Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']haaaaaaaaaaaa.... zazdroscisz:eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Nooo:roll::roll: [quote name='clockwork']więc lej go w pysk.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie są foty :roll: Ala i evaxon nauczyły mnie tego :hmmmm: noooooooo :hmmmm: lans...cośtam :roll: Skoro tak radzisz:diabloti::diabloti: Łokej, idę obejrzeć:loveu:Ale się polansowałaś:diabloti: [quote name='Alicja']taaak to my się uczyłyśmy tego u Madzialeny :grins: Trening czyni mistrza:diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']potwierdzam:grins: No dobra, przeca mówię, że wierzę:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 DOBRYWIECZOREK MEDORKOWO !!!!! fujjjjjjjjjjj TYSKIE LECH CZY WARKA tak samo niedobre ustrojstwo ;-) ,,,,,,,jestem niepijacym piffo psychoanalitykiem barowym.... podziwiam TYCH co wypijaja tego hektolitry bleeeeee hehheheheheheheeheh Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Werka']Brywiecór :hand: Bry:hand::hand::hand::loveu: [quote name='zuzolandia']DOBRYWIECZOREK MEDORKOWO !!!!! fujjjjjjjjjjj TYSKIE LECH CZY WARKA tak samo niedobre ustrojstwo ;-) ,,,,,,,jestem niepijacym piffo psychoanalitykiem barowym.... podziwiam TYCH co wypijaja tego hektolitry bleeeeee hehheheheheheheeheh :evil_lol: Ja też podziwiam, bo hektolitrów nie wypijam :oops::oops:Słaby mam łeb:roll: Ocipiało dogo:mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby tylko Dogo ocipiało :roll: Quote
AlKil Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Łohoho! Piwne tematy... zmykam stąd....:scared: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 a ze co sie stalo?:roll: chwil pare mnienie bylo a tu cos o cip.. ten tego gadaja:cool1: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby tylko Dogo ocipiało :roll: A ze niby co/kto jeszcze:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='AlKil']Łohoho! Piwne tematy... zmykam stąd....:scared: Ja też:scared::scared: [quote name='evaxon']a ze co sie stalo?:roll: chwil pare mnienie bylo a tu cos o cip.. ten tego gadaja:cool1: No i chwil parę Cie nie było i Ci już nie powiem o jakich cipa_nie... mi chodzi:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa'] No i chwil parę Cie nie było i Ci już nie powiem o jakich cipa_nie... mi chodzi:cool1::cool1: cip cip kurki Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Medorowa']A ze niby co/kto jeszcze:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio ....Pysia :grins: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio ....Pysia :grins: :hmmmm: No ja nie wiem, czy to tak ostatnio :evil_lol: ;) Ostatnio to dopiero zostało nazwane po imieniu :diabloti: ;) Cześć Medorkowa :multi: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='evaxon']cip cip kurki Kury nie robiią żadnego cip cip:stupid::stupid: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostatnio ....Pysia :grins: Ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']:hmmmm: No ja nie wiem, czy to tak ostatnio :evil_lol: ;) Ostatnio to dopiero zostało nazwane po imieniu :diabloti: ;) Cześć Medorkowa :multi: Śnięte słowa:diabloti::diabloti::evil_lol: A my już mówimy dobranoc:hand::hand: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Medorowa napisał(a):Kury nie robiią żadnego cip cip:stupid::stupid: :roll: ale kurkowa mowi ona mowi cip cip kurki cip cip Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale kurkowa mowi ona mowi cip cip kurki cip cip :hmmmm: a kurkowa to kto ..... Witanko Medorowa Madziu :grins: Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale kurkowa mowi ona mowi cip cip kurki cip cip :loveu::loveu::loveu:KCM goopoolu:evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: a kurkowa to kto ..... Witanko Medorowa Madziu :grins: Też się zastanawiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:multi: [quote name='DORRAG']Cześć Medorkowa:p Doberek:multi::multi: Lecę z psami na siku:multi::multi::multi:;) Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 evaxon napisał(a)::roll: ale kurkowa mowi ona mowi cip cip kurki cip cip no włąśnie kurkowe cipują :p Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu:KCM goopoolu:evil_lol: Lecę z psami na siku:multi::multi::multi:;) hyhyhy:evil_lol: a nie na pifoo:diabloti::evil_lol: caroolcia napisał(a):no włąśnie kurkowe cipują :p ty mnie jedna rozumiesz:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: siem Madzialena:multi: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 nie włączam sie w rozmowe o CZIPACH :diabloti: ale dziendoberkuje sie z moją ziomalką z Tych ... do tego imienniczką :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 witaj Madzioszko :loveu: dawno mnie tu nie było.. w związku z czym... przyszedł czas.. co bym CIę nawiedziła :diabloti::diabloti::diabloti: cmokale w nochale!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']no włąśnie kurkowe cipują :p u nas weci czipują :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Madzia :multi::multi::multi:gdzies poszla z tymi psami :razz: Quote
Jagoda1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witaj, jak było na spacerze, zdjęcia są...? Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, jak było na spacerze, zdjęcia są...? buahahahahahhahha:grin: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']u nas weci czipują :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Madzia :multi::multi::multi:gdzies poszla z tymi psami :razz: ui was weci cipują??? o rany jacyś dziwni :-o Madzia szuka efkowych kurek :p Quote
Medorowa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='caroolcia']no włąśnie kurkowe cipują :p Tak jak wspomniała Ala, u nas robią to weci:diabloti::diabloti: [quote name='evaxon']hyhyhy:evil_lol: a nie na pifoo:diabloti::evil_lol: ty mnie jedna rozumiesz:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: siem Madzialena:multi: Nie, nie piffo:placz:Nie piję codziennie :placz: Dobrze, że chociaż ona Cie rozumie:cool1::cool1::cool1::diabloti: Jołł:cool1::cool1: [quote name='clockwork']nie włączam sie w rozmowe o CZIPACH :diabloti: ale dziendoberkuje sie z moją ziomalką z Tych ... do tego imienniczką :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Dziendoberknę się i ja z Tobą:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts