Vectra Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 no właśnie też chyba się wybiore do łóżka :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Vectra napisał(a):no właśnie też chyba się wybiore do łóżka :diabloti: do tego samego co Madzia??:hmmmm: Quote
Vectra Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 evaxon napisał(a):do tego samego co Madzia??:hmmmm: gdybym poszła do tego co Madzia , to zanim bym doszłą ona by już wstawała :evil_lol: a po co mam iśc taki kawał jak wyro mam za plecami i to pełne nerek :razz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Vectra napisał(a):gdybym poszła do tego co Madzia , to zanim bym doszłą ona by już wstawała :evil_lol: a po co mam iśc taki kawał jak wyro mam za plecami i to pełne nerek :razz: :evil_lol: uuuu nereczkiiiiii:vamp: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Vectra napisał(a):no właśnie też chyba się wybiore do łóżka :diabloti: Yyyy ... evaxon napisał(a):do tego samego co Madzia??:hmmmm: Yyyy ... Vectra napisał(a):gdybym poszła do tego co Madzia , to zanim bym doszłą ona by już wstawała :evil_lol: a po co mam iśc taki kawał jak wyro mam za plecami i to pełne nerek :razz: :evil_lol: Yyyy ... evaxon napisał(a):uuuu nereczkiiiiii:vamp: Yyyy... Będziemy sprzedawać narządy :diabloti::diabloti: Dobranoc:p:p Quote
e.v.a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Będziemy sprzedawać narządy :diabloti::diabloti: Dobranoc:p:p nereczki + nasienie:p dobranoc ksiezniczko:loveu: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a co Ty Madzia tak yyyyy się jąkasz ? :diabloti: nie idź spać Quote
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Przyszłam się witnąć, a ta już poszła :roll: więc ... dobranoc Madziu :hand: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Paula...nie chodz przede mna....:diabloti: ja cie nie sledze ja nie sledz:evil_lol: a ciebie gupia witam i nienawidze bo cie nie bylo a mialas byc....:obrazic::diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']Paula...nie chodz przede mna....:diabloti: ja cie nie sledze ja nie sledz:evil_lol: a ciebie gupia witam i nienawidze bo cie nie bylo a mialas byc....:obrazic::diabloti::hmmmm: Aga......ja znów za Tobą :evil_lol: dober Madzia :grins: Quote
Imbirka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a co wy się tak śledzicie na wątkach?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bry dzionek matka:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cześć Madzia... nie nadrabiam bo nie zdąże.... jeszcze godzinka i łikend :placz::placz::placz: Quote
drzalka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy się, wy, handlarze narządów :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 evaxon napisał(a):nereczki + nasienie:p dobranoc ksiezniczko:loveu: Byndziemy bogatae:multi::multi::multi: Cześć królewno:loveu: Vectra napisał(a):a co Ty Madzia tak yyyyy się jąkasz ? :diabloti: nie idź spać ja sięjąkałam, ja:crazyeye:Nigdy w życiu:obrazic: Niby z jakiego powodu miałabym sie jąkać:niewiem::diabloti: No dobra, już spać nie idę:evil_lol: Cześć Ewuniu:loveu::loveu: paula_z napisał(a):Przyszłam się witnąć, a ta już poszła :roll: więc ... dobranoc Madziu :hand: Dzień Dobry Paula:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']Paula...nie chodz przede mna....:diabloti: ja cie nie sledze ja nie sledz:evil_lol: a ciebie gupia witam i nienawidze bo cie nie bylo a mialas byc....:obrazic::diabloti: Jeszcze byndzie okazja, mam nadzieję:roll: Cześć słuńce:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: Aga......ja znów za Tobą :evil_lol: dober Madzia :grins: Witaj Alu z 10 miesięcznym urlopem:mdleje::loveu: [quote name='Imbir1']a co wy się tak śledzicie na wątkach?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bry dzionek matka:loveu::loveu::loveu: Bo to śledzie są:loveu::loveu::diabloti: Cześć córa:loveu: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork']cześć Madzia... nie nadrabiam bo nie zdąże.... jeszcze godzinka i łikend :placz::placz::placz: Ochhh, znam ten ból, łikend:placz::placz:Nic tylko usiąść i wyć:roll::diabloti: Cześć Tyszaneczko:loveu::loveu: [quote name='drzalka']Witamy się, wy, handlarze narządów :diabloti: I nasienia:diabloti::diabloti::diabloti: Dziś spałam, tadam tadam - do około 11:B-fly: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ahhh ja Ci dobrze spiochu:roll::roll: szkoda, ze ja tak nie mogę... a może chcesz zając sie Gama i nauczyć sie za mnie do egzaminu a ja pośpię?? :D :D :cool1: Quote
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Ochhh, znam ten ból, łikend:placz::placz:Nic tylko usiąść i wyć:roll::diabloti: Cześć Tyszaneczko:loveu::loveu: jakoś przeżyje.... tylko 44 godziny i znów sie TU zjawie :B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti::diabloti: cześć złotoryjcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Iza i Fidel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork'] cześć złotoryjcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: hehehe,dobre :lol: złotoryjcu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :hmmmm: byłam tu..... u Chlorka są nowe fotaski ....u Ozzulka tysz :grins: a takie coś mamy :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6637825#post6637825 Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Wyjątek']ahhh ja Ci dobrze spiochu:roll::roll: szkoda, ze ja tak nie mogę... a może chcesz zając sie Gama i nauczyć sie za mnie do egzaminu a ja pośpię?? :D :D :cool1: Tak długo nie spałam od:hmmmm: prawie dwóch miesięcy:cool3: [quote name='clockwork']jakoś przeżyje.... tylko 44 godziny i znów sie TU zjawie :B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti::diabloti: cześć złotoryjcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Już nie całe 44 h:multi::loveu::loveu: :evil_lol:Cze... po prostu cze:evil_lol: [quote name='Iza i Fidel']hehehe,dobre :lol: złotoryjcu :evil_lol::evil_lol: ;):evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']czesc:) pozdrawianko! :hand::hand: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: byłam tu..... u Chlorka są nowe fotaski ....u Ozzulka tysz :grins: a takie coś mamy :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6637825#post6637825 Biedne maleństwo - trzymamy kciuki:kciuki::kciuki: [quote name='Kiłi']Gutenmorgen:grins: :grins: :grins: Butem w morde:crazyeye::crazyeye: My już po spacerku, a teraz idziemy na jednego, a teraz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts