Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti::diabloti:U Ciebie .....:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT]

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]:hmmmm: to znaczy że byłaś u Gustlika Króla ....:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o nie nie.... mnie tam nie bylo :shake::cool1:[/FONT]

bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti::diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti::diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]ja :razz:...ale jo piechty by nie doszła :shake:.....a ta co mo NASZY auto :diabloti:to se do SVERIGE pojechała :placz::placz::placz:
przida po jasnoku ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Imbir1']Matka, co oni wszyscy tacy zdziwieni, przecie Twoje fotki już tutaj gdzieś były:cool3::cool3::cool3:[/quote]
Taa, była fotka jednego oka Madzi :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Medorek dalej chory:-(:-(
Wyniki krwi ma zajebiste, w tym tygodniu jedziemy na USG:kciuki:
Więc dalej proszę wszystkich o trzymanie kciuków:oops:[/quote]
:glaszcze: Trzymamy :kciuki:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oczko ... tez taka dupeczka?? :cool3::cool3:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopeczka z 1 oczkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...................................:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

się tu wczorraj miło pożegnałam na dobranoc.... i nikto mnie nie zauważył :roll:
czuję się.... zraniona wręcz na wskroś :placz::diabloti:

dzisiaj się czule powitam.... może dziś mi kto odpowie...:cool3:
siakaś właścicielka blogasa, czy jakoś tak :roll: :evil_lol:

WITAJ ACH WITAJ MADZIULKU NASZ KOCHANY!! :loveu::loveu::loveu:
miziamy i Cię i Twe piesy :Rose:

dobra... teraz czekam na reakcję... :cool3:

Posted

[quote name='Rybka_39']Hej Medorki:*:multi:
Doberek;)
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Medorowa ...oć na piffo :razz:[/FONT]
A masz jecze:bigcool:
[quote name='teqquila']tom ja tez lece :evil_lol::evil_lol:
moge??
Uważaj na druty:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
no i co i dolecieć nie mogą :diabloti::diabloti::diabloti:a ja tam czekałam z browarkami :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]
Cekaj, cekaj, Twoja cierpliwość zostanie wynagrodzona - zaraz przyjdę do Ciebie po browarka:loveu::loveu::loveu::loveu:

:diabloti:
[quote name='basia2202']przyszłyśmy z Zuzkową uściskać Was i powiedzieć dobranoc:loveu::loveu::loveu:
To my również ściskamy i mówimy dzień dobry:loveu:
[quote name='zuzolandia']a jo prziszla pedziec zem napruto;-) hehehehehehheheeheheheh
Dziękuję za drogocenną informację:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:megagrin::turn-l::turn-l: a kaj zes sie dziolcha tak naprula?? :lying: u Ali??? [/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti::diabloti:U Ciebie .....:eviltong::evil_lol::evil_lol::loveu:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: to znaczy że byłaś u Gustlika Króla ....:diabloti:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']bosman byl i to styknylo do naprucio siem :diabloti: Ala mial przisc pomoc ale po cimoku lotac niy bydzie :diabloti: i sama ze wyzarla bosmanskie swiunstwo:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja :razz:...ale jo piechty by nie doszła :shake:.....a ta co mo NASZY auto :diabloti:to se do SVERIGE pojechała :placz:
przida po jasnoku ;)
[/FONT]

[quote name='zuzolandia']to przidz ;-) a ta z autym niych juz wraco bo trza sie na przistanek umowic coby lopic Gustlika i ta jego sztaro frela ;-) blelel blelelelel

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']cze madzik, ja widzę, że ty sie do roboty rwiesz jak dziki osioł!:loveu:

i znów muszę to powiedziec- aj lof ju:diabloti:

ja cem byc... hmmm..:thinkerg:

KURĄ DOMOWĄ!!!:biggrina::hand:

Pozdrawianko!!!
Ha ha ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj:loveu:
[quote name='paula_z']Taa, była fotka jednego oka Madzi :evil_lol:

:glaszcze: Trzymamy :kciuki:
Buhahahha, cóż za pamięć;):loveu::loveu:
Cze:multi:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oczko ... tez taka dupeczka?? :cool3::cool3:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopeczka z 1 oczkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...................................:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Buhahahahah, wariatki:loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']się tu wczorraj miło pożegnałam na dobranoc.... i nikto mnie nie zauważył :roll:
czuję się.... zraniona wręcz na wskroś :placz::diabloti:

dzisiaj się czule powitam.... może dziś mi kto odpowie...:cool3:
siakaś właścicielka blogasa, czy jakoś tak :roll: :evil_lol:

WITAJ ACH WITAJ MADZIULKU NASZ KOCHANY!! :loveu::loveu::loveu:
miziamy i Cię i Twe piesy :Rose:

dobra... teraz czekam na reakcję... :cool3:

Doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek:grins:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa .....doberek ...:grins:

idę krok w krok za Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Śledzita ją:evil_lol:
Witaj Pani A.:loveu::loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']Witam, piękna Madziu Ciebie i Twoje stado...
Doberek Jagódko:multi::loveu:

A ja mam dzisiaj jazdę - już mi się to znudziło:roll::roll:
I pogoda taka do doopy:placz:
Ale za to pyszną kawkę wypiłam:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa .....doberek ...:grins:

idę krok w krok za Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins:

[quote name='madzia i medor']Doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek, doberek:grins:

Śledzita ją:evil_lol:
Witaj Pani A.:loveu::loveu:

też Cię koffam Madzialenko :loveu::loveu::loveu:

tak tak.. właśnie... ona mnie śledzi:diabloti: bendem się potem bajać i oglądąć za siebie :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Witaneczko Magdalene :) :evil_lol::evil_lol: przyszlam do Cie jak sie tylko obudzilam :evil_lol:
Buhahahaha - koffasz mnie:evil_lol:
[quote name='basia2202']Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins:

tak tak.. właśnie... ona mnie śledzi:diabloti: bendem się potem bajać i oglądąć za siebie :cool3: :evil_lol:

Hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu:

A czujesz Ali oddech na pleckach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']Alutku kochana...:cool3: nie dyptoj mi po pintach, bo mi podrzesz skarpecioszki :evil_lol::grins:
[FONT=Arial]delikatnie stąpam ....:p[/FONT]

[FONT=Arial]ffcale nie sledzę ino szlak mi wydeptujesz ;)
i nie bojaj ....nie bojaj nie dam tu fotaska ;)...
[/FONT]

[quote name='basia2202']brrrr :cool3: :diabloti:
[FONT=Arial]:oops:ciepluśki oddech mam ...:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ffcale nie sledzę ino szlak mi wydeptujesz ;)
i nie bojaj ....nie bojaj nie dam tu fotaska ;)...
[/FONT]

[FONT=Arial]:oops:ciepluśki oddech mam ...:grins:[/FONT]
krejzolka!! :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']krejzolka!! :cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....ale nie Jolka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
przykre wieści na Naszym Blogasku u Klocusia ......kompek is dead:placz::placz::placz:
[/FONT]