Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
te,no popatrz-ledwo wkleilam,a juz ukradla :mad:

A tantiemy zaplacila,ha?

Ale ten tego... jakby to powiedzieć... ten tego... no ja byłam tak jakby współtwórcą w powstawaniu fotek:diabloti::diabloti:
Gonitwa napisał(a):
Ale Medzio to byczek... Odchudź go ciut! Bo się kompleksów chłopak nabawi;)

Medor jest odchudzany od ponad roku, leci na karmie light, ma codzienne spacery i nie chudnie... jAMENt...
Iza i Fidel napisał(a):
Madzia zawsze zabrania dawac Medkowi ciasteczka,ale on robi do mnie takie maslane oczy....:loveu:

A Ty mnie w ogóle nie słuchasz i mu ciągle dajesz "pół ciasteczka", a później znowu słyszę "pół ciasteczka", a później ponownie dochodzi do mnie dźwięk słów "pół ciasteczka"... :placz::placz:;):evil_lol:
Gonitwa napisał(a):
haha ale cioteczki są do rozpieszczania a Madzia niech wychowuje i rozpieszcza;)

On jest rozpuszczony jak dziadowski bicz:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol:
Ja się cieszę że Lalka troche schudła ,ale jak nie schudnie to trudno , będzie tłusta jak baleron :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol:
Ja się cieszę że Lalka troche schudła ,ale jak nie schudnie to trudno , będzie tłusta jak baleron :diabloti:

lAMENt:loveu::loveu::evil_lol: Co prawda, to prawda, jak ktoś chce, żeby jego pies przytył - zrobił się masywniejszy, to ani drgnie i na odwrót:evil_lol:

Posted

To odchudzanie nie jest takie proste ;) Kano jak miał nadwage :diabloti: to dobrze ponad rok się odchudzał , ale on musiał z przyczyn zdrowotnych 10 kg zejść :diabloti: z 60 na 50 kg ..... dieta restrykcyjna i dużo ruchu , początkowo delikatnie by serducho bardziej nie ucierpiało ,a potem ile fabryka dała ... lalunia i jej młodość , szybkość i niezniszczalność mu pomogły.

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale coś w tym jest bo Orient też ani grama w dół...
;)

[quote name='Vectra']To odchudzanie nie jest takie proste ;) Kano jak miał nadwage :diabloti: to dobrze ponad rok się odchudzał , ale on musiał z przyczyn zdrowotnych 10 kg zejść :diabloti: z 60 na 50 kg ..... dieta restrykcyjna i dużo ruchu , początkowo delikatnie by serducho bardziej nie ucierpiało ,a potem ile fabryka dała ... lalunia i jej młodość , szybkość i niezniszczalność mu pomogły.
Czyli... :hmmmm: muszę kupić szczeniaczka:evil_lol:;)

Dobranoc - lecę spać, bo wstaję o szóstej i lecę na długi spacer, a wszystko to dlatego, że wieczorem nie będę miała czasu, bo przyjeżdża moja kochana psiapsióła, z którą się już nie widziałam chooo chooo i jeszcze trochę i idziemy na piffko:loveu::loveu: duzo piffek:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz co Madzia z tym odchudzaniem to chyba tak jest , że jak chcemy by pies schudł to ona ani myśli :evil_lol:

o to to to
Luske też odchydzam.............ale restrykcyjnie połowa michy.............
schudła 2 kg.............
ale dokarmia się sama...........chodzi i zrywa sliwki z drzewa............

szpanerska łobróż.................widziałam
witaj O Magdaleeeeeeeeno:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):

A Ty mnie w ogóle nie słuchasz i mu ciągle dajesz "pół ciasteczka", a później znowu słyszę "pół ciasteczka", a później ponownie dochodzi do mnie dźwięk słów "pół ciasteczka"... :placz::placz:;):evil_lol:

ale przecież ty nie pozwalasz dawać ciasteczka, a wielokrotne półciasteczka to co innego :grins:

Posted

[quote name='BeaC']o to to to

Głodzisz świniaczka :crazyeye: :crazyeye: przecież niedługo święta :diabloti: i na co komu taka sucha szynka :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']sliczni ewyglada w new kompleciku:loveu:
Wiem:grins:
[quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi:
a Medzio wygląda w nowym kompleciku prawie tak ślicznie jak Imbir:p:loveu::eviltong:
Cieszy mnie to bardzo;)
[quote name='BeaC']o to to to

Biedna Lusia:-( :-( :-( Do TOZ-u Cię podam:diabloti:
[quote name='evaxon']witaj stokroteczko:loveu:
Cze sońce:hand:
[quote name='AgusiaTerierka']Miłego babskiego spotkanka....:loveu:
Dzięki;) ;)

Posted

[quote name='caroolcia']ale przecież ty nie pozwalasz dawać ciasteczka, a wielokrotne półciasteczka to co innego :grins:
Masz rację:evil_lol: :evil_lol: W końcu wileokrotne pół ciasteczka, to nie to samo, co całe ciasteczko:roll: :diabloti:
[quote name='Kate I Luka']Cze Sistersjo :multi:

Medziolina prawdziwy gentelmen :loveu: Wystrojony że hoho :)
http://img126.imageshack.us/img126/3738/medorek2wi5.jpg
Trza siem prezentować, a co:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:
[quote name='Vectra']Głodzisz świniaczka :crazyeye: :crazyeye: przecież niedługo święta :diabloti: i na co komu taka sucha szynka :cool3: :diabloti:
Też Cie witam:cool1: :loveu: :loveu: :loveu:
A tak szczerze powiedziawszy, takie byczki podobają mi sie najbardziej:oops: :loveu:

Siedzem se jeszcze w pracy, ale zmykam do domciu:loveu: :loveu: :loveu: i ... :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko Magdaleno ....jestem wrócona ....nadrobię później ;)
Witaj wrócona z wróconych:loveu:
[quote name='caroolcia']co jak co ale byczki są fajne :cool3:
Świnte słowa;):evil_lol:
[quote name='zuzolandia']hmmmmmmmmm foteczki to ja juz gdzies widzialam eheheh no tak u Izy ;-) ...witanko piffffkujaca Madziu;-)
Iza ukradła mi zdjęcia:mad::mad::diabloti::evil_lol:
[quote name='Vectra']Madziuniuuuuuuuu , łer ar ju :diabloti:
W drodze do łóżka:diabloti::diabloti: