clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti::diabloti:U Ciebie .....:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: to znaczy że byłaś u Gustlika Króla ....:diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT] bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti::diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='zuzolandia']bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti::diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ja :razz:...ale jo piechty by nie doszła :shake:.....a ta co mo NASZY auto :diabloti:to se do SVERIGE pojechała :placz::placz::placz: przida po jasnoku ;) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 to przidz ;-) a ta z autym niych juz wraco bo trza sie na przistanek umowic coby lopic Gustlika i ta jego sztaro frela ;-) blelel blelelelel Quote
gosikf & dogs Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 cze madzik, ja widzę, że ty sie do roboty rwiesz jak dziki osioł!:loveu: i znów muszę to powiedziec- aj lof ju:diabloti: ja cem byc... hmmm..:thinkerg: KURĄ DOMOWĄ!!!:biggrina::hand: Pozdrawianko!!! Quote
Paula Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Imbir1']Matka, co oni wszyscy tacy zdziwieni, przecie Twoje fotki już tutaj gdzieś były:cool3::cool3::cool3:[/quote] Taa, była fotka jednego oka Madzi :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Medorek dalej chory:-(:-( Wyniki krwi ma zajebiste, w tym tygodniu jedziemy na USG:kciuki: Więc dalej proszę wszystkich o trzymanie kciuków:oops:[/quote] :glaszcze: Trzymamy :kciuki: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='paula_z']Taa, była fotka jednego oka Madzi :evil_lol: [FONT=Arial]oczko ... tez taka dupeczka?? :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oczko ... tez taka dupeczka?? :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopeczka z 1 oczkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...................................:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 się tu wczorraj miło pożegnałam na dobranoc.... i nikto mnie nie zauważył :roll: czuję się.... zraniona wręcz na wskroś :placz::diabloti: dzisiaj się czule powitam.... może dziś mi kto odpowie...:cool3: siakaś właścicielka blogasa, czy jakoś tak :roll: :evil_lol: WITAJ ACH WITAJ MADZIULKU NASZ KOCHANY!! :loveu::loveu::loveu: miziamy i Cię i Twe piesy :Rose: dobra... teraz czekam na reakcję... :cool3: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa .....doberek ...:grins: idę krok w krok za Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witam, piękna Madziu Ciebie i Twoje stado... Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Rybka_39']Hej Medorki:*:multi: Doberek;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Medorowa ...oć na piffo :razz:[/FONT] A masz jecze:bigcool: [quote name='teqquila']tom ja tez lece :evil_lol::evil_lol: moge?? Uważaj na druty:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] no i co i dolecieć nie mogą :diabloti::diabloti::diabloti:a ja tam czekałam z browarkami :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Cekaj, cekaj, Twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona - zaraz przyjdę do Ciebie po browarka:loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti: [quote name='basia2202']przyszłyśmy z Zuzkową uściskać Was i powiedzieć dobranoc:loveu::loveu::loveu: To my również ściskamy i mówimy dzień dobry:loveu: [quote name='zuzolandia']a jo prziszla pedziec zem napruto;-) hehehehehehheheeheheheh Dziękuję za drogocenną informację:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:megagrin::turn-l::turn-l: a kaj zes sie dziolcha tak naprula?? :lying: u Ali??? [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti::diabloti:U Ciebie .....:eviltong::evil_lol::evil_lol::loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: to znaczy że byłaś u Gustlika Króla ....:diabloti:[/FONT] [quote name='zuzolandia']bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja :razz:...ale jo piechty by nie doszła :shake:.....a ta co mo NASZY auto :diabloti:to se do SVERIGE pojechała :placz: przida po jasnoku ;) [/FONT] [quote name='zuzolandia']to przidz ;-) a ta z autym niych juz wraco bo trza sie na przistanek umowic coby lopic Gustlika i ta jego sztaro frela ;-) blelel blelelelel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='gosikf & dogs']cze madzik, ja widzę, że ty sie do roboty rwiesz jak dziki osioł!:loveu: i znów muszę to powiedziec- aj lof ju:diabloti: ja cem byc... hmmm..:thinkerg: KURĄ DOMOWĄ!!!:biggrina::hand: Pozdrawianko!!! Ha ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:loveu: [quote name='paula_z']Taa, była fotka jednego oka Madzi :evil_lol: :glaszcze: Trzymamy :kciuki: Buhahahha, cóż za pamięć;):loveu::loveu: Cze:multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oczko ... tez taka dupeczka?? :cool3::cool3:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopeczka z 1 oczkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...................................:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Buhahahahah, wariatki:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']się tu wczorraj miło pożegnałam na dobranoc.... i nikto mnie nie zauważył :roll: czuję się.... zraniona wręcz na wskroś :placz::diabloti: dzisiaj się czule powitam.... może dziś mi kto odpowie...:cool3: siakaś właścicielka blogasa, czy jakoś tak :roll: :evil_lol: WITAJ ACH WITAJ MADZIULKU NASZ KOCHANY!! :loveu::loveu::loveu: miziamy i Cię i Twe piesy :Rose: dobra... teraz czekam na reakcję... :cool3: Doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek:grins: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa .....doberek ...:grins: idę krok w krok za Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Śledzita ją:evil_lol: Witaj Pani A.:loveu::loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Witam, piękna Madziu Ciebie i Twoje stado... Doberek Jagódko:multi::loveu: A ja mam dzisiaj jazdę - już mi się to znudziło:roll::roll: I pogoda taka do doopy:placz: Ale za to pyszną kawkę wypiłam:loveu: Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witaneczko Magdalene :) :evil_lol::evil_lol: przyszlam do Cie jak sie tylko obudzilam :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa .....doberek ...:grins: idę krok w krok za Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins: [quote name='madzia i medor']Doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek:grins: Śledzita ją:evil_lol: Witaj Pani A.:loveu::loveu: też Cię koffam Madzialenko :loveu::loveu::loveu: tak tak.. właśnie... ona mnie śledzi:diabloti: bendem się potem bajać i oglądąć za siebie :cool3: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='teqquila']Witaneczko Magdalene :) :evil_lol::evil_lol: przyszlam do Cie jak sie tylko obudzilam :evil_lol: Buhahahaha - koffasz mnie:evil_lol: [quote name='basia2202']Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins: też Cię koffam Madzialenko :loveu::loveu::loveu: tak tak.. właśnie... ona mnie śledzi:diabloti: bendem się potem bajać i oglądąć za siebie :cool3: :evil_lol: Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: A czujesz Ali oddech na pleckach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: A czujesz Ali oddech na pleckach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrr :cool3: :diabloti: Quote
teqquila Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Madzia to pytanie czy stwierdzenie :evil_lol: juz Ci wczoraj pisalam na gie gie :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins: [FONT=Arial]delikatnie stąpam ....:p[/FONT] też Cię koffam Madzialenko :loveu::loveu::loveu: tak tak.. właśnie... ona mnie śledzi:diabloti: bendem się potem bajać i oglądąć za siebie :cool3: :evil_lol:[FONT=Arial]ffcale nie sledzę ino szlak mi wydeptujesz ;) i nie bojaj ....nie bojaj nie dam tu fotaska ;)...[/FONT] [quote name='basia2202']brrrr :cool3: :diabloti: [FONT=Arial]:oops:ciepluśki oddech mam ...:grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Madziu.........pifffo wyjszło :oops::p[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ffcale nie sledzę ino szlak mi wydeptujesz ;) i nie bojaj ....nie bojaj nie dam tu fotaska ;)...[/FONT] [FONT=Arial]:oops:ciepluśki oddech mam ...:grins:[/FONT] krejzolka!! :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='basia2202']krejzolka!! :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....ale nie Jolka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: przykre wieści na Naszym Blogasku u Klocusia ......kompek is dead:placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Recommended Posts