Iza i Fidel Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gonitwa napisał(a):haha ale cioteczki są do rozpieszczania a Madzia niech wychowuje i rozpieszcza;) Mama Madzi tez sie lapie na te oczy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Iza i Fidel napisał(a):te,no popatrz-ledwo wkleilam,a juz ukradla :mad: A tantiemy zaplacila,ha? Ale ten tego... jakby to powiedzieć... ten tego... no ja byłam tak jakby współtwórcą w powstawaniu fotek:diabloti::diabloti: Gonitwa napisał(a):Ale Medzio to byczek... Odchudź go ciut! Bo się kompleksów chłopak nabawi;) Medor jest odchudzany od ponad roku, leci na karmie light, ma codzienne spacery i nie chudnie... jAMENt... Iza i Fidel napisał(a):Madzia zawsze zabrania dawac Medkowi ciasteczka,ale on robi do mnie takie maslane oczy....:loveu: A Ty mnie w ogóle nie słuchasz i mu ciągle dajesz "pół ciasteczka", a później znowu słyszę "pół ciasteczka", a później ponownie dochodzi do mnie dźwięk słów "pół ciasteczka"... :placz::placz:;):evil_lol: Gonitwa napisał(a):haha ale cioteczki są do rozpieszczania a Madzia niech wychowuje i rozpieszcza;) On jest rozpuszczony jak dziadowski bicz:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Mama Madzi tez sie lapie na te oczy :evil_lol: Już nie:diabloti: Chyba:hmmmm::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol: Ja się cieszę że Lalka troche schudła ,ale jak nie schudnie to trudno , będzie tłusta jak baleron :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Vectra napisał(a):Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol: Ja się cieszę że Lalka troche schudła ,ale jak nie schudnie to trudno , będzie tłusta jak baleron :diabloti: lAMENt:loveu::loveu::evil_lol: Co prawda, to prawda, jak ktoś chce, żeby jego pies przytył - zrobił się masywniejszy, to ani drgnie i na odwrót:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 o to to siostro , słusznie prawisz :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Vectra napisał(a):o to to siostro , słusznie prawisz :diabloti: Jak zawsze:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale coś w tym jest bo Orient też ani grama w dół... Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To odchudzanie nie jest takie proste ;) Kano jak miał nadwage :diabloti: to dobrze ponad rok się odchudzał , ale on musiał z przyczyn zdrowotnych 10 kg zejść :diabloti: z 60 na 50 kg ..... dieta restrykcyjna i dużo ruchu , początkowo delikatnie by serducho bardziej nie ucierpiało ,a potem ile fabryka dała ... lalunia i jej młodość , szybkość i niezniszczalność mu pomogły. Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Gonitwa']Ale coś w tym jest bo Orient też ani grama w dół... ;) [quote name='Vectra']To odchudzanie nie jest takie proste ;) Kano jak miał nadwage :diabloti: to dobrze ponad rok się odchudzał , ale on musiał z przyczyn zdrowotnych 10 kg zejść :diabloti: z 60 na 50 kg ..... dieta restrykcyjna i dużo ruchu , początkowo delikatnie by serducho bardziej nie ucierpiało ,a potem ile fabryka dała ... lalunia i jej młodość , szybkość i niezniszczalność mu pomogły. Czyli... :hmmmm: muszę kupić szczeniaczka:evil_lol:;) Dobranoc - lecę spać, bo wstaję o szóstej i lecę na długi spacer, a wszystko to dlatego, że wieczorem nie będę miała czasu, bo przyjeżdża moja kochana psiapsióła, z którą się już nie widziałam chooo chooo i jeszcze trochę i idziemy na piffko:loveu::loveu: duzo piffek:diabloti::evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 helloł:multi::multi::multi::multi: a Medzio wygląda w nowym kompleciku prawie tak ślicznie jak Imbir:p:loveu::eviltong: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Vectra']Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol: Ja się cieszę że Lalka troche schudła ,ale jak nie schudnie to trudno , będzie tłusta jak baleron :diabloti: o to to to Luske też odchydzam.............ale restrykcyjnie połowa michy............. schudła 2 kg............. ale dokarmia się sama...........chodzi i zrywa sliwki z drzewa............ szpanerska łobróż.................widziałam witaj O Magdaleeeeeeeeno:cool3: Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 madzia i medor napisał(a): A Ty mnie w ogóle nie słuchasz i mu ciągle dajesz "pół ciasteczka", a później znowu słyszę "pół ciasteczka", a później ponownie dochodzi do mnie dźwięk słów "pół ciasteczka"... :placz::placz:;):evil_lol: ale przecież ty nie pozwalasz dawać ciasteczka, a wielokrotne półciasteczka to co innego :grins: Quote
Kate I Luka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cze Sistersjo :multi: Medziolina prawdziwy gentelmen :loveu: Wystrojony że hoho :) http://img126.imageshack.us/img126/3738/medorek2wi5.jpg Quote
Vectra Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='BeaC']o to to to Luske też odchydzam.............ale restrykcyjnie połowa michy............. schudła 2 kg............. ale dokarmia się sama...........chodzi i zrywa sliwki z drzewa............ szpanerska łobróż.................widziałam witaj O Magdaleeeeeeeeno:cool3: Głodzisz świniaczka :crazyeye: :crazyeye: przecież niedługo święta :diabloti: i na co komu taka sucha szynka :cool3: :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='evaxon']sliczni ewyglada w new kompleciku:loveu: Wiem:grins: [quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi: a Medzio wygląda w nowym kompleciku prawie tak ślicznie jak Imbir:p:loveu::eviltong: Cieszy mnie to bardzo;) [quote name='BeaC']o to to to Luske też odchydzam.............ale restrykcyjnie połowa michy............. schudła 2 kg............. ale dokarmia się sama...........chodzi i zrywa sliwki z drzewa............ szpanerska łobróż.................widziałam witaj O Magdaleeeeeeeeno:cool3: Biedna Lusia:-( :-( :-( Do TOZ-u Cię podam:diabloti: [quote name='evaxon']witaj stokroteczko:loveu: Cze sońce:hand: [quote name='AgusiaTerierka']Miłego babskiego spotkanka....:loveu: Dzięki;) ;) Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='caroolcia']ale przecież ty nie pozwalasz dawać ciasteczka, a wielokrotne półciasteczka to co innego :grins: Masz rację:evil_lol: :evil_lol: W końcu wileokrotne pół ciasteczka, to nie to samo, co całe ciasteczko:roll: :diabloti: [quote name='Kate I Luka']Cze Sistersjo :multi: Medziolina prawdziwy gentelmen :loveu: Wystrojony że hoho :) http://img126.imageshack.us/img126/3738/medorek2wi5.jpg Trza siem prezentować, a co:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: [quote name='Vectra']Głodzisz świniaczka :crazyeye: :crazyeye: przecież niedługo święta :diabloti: i na co komu taka sucha szynka :cool3: :diabloti: Też Cie witam:cool1: :loveu: :loveu: :loveu: A tak szczerze powiedziawszy, takie byczki podobają mi sie najbardziej:oops: :loveu: Siedzem se jeszcze w pracy, ale zmykam do domciu:loveu: :loveu: :loveu: i ... :multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :multi::multi::multi:witanko Magdaleno ....jestem wrócona ....nadrobię później ;) Quote
zuzolandia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hmmmmmmmmm foteczki to ja juz gdzies widzialam eheheh no tak u Izy ;-) ...witanko piffffkujaca Madziu;-) Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko Magdaleno ....jestem wrócona ....nadrobię później ;) Witaj wrócona z wróconych:loveu: [quote name='caroolcia']co jak co ale byczki są fajne :cool3: Świnte słowa;):evil_lol: [quote name='zuzolandia']hmmmmmmmmm foteczki to ja juz gdzies widzialam eheheh no tak u Izy ;-) ...witanko piffffkujaca Madziu;-) Iza ukradła mi zdjęcia:mad::mad::diabloti::evil_lol: [quote name='Vectra']Madziuniuuuuuuuu , łer ar ju :diabloti: W drodze do łóżka:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts