!:eviltong: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa']:mdleje: Czy Wy myślicie, że ja cały czas piję:nonono2::nonono2: Nie, czasami mam też inne zajęcia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie moi naj naj z naj najlepsiejszych:loveu::loveu::loveu: Muszę posprzątać, a mam lenia:roll: to może sie napij :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
caroolcia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Madziu a ty jescze pifka dzisaj nie wypiłaś :crazyeye: choraś czy jak?? Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa']Nie zostawię go, bo ja go lubię:loveu::loveu: to oć z leniem ;):loveu: [quote name='Giovani']Co Tyskie, gdzie Tyskie??? ja też Tyskie!!!:eviltong: o wujaszek Giovani wpadl na Tyskie :evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Madziu, poczekaj do wieczora, wypijemy razem... Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']:obrazic: co ty chcesz od mojego breloczka?:placz: Nic, zupełnie nic:siara: :turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='Giovani']Co Tyskie, gdzie Tyskie??? ja też Tyskie!!!:eviltong: Witamy - kolejny miłośnik Tyskiego:evil_lol: [quote name='clockwork']to może sie napij :evil_lol: :diabloti: :shake::shake::shake:Brzydzę się alkoholem:cool1: [quote name='caroolcia']Madziu a ty jescze pifka dzisaj nie wypiłaś :crazyeye: choraś czy jak?? Ja nie piję codziennie:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']to oć z leniem ;):loveu: o wujaszek Giovani wpadl na Tyskie :evil_lol::evil_lol: To jezdem z leniem:grins::grins: [quote name='AgusiaTerierka']Madziu, poczekaj do wieczora, wypijemy razem... Ale ja nhaprawdę nie piję codziennie:placz::placz::placz: Ale skoro nalegasz:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Medorowa napisał(a):Nic, zupełnie nic:siara: :turn-l::turn-l::turn-l: haaaaaaaaaaaa.... zazdroscisz:eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa'] :shake::shake::shake:Brzydzę się alkoholem:cool1: więc lej go w pysk.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie są foty :roll: Ala i evaxon nauczyły mnie tego :hmmmm: noooooooo :hmmmm: lans...cośtam :roll: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='clockwork']więc lej go w pysk.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawidłowe jedyne i sluszne podejście ;) u mnie są foty :roll: Ala i evaxon nauczyły mnie tego :hmmmm: noooooooo :hmmmm: lans...cośtam :roll: taaak to my się uczyłyśmy tego u Madzialeny :grins: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']taaak to my się uczyłyśmy tego u Madzialeny :grins: potwierdzam:grins: Quote
Recommended Posts