Vectra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 siostrzyczko ja strasznie płakałam ,że cię nie spotkałam we wrocku :placz: za rok stawiasz się obowiązkowo :diabloti: Quote
Paula Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: Mojemu to nie grozi - moja mama bardziej kocha Medora ode mnie:roll::evil_lol::evil_lol: Jemu wolno wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Ja też bardziej kocham wnusię niż córkę :grins: :diabloti: Imbir1 napisał(a):Uratuj Polskę Schowaj babci dowód w dniu wyborów (podaj dalej):diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Dobre :grin: http://img219.imageshack.us/img219/241/medorijafl3.jpg o Madzia :hand: Dawaj resztę fot :razz: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Matka, co oni wszyscy tacy zdziwieni, przecie Twoje fotki już tutaj gdzieś były:cool3::cool3::cool3: Imbir ma taki sam identyfikator do tej samej obróżki:cool3::diabloti: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czeeeść Medorkowa :multi: rozleniwiłam się przez weekend, to teraz nadrabiać muszę :eviltong: czy u Medora już wszystko ok? buziaczki, ściskamy i słonecznie pozdrawiamy :loveu: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Imbir1 napisał(a):Matka, co oni wszyscy tacy zdziwieni, przecie Twoje fotki już tutaj gdzieś były:cool3::cool3::cool3: [FONT=Arial]no wlasnie..... od razu widac jak ONE pobieznie czytajom, oglondajom... przeca fotki juz byly :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]czesc medorkowa czesc.... zaglondam po latach milczenia :p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko ....... czy ktoś się dzis posiusiał czy było oki ;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a):cholernie nieżyciowa rada - jak nie pojade to padne :evil_lol: i nie bede już wcale na bierząco... no chyba, że w niebie maja dogo, bo gdzie indziej taki aniołek jak ja miałby trafić :lilangel: ... bo jak nie mają to lete do piekiełka :cooldevi: Piekiełko bardziej (...) i tu miało być wspisane pewne słowo, które mam na koncu języka:evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]medorowa... to TY :razz::razz: ale z ciebie [/FONT][FONT=Arial]dupeczka...[/FONT][FONT=Arial]. :roll: normalnie az nie wierze ze TAKIE sie w Tychach chowajom :roll:[/FONT] :oops::oops:Ło matko, Klocusiowa, to żeś mnie teraz "zażyła" - dziękuję :oops: Przeca nie pokazuję "dupeczki":hmmmm::diabloti: caroolcia napisał(a):madzia ja tera dopiero sie cofłam te pare stronów i lachon z ciebie pełna gębą, dobrze że nie jedziesz ze mna na wakaje bo bym w jakie komleksy wpadła ;) Buhahahahhahahaa, sczam, szczam pod siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale mimo wszystko dzięki:oops: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hand: [FONT=Arial]branoc Medorowa :p[/FONT] Dobry Ozzulkowa:loveu::loveu: evaxon napisał(a):http://img219.imageshack.us/img219/241/medorijafl3.jpg oo a ja myslalam ze ty blondyna jestes..... :grin: :diabloti: Dlaczego tak myślałaś:hmmmm::diabloti: Vectra napisał(a):siostrzyczko ja strasznie płakałam ,że cię nie spotkałam we wrocku :placz: za rok stawiasz się obowiązkowo :diabloti: No szkuda, szkuda:shake::shake::shake: Za rok... ;) paula_z napisał(a):Ja też bardziej kocham wnusię niż córkę :grins: :diabloti: Dobre :grin: http://img219.imageshack.us/img219/241/medorijafl3.jpg o Madzia :hand: Dawaj resztę fot :razz: W Twoim przypadku to jest w 100% zrozumiałe:diabloti::diabloti::diabloti: Później cosik jeszczę wrzucę:p;) Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Imbir1 napisał(a):Matka, co oni wszyscy tacy zdziwieni, przecie Twoje fotki już tutaj gdzieś były:cool3::cool3::cool3: Imbir ma taki sam identyfikator do tej samej obróżki:cool3::diabloti: :niewiem::evil_lol::evil_lol: Ha ha, widać ten sam gust, co w rodzinie to nie zginie:loveu::loveu::loveu: basia2202 napisał(a):czeeeść Medorkowa :multi: rozleniwiłam się przez weekend, to teraz nadrabiać muszę :eviltong: czy u Medora już wszystko ok? buziaczki, ściskamy i słonecznie pozdrawiamy :loveu: Medorek dalej chory:-(:-( Wyniki krwi ma zajebiste, w tym tygodniu jedziemy na USG:kciuki: Więc dalej proszę wszystkich o trzymanie kciuków:oops: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no wlasnie..... od razu widac jak ONE pobieznie czytajom, oglondajom... przeca fotki juz byly :roll:[/FONT] [FONT=Arial]czesc medorkowa czesc.... zaglondam po latach milczenia :p[/FONT] :diabloti::evil_lol::evil_lol: Witaj, kupe lat:loveu::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko ....... czy ktoś się dzis posiusiał czy było oki ;) [/FONT] Ale pytasz o mnie, czy o mego prywatnego piesesa:razz::diabloti: Nie miał się kiedy posiusiać, bo my skoro świt wstajemy, idziemy na podwóreczko, robimy to tamto, i z powrotem do wyrka:p:p Doberek wszystkim:multi::multi: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Opppssss, cosik się pojibało:oops::roll: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]:razz:a co się Ci potentegowało ....:hmmmm:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:a co się Ci potentegowało ....:hmmmm:[/FONT] Ooooo:crazyeye::crazyeye:Już jest dobrze:crazyeye: A Wcześniej wyskoczyła mi 666 razy ta sama odpowiedź:-o Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ooooo:crazyeye::crazyeye:Już jest dobrze:crazyeye: A Wcześniej wyskoczyła mi 666 razy ta sama odpowiedź:-o [FONT=Arial]:hmmmm: musi Moja osobista Mazialenka tu była :evil_lol:...jak 666 razy [/FONT] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Medorek dalej chory:-(:-( Wyniki krwi ma zajebiste, w tym tygodniu jedziemy na USG:kciuki: Więc dalej proszę wszystkich o trzymanie kciuków:oops: to dalej trzymamy! ;) zdrówka Medorku! :calus: Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nie nadrabiam:shake:chyba zgupialyscie zeby tyle gadac:diabloti:trzymam kciuki za Medorowatego:loveu: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witanko Madziara :) trzymamy kciukasy :kciuki::kciuki: za Medziora Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: musi Moja osobista Mazialenka tu była :evil_lol:...jak 666 razy [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Najwidoczniej:evil_lol: basia2202 napisał(a):to dalej trzymamy! ;) zdrówka Medorku! :calus: :loveu::loveu: dealer napisał(a):nie nadrabiam:shake:chyba zgupialyscie zeby tyle gadac:diabloti:trzymam kciuki za Medorowatego:loveu: Nooo, gadają i gadają:shake::shake::diabloti: Doberek:loveu: teqquila napisał(a):Witanko Madziara :) trzymamy kciukasy :kciuki::kciuki: za Medziora :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Dlaczego tak myślałaś:hmmmm::diabloti: :lol: :siara: witaj Madziula:multi::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 evaxon napisał(a)::lol: :siara: witaj Madziula:multi::evil_lol: :diabloti::diabloti: Cze Effcia:loveu: Prawie posprzątałam:mdleje: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Prawie posprzątałam:mdleje: [FONT=Arial];)..to oć teraz do mnie bo siakoś mi samej robota nie idzie :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a)::diabloti::diabloti: Cze Effcia:loveu: Prawie posprzątałam:mdleje: czesc:multi::evil_lol: a widzisz.. jak bys nie zaczela sprzatac to juz dawno bys skonczyla:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)..to oć teraz do mnie bo siakoś mi samej robota nie idzie :razz:[/FONT] Przyjdem, pomogem...:loveu::loveu::loveu: 66,6 sie należy:eviltong: evaxon napisał(a):czesc:multi::evil_lol: a widzisz.. jak bys nie zaczela sprzatac to juz dawno bys skonczyla:evil_lol: No to następnym razem Cię posłucham:evil_lol: Nie mam dziś weny do spacerowania i mam wyrzuty:mdleje::mdleje: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Nie mam dziś weny do spacerowania i mam wyrzuty:mdleje::mdleje: ja tez ni emam weny:shake: a ponoc jutro ma padac:roll: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 evaxon napisał(a):ja tez ni emam weny:shake: a ponoc jutro ma padac:roll: Też tak słyszałam:roll: a mimo to nadal nie mam weny:evil_lol: Quote
Recommended Posts